Hero Image

Seria Canon PIXMA TS6250

Me lidhjen pa ndërprerje dhe funksionimin e drejtpërdrejtë, ky printer kompakt të-gjitha-në-një është pajisja e përsosur për të gjitha për jetën në familje

Galeria

Një printer kompakt të-gjitha-në-një me lidhjen pa tela për shtëpinë tuaj

Punoni me zgjuarsi me këtë printer kompakt të-gjitha-në-një. Ideal për në shtëpi, shijoni përdorimin pa tela nëpërmjet pajisjeve inteligjente dhe resë kompjuterike me aplikacionin Canon PRINT. Me 5 bojëra individuale, printimin automatik në 2 anë dhe një ekran intuitiv me prekje 7,5 cm (3 inç), prisni rezultate të shpejta të kategorisë premium.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Icon 01

Lidhshmëria Wi-Fi

Icon 02

PIXMA Cloud Link

Icon 03

Furnizimi i letrës me 2 drejtime

Icon 04

Printimi pa bordura

Icon 01

Bojërat opsionale XL dhe XXL*

Icon 02

5 bojëra individuale

Icon 01

Ekrani me prekje 7,5 cm (3 inç)

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
*Në varësi të disponueshmërisë në rajonin tuaj

What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Printer të-gjitha-në-një - Seria PIXMA TS6250

Kutitë e bojës së konfigurimit

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Regjistrohuni dhe përfitoni edhe më shumë nga printeri juaj!

Fitoni pikë dhe merrni shpërblime ndërsa printoni me bojërat origjinale të Canon. Merreni bojën pikërisht në derën tuaj atëherë kur ju duhet…

Regjistrohuni tani për të zbuluar më shumë.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet e lidhura