Canon PIXMA G3416

Printer kompakt të-gjitha-në-një, me rimbushje dhe me Wi-Fi, me rendiment të lartë për printime me kosto të ulët në shtëpi ose biznes nga pajisjet inteligjente ose nga reja kompjuterike.

 • Rendimente të pabesueshme të faqeve

  Përfitoni printim produktiv dhe me kosto tejet efikase me rendiment të lartë* deri në 6000 faqe nga shishja e bojës së zezë ose deri në 7000 faqe duke përdorur një komplet shishesh me ngjyra.

 • Printime me cilësi të lartë

  Printoni me cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë FINE të Canon dhe sistemin e bojës hibride me pigment të zi për dokumente të mprehta dhe me bazë ngjyrash për foto pa kornizë deri në formatin A4.

 • Lidhjet inteligjente

  Printoni dhe skanoni lehtësisht me valë nga pajisjet inteligjente dhe nga reja kompjuterike duke përdorur aplikacionin Canon PRINT (iOS ose Android) me mbështetje të integruar për PIXMA Cloud Link dhe Mopria® (Android).

 • Kompakt, shumëfunksional dhe i sigurt

  Ky printer kompakt të-gjitha-në-një me printim, fotokopjim dhe skanim menaxhon volume të mëdha printimi me lehtësi falë sistemit të qëndrueshëm të bojës FINE. Ideal për në shtëpi ose në zyrë.

 • Përdorim i thjeshtë

  Shijoni përdorim të lehtë me një segment mono LCD 1,2” për të zgjedhur disa kopje dhe për të kontrolluar statusin e Wi-Fi. Kontrolloni lehtësisht nivelet e bojës me kuti boje të përparme të integruara.

Specifikimet

 • Rendiment i lartë i faqeve

 • Kuti boje të integruara

 • Sistem boje hibride

 • Printimi pa bordura

 • Ndezja automatike

 • Tekst i zi i mprehtë

 • Furnizuesi i pasmë i letrave

 • Kopshti im i imazheve

PIXMA G3411

PIXMA G2411

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për printime me volum të lartë dhe me kosto të ulëta – vetëm vendosni letra dhe materiale fotografike.

 • Printer shumëfunksional – PIXMA G3416

 • 4 shishe boje rendimenti të lartë (1 x BK/C/M/Y)

 • Kordoni elektrik

 • Disku CD-ROM i konfigurimit

 • Manualet dhe dokumentet e tjera

Produktet e lidhura

 1. *Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar. Rendimentet e faqeve nuk duhet të kombinohen.