Printerë për shtëpi

Canon Seria PIXMA TS8150

Specifikimet

Numrat e modeleve

PIXMA TS8150 (E ZEZË)
PIXMA TS8151 (E BARDHË)
PIXMA TS8152 (E KUQE)

Funksionet
Lidhje me valë, printim, fotokopje, skanim, Cloud Link
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specifikimet

 • Notification Image

  Përdorni dhe ndani me lidhjen pa tela

 • Notification Image

  Aplikacioni Canon PRINT

 • Notification Image

  6 bojëra unike

 • Notification Image

  Ekrani me prekje 10,8 cm

 • Notification Image

  Printimi drejtpërdrejt në disk

 • Notification Image

  Furnizuesi i dyfishtë i letrës

 • Notification Image

  Foleja e kartës së memories

 • Notification Image

  Bluetooth

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve

  PIXMA TS8150 (E ZEZË)
  PIXMA TS8151 (E BARDHË)
  PIXMA TS8152 (E KUQE) 1

 • Funksionet
  Lidhje me valë, printim, fotokopje, skanim, Cloud Link

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 4800 2 x 1200 dpi

 • Teknologjia e printimit
  6 depozita boje të veçanta (PGBK, BK, C, M, Y, PB)
  Bojëra ChromaLife100
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 15,0 ipm 3
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 10,0 ipm 4
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15 cm: Afërsisht 17 sekonda 5
 • Printimi pa Bordura
  Po (A4, Letter, 20x25 cm, 13x18 cm, 10x15 cm, 13x13 cm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Printimi automatik në dy anë (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)
 • Printimi drejtpërdrejt në disk
  Po (programi kompjuterik i përfshirë)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  6 rezervuarë individualë bojë
  PGI-580PGBK (e zezë me pigment)
  CLI-581BK (e zezë)
  CLI-581C (cian)
  CLI-581M (magenta)
  CLI-581Y (e verdhë)
  CLI-581PB (blu fotografike)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
  PGI-580PGBK XL (e zezë me pigment)
  CLI-581BK XL (e zezë)
  CLI-581C XL (cian)
  CLI-581M XL (magenta)
  CLI-581Y XL (e verdhë)
  CLI-581PB XL (blu fotografike)
 • Kuti boje opsionale XXL
  Rezervuarë boje XXL me prodhim të lartë
  PGI-580PGBK XXL (e zezë me pigment)
  CLI-581BK XXL (e zezë)
  CLI-581C XXL (cian)
  CLI-581M XXL (magenta)
  CLI-581Y XXL (e verdhë)
  CLI-581PB XXL (blu fotografike)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Dokument A4 me ngjyra 6
  E zezë me pigment: 200 faqe
  E zezë me pigment XL: 400 faqe
  E zezë me pigment XXL: 600 faqe
  E zezë: 750* faqe
  E zezë XL: 2280* faqe
  E zezë XXL: 4590* faqe
  Cian: 259 faqe
  Cian XL: 519 faqe
  Cian XXL: 830 faqe
  Magenta: 223 faqe
  Magenta XL: 466 faqe
  Magenta XXL: 747 faqe
  E verdhë: 259 faqe
  E verdhë XL: 519 faqe
  E verdhë XXL: 830 faqe
  Blu fotografike: 1660* faqe
  Blu fotografike XL: 4710* faqe
  Blu fotografike XXL: 9140* faqe
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Fotografi 10x15 cm 7
  E zezë me pigment: 1562* fotografi
  E zezë me pigment XL: 4758* fotografi
  E zezë me pigment XXL: 7382* fotografi
  E zezë: 212* fotografi
  E zezë XL: 501* fotografi
  E zezë XXL: 795* fotografi
  Cian: 80 fotografi
  Cian XL: 187 fotografi
  Cian XXL: 296 fotografi
  Magenta: 107 fotografi
  Magenta XL: 256 fotografi
  Magenta XXL: 397 fotografi
  E verdhë: 80 fotografi
  E verdhë XL: 187 fotografi
  E verdhë XXL: 296 fotografi
  Blu fotografike: 241 faqe
  Blu fotografike XL: 501 faqe
  Blu fotografike XXL: 788 faqe
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Canon High Resolution Paper (HR-101N)
  Canon Pro Platinum (PT-101)
  Canon Plus Glossy II (PP-201)
  Canon Pro Luster (LU-101)
  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)
  Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
  Canon Matte (MP-101)
  Zarfa
  Letra të tjera artistike
  Disqe të Printueshme
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike) ose maksimumi 100 fletë (letër e zakonshme)
  Kaseta përpara: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)
  Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari i pasmë: A4/A5/B5/LTR/LGL/20x25 cm/13x18 cm/10x15 cm/13x13, zarfet (DL,COM10)
  Kaseta përpara: A4, A5, B5, LTR
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografike Canon deri në 300 g/m²
  Kaseta përpara: Letër e zakonshme: 64-105 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente
 • Shpejtësia e skanimit
  Afro 14 sek 8
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  2400 x 4800 dpi 9
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 19 sek 10
  sESAT: Afërsisht 6,5 ipm 11
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje maks.
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotosh, fotokopje pa bordura, fotokopje 2-anëshe, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje e etiketës së diskut, fotokopje ID
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400% (në rritje 1%)
  Vendosja në faqe
  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  LCD 10,8 cm (TFT me ngjyra/prekje)
 • Gjuhët e ekranit
  33 gjuhë të mundshme: Japonisht/Anglisht (mm & inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnameze

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4 GHz
 • Aplikacionet për celularë
  Bluetooth me nivel të ulët të energjisë (BLE)
  Aplikacioni Message In Print
  PIXMA Cloud Link
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Plugin Canon Print Service (Android)
  Apple AirPrint
  Wireless Direct
  Metodë e Access Point
  WLAN PictBridge
  Foleja e kartës së memories
  Mopria (Android)
 • Kartat e kujtesës të përdorshme
  Kartë SD, kartëSDHC, kartë SDXC, kartë miniSD*, kartë microSD*
  kartë miniSDHC*, kartë microSDHC*, kartë microSDXC*
  *Duke përdorur përshtatësin e rekomanduar - jo i përfshirë

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Chrome OS
  Windows 10 , Windows 8.1, Windows 7 SP1
  Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
  OS X 10.10.5~OS X 10.11,macOS 10.12
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS, Android, Windows 10 Mobile
 • Kërkesat minimale për sistemin
  "Windows": hapësira e diskut 3,1 GB, "Internet Explorer 8"
  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
  My Image Garden me Full HD Movie Print 12
  Menyja e shpejtë
  Easy-WebPrint EX (shkarkim) 13

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 6.5 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 372 x 324 x 139 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 48 dB(A) 14
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura: 15-30°C
  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240 V, 50/60 Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0,3 W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,2 W (llamba e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,9 W (llamba e skanimit e fikur) 
  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 11 min 20 sek
  Kopjimi: Afërsisht 16 W 15

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rendimentit shihni www.canon-europe.com/ink/yield.

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
 2. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 8. Shpejtësia e skanimit të dokumenteve me ngjyra është matur me ISO/IEC 29183 Target A. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.
 9. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 10. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 11. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 12. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 13. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 14. Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II 10x15cm duke përdorur cilësimet fillestare.
 15. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.