Canon PIXMA TS6150 Series

Seria Canon PIXMA TS6150

Një pajisje të-gjitha-në-një për në shtëpi me 5 bojëra, inteligjente, plot lidhje dhe e vogël e elegante për printime të shpejta dhe me cilësi të lartë të dokumenteve dhe fotografive të familjes.

Galeria

Një pajisje të-gjitha-në-një inteligjente, elegante dhe plot lidhje

Kjo pajisje të-gjitha-në-një, kompakte dhe e bukur, ju lejon të printoni, të skanoni dhe të kopjoni fotografi të mrekullueshme dhe dokumente të qarta në shtëpinë tuaj. Ajo ka një ekran me prekje 7,5 cm, 5 bojëra të veçanta dhe vjen gati për përdorim me lidhjen inteligjente pa tela dhe në renë kompjuterike.

Shikoni specifikimet e plota

Forssa-EU

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Wi-Fi printing

Përdorni dhe ndani me lidhjen pa tela

Canon PRINT app

Aplikacioni Canon PRINT

Bluetooth

Bluetooth

5 single inks

5 bojëra unike

7.5 cm touch screen

Ekrani me prekje 7,5 cm

PIXMA cloud link

Printimi në materiale multimediale katrore 5x5”

Dual paper feeder

Furnizuesi i dyfishtë i letrës

Touch Screen

Ekrani me prekje

Shikoni specifikimet e plota

icon
Forssa EUR BLACK WITB

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për printime familjare të mrekullueshme - thjesht shtoni letër dhe materiale fotografike.

Printer të-gjitha-në-një - Seria PIXMA TS6150

Montimi i kutive të bojës

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet

Regjistrohuni dhe përfitoni edhe më shumë nga printeri juaj!

Fitoni pikë dhe merrni shpërblime ndërsa printoni me bojërat origjinale të Canon. Merreni bojën pikërisht në derën tuaj atëherë kur ju duhet…

Regjistrohuni tani për të zbuluar më shumë.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet që kanë lidhje

*E pajisur me teknologjinë Bluetooth® me nivel të ulët të energjisë (printimi dhe skanimi me Bluetooth është i disponueshëm vetëm në pajisjet Android). Funksionet e disponueshme me komunikimin Bluetooth dhe aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY nuk janë të garantuara në të gjithë smartfonët Android. Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.
**Skanimi në renë kompjuterike është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale të Canon.