Printerë "MegaTank"

Canon PIXMA G2416

Specifikimet

Funksionet
Printim, Kopjim, Skanim
pixma g2411
pixma g2411
pixma g2411
pixma g2411

Specifikimet

 • Rendiment i lartë i faqeve

 • Kuti boje të integruara

 • Sistem boje hibride

 • Printimi pa bordura

 • Ndezja automatike

 • Tekst i zi i mprehtë

 • Furnizuesi i pasmë i letrave

 • LCD 1,2”

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Printim, Kopjim, Skanim

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 48001 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit
  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
  Printer me kuti boje me rimbushje
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 8,8 ipm2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 5,0 ipm3
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10 x 15 cm: Afërsisht 60 sekonda4
 • Printimi pa Bordura
  Po (A4, Letër, 20 x 25 cm, 13 x 18 cm, 10 x 15 cm)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  GI-490 <PGBK>
  GI-490 <C>
  GI-490 <M>
  GI-490 <Y>
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra5
  E zezë: 6,000 faqe për shishe boje*
  Ngjyra: 7000 faqe*
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Printimi i fotografive me ngjyra 10 x 15 cm6
  Me ngjyra: 2000 fotografi*
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
  Letër Fotografike Mat (MP-101)
  Zarf
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasmë: Maks. 100 fletë (letër e thjeshtë)
 • Madhësitë e letrës
  A4, A5, B5, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 20 x 25 cm, Zarfe (DL, COM10), Letër, Legale
 • Pesha e Letrës
  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²
  Canon letër fotografie: deri në 275 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente
 • Shpejtësia e skanimit
  Afro 19 sek7
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  600 x 1200 dpi8
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Ngjyra: 48 bit / 24 bit
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 32 sek9
  sESAT: Afërsisht 1,7 ipm10
 • Kopjimi i shumëfishtë
  20 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopjim dokumenti (letër e zakonshme)
 • Zmadhim Fotokopjimi
  Vendosja në faqe

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  LCD (segment 1,2 inç mono)

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1
  Kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
 • Kërkesat minimale për sistemin
  "Windows": hapësira e diskut 3,1 GB, "Internet Explorer 8"
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
  My Image Garden me Full HD Movie Print11
  Menyja e shpejtë
  Easy-WebPrint EX (shkarko)12

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  Afro 6,3 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  Afro 445 x 330 x 163 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  Afro 53.5dB(A)13
 • Energjia
  100 – 240 V AC (50/60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0,2 W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,6 W (llampa e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 0,6 W (llamba e skanimit e fikur)
  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 10 minuta e 48 sekonda
  Kopjimi: Afërsisht 9 W14

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacionin e rendimentit, shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. Rendimenti i faqeve për shishen e bojës të përdorur për konfigurimin fillestar është më i ulët se shishja zëvendësuese, pasi një sasi e caktuar e bojës konsumohet për të mbushur kokën e printimit gjatë konfigurimit. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar. Rendimenti i faqeve për bojërat me ngjyra është një rendiment mesatar i bojërave të kaltra, të purpurta dhe të verdha të ndërthurura së bashku. Rendimentet e faqeve me bojë të bardhë dhe me ngjyra nuk duhet të kombinohen. Rendimenti i faqeve varion shumë në varësi të përmbajtjeve të printuara dhe faktorëve të tjerë.
 6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 7. Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..
 8. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.
 9. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 10. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 11. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 12. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 13. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 14. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.