Gama e objektivave RF me një sfond të zi.

Promovimi

Peshoni gjatë zëvendësimit të lenteve

Lidheni kamerën tuaj Canon EOS R System në një botë më të gjerë krijimtarie. Eksploroni gamën e lenteve RF dhe zbuloni aftësitë e tyre të jashtëzakonshme si shpejtësia e jashtëzakonshme e fokusimit automatik dhe cilësia superiore e ndërtimit.
Zëvendësoni çfarëdo lentesh funksionale dhe përfitoni një zbritje çmimi deri në 25%.

 • Zëvendësoni

  Çfarëdo lentesh funksionale

 • Peshoni

  lentet tuaja të vjetra në dyqan

 • Përfitoni zbritje

  Përfitoni zbritje sipas peshës së lenteve të zëvendësuara.
  0-650g - 15%
  651 - 1,499g - 20%
  1,500g + - 25%

Produktet promovuese

Të gjitha lentet RF janë të përfshira në promovim. Disa produkte kryesore:

Promovimi vlen nga data 1.09. - 30.09.2022, deri sa zgjatin stoqet.

Ku mund të blini

Video Mobile

Zgatar