PIXMA G3411

Canon PIXMA G3411

Printer kompakt të-gjitha-në-një, me rimbushje dhe me Wi-Fi, me rendiment të lartë për printime me kosto të ulët në shtëpi ose biznes nga pajisjet inteligjente ose nga reja kompjuterike.

Galeria

Printim, fotokopje dhe skanim kompakt, plot lidhje dhe me rendiment të lartë

Shijoni kursime të larta me rendimentet e pakrahasueshme të faqeve dhe printimin me kosto të ulëta të dokumenteve me cilësi të lartë dhe fotografive të gjalla, si dhe lidhje me pajisje inteligjente dhe me renë kompjuterike me këtë pajisje shumëfunksionale të besueshme me Wi-Fi për shtëpi ose zyrë.

Shikoni specifikimet e plota

PIXMA G3411

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

High Page Yield

Rendiment i lartë i faqeve

Integrated ink tanks

Kuti boje të integruara

Hybrid ink system

Sistem boje hibride

High Page Yield

Rendiment i lartë i faqeve

Wi-Fi

Wi-Fi

PIXMA Cloud link

PIXMA Cloud Link

Borderless printing

Printimi pa bordura

1.2” LCD

LCD 1,2”

Shikoni specifikimet e plota

PIXMA G3411
WITB

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për printime me volum të lartë dhe me kosto të ulëta – vetëm vendosni letra dhe materiale fotografike.

Printer të-gjitha-në-një - PIXMA G3411

5 shishe boje me rendiment të lartë

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Produktet e lidhura

*Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar. Rendimentet e faqeve nuk duhet të kombinohen.