Printer Consumables

Materiale konsumi për printerë

Ndërthurja e përsosur për printimin

Disa gjëra punojnë më mirë së bashku. Ndërthurja e printerit tuaj Canon dhe bojërat dhe letrat fotografike nga Canon siguron një rendiment optimal dhe një cilësi të mrekullueshme në çdo printim.

Bojë dhe toner origjinal nga Canon

Print More

Cilësi optimale

Cilësi e bukur dhe rezistente printimi me detaje të jashtëzakonshme, me ngjyra dhe tekst të zi.

More reliable prints

Printime më të besueshme

Bojë dhe toner origjinal Canon i krijuar nga Canon për performancë të qëndrueshme me printerin tuaj Canon.

More consistent prints

Konsistencë e njësuar

Cilësi e qëndrueshme dhe performancë e njësuar me printerin tuaj Canon, me ngjyrë të butë dhe të zezë të detajuar.

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur bojën?

Zbuloni bojën, tonerin ose letrën më të mirë për printerin tuaj Canon.

Mësoni më shumë

Need help finding ink
Printer ink for PIXMA

Bojë printeri për PIXMA

Provoni printime fotografish dhe dokumentesh, mbresëlënëse dhe për një kohë të gjatë, me bojën e printerëve të projektuar nga Canon.

Zbuloni më shumë

Printer ink for PIXMA
Printer ink for MAXIFY

Bojë printeri për MAXIFY

Shijoni ngjyrat me cilësi profesionale të optimizuara për printimet e biznesit me bojërat e printerit me Dendësi të lartë dhe rezistencë të dyfishtë nga Canon.

Zbuloni më shumë

Printer ink for MAXIFY
Printer toner for i-SENSYS

Toner printeri për i-SENSYS

Toneri Canon funksionon në mënyrë të përsosur me printerët i-SENSYS për një rendiment të shpejtë dhe printime me cilësi të lartë.

Zbuloni më shumë

Printer toner for i-SENSYS

Pse të zgjidhni bojërat origjinale të Canon?

Materialet origjinale të konsumit nga Canon janë më të mira nga vetë dizajni i tyre - për të siguruar qëndrueshmërinë, cilësinë dhe vlerën që prisni nga printeri juaj Canon.

Zbuloni më shumë...

Nuk është ajo që po kërkoni?

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani

*Bazuar në një studim të Keypoint Intelligence 2018 - Buyers Lab, porositur nga Canon duke krahasuar fishekë Canon me një fishekë të palëve të treta.