Canon PIXMA G3416

Specifikimet

Funksionet
Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Lidhje në renë kompjuterike
PIXMA G3411
PIXMA G3411
PIXMA G3411

Specifikimet

 • Rendiment i lartë i faqeve

 • Kuti boje të integruara

 • Sistem boje hibride

 • Printimi pa bordura

 • Ndezja automatike

 • Tekst i zi i mprehtë

 • Furnizuesi i pasmë i letrave

 • Kopshti im i imazheve

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Lidhje në renë kompjuterike

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 48001 x 1200 dpi

 • Teknologjia e printimit

  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
  Printer me kuti boje me rimbushje

 • Shpejtësia e Printimit Mono

  Afro 8,8 ipm2

 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

  Afro 5,0 ipm3

 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë

  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 60 sekonda4

 • Printimi pa Bordura

  Yes (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 13x13cm, 10x15cm)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës

  GI-490 <PGBK>
  GI-490 <C>
  GI-490 <M>
  GI-490 <Y>

 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)

  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra5
  E zezë: 6,000 faqe për shishe boje*
  Ngjyra: 7000 faqe*
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

 • Rendimenti për fishek (foto)

  Printimi i fotografive me ngjyra 10x15 cm6
  Me ngjyra: 2000 fotografi*
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme
  Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
  Letër Fotografike Mat (MP-101)
  Zarf

 • Hyrja maksimale e letrës

  Sirtari i pasmë: Maks. 100 fletë (letër e thjeshtë)

 • Madhësitë e letrës

  A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, Zarfa (DL, COM10), Letër, Ligjore

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
  Canon letër fotografie: deri në 275 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit

  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

 • Shpejtësia e skanimit

  Afro afro 19 sek7

 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)

  600 x 1200 dpi8

 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

  Ngjyra: 48 bit / 24 bit
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

 • Madhësia Maksimale e Dokumentit

  216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit

  sFCOT: Afërsisht 24 sek9
  sESAT: Afërsisht 3,5 ipm10

 • Kopjimi i shumëfishtë

  20 kopje (maks.)

 • Funksionet e Fotokopjimit

  Fotokopjim dokumenti (letër e zakonshme)

 • Zmadhim Fotokopjimi

  Vendosja në faqe

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  LCD (segment 1,2 inç mono)

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde

  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës

 • Aplikacionet për celularë

  PIXMA Cloud Link (nga smartfon ose tablet)
  Programi Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Mopria (Android)
  Google Cloud Print
  Metodë e Access Point

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten

  Windows 10 , Windows 8.1, Windows 7 SP1
  Kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6

 • Sistemet Mobile të mbështetura

  iOS, Android, Windows 10 Mobile

 • Kërkesat minimale për sistemin

  Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Softueri i përfshirë

  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
  My Image Garden me Full HD Movie Print11
  Menyja e shpejtë
  Easy-WebPrint EX (shkarko)12

Karakteristikat fizike

 • Pesha

  afro 6,3 kg

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  afro 445 x 330 x 163 mm

 • Nivelet e Zhurmës Akustike

  afro 53.5dB(A)13

 • Energjia

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,2W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me Wi-Fi): Afërsisht 1,2W (llamba e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,2W (llamba e skanimit e fikur) 
  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 10 minuta e 50 sekonda
  Kopjimi: Afërsisht 11W14

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacionin e rendimentit, shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. Rendimenti i faqeve për shishen e bojës të përdorur për konfigurimin fillestar është më i ulët se shishja zëvendësuese, pasi një sasi e caktuar e bojës konsumohet për të mbushur kokën e printimit gjatë konfigurimit. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar. Rendimenti i faqeve për bojërat me ngjyra është një rendiment mesatar i bojërave të kaltra, të purpurta dhe të verdha të ndërthurura së bashku. Rendimentet e faqeve me bojë të bardhë dhe me ngjyra nuk duhet të kombinohen. Rendimenti i faqeve varion shumë në varësi të përmbajtjeve të printuara dhe faktorëve të tjerë.
 6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 7. Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..
 8. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.
 9. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 10. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 11. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 12. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 13. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 14. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.