Printerë "MegaTank"

Canon PIXMA G2416

Një printer shumëfunksional kompakt, i sigurt dhe me rimbushje, ideal për shtëpi apo në zyrë, me bojëra të rendimentit të lartë për printime produktive me kosto të ulëta.

 • Rendimente të pabesueshme të faqeve

  Përfitoni printim produktiv dhe me kosto tejet efikase me rendiment të lartë* deri në 6000 faqe nga shishja e bojës së zezë ose deri në 7000 faqe duke përdorur një komplet shishesh me ngjyra.

 • Printime me cilësi të lartë

  Printoni me cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë FINE të Canon dhe sistemin e bojës hibride me pigment të zi për dokumente të mprehta dhe me bazë ngjyrash për foto pa kornizë deri në formatin A4.

 • Kompakt, shumëfunksional dhe i sigurt

  Ky printer kompakt të-gjitha-në-një me printim, fotokopjim dhe skanim menaxhon volume të mëdha printimi me lehtësi falë sistemit të qëndrueshëm të bojës FINE. Ideal për në shtëpi ose në zyra të vogla.

 • Përdorimi me lehtësi

  Shijoni lidhje të shpejtë e të lehtë me USB në kompjuterin tuaj dhe përdorim të lehtë falë ekranit të saj LCD mono 3 cm (1,2”) i cili bën të mundur zgjedhjen e lehtë të disa fotokopjeve dhe komandave me butona.

 • Printime krijuese

  Printojini me lehtësi fotot tuaja në mënyra të reja e krijuese, me anë të softuerit My Image Garden, që përmban dhe njohje të fytyrave që të mund t’i kërkoni me lehtësi fotografitë në kompjuter.

Specifikimet

 • Rendiment i lartë i faqeve

 • Kuti boje të integruara

 • Sistem boje hibride

 • Printimi pa bordura

 • Ndezja automatike

 • Tekst i zi i mprehtë

 • Furnizuesi i pasmë i letrave

 • LCD 1,2”

pixma g2411
pixma g2411
pixma g2411

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për printime me volum të lartë, me kosto të ulëta – thjesht vendosni letër dhe materiale fotografike.

 • Printer shumëfunksional – PIXMA G2416

 • 4 shishe boje rendimenti të lartë (1 x BK/C/M/Y)

 • Kordoni elektrik

 • Disku CD-ROM i konfigurimit

 • Manualet dhe dokumentet e tjera

Produktet e lidhura

 1. *Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar. Rendimentet e faqeve nuk duhet të kombinohen.