Objektiva për DSLR

Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

Çojeni EOS-në tuaj në më shumë vende me një lente zmadhimi standarde portative.

Canon Camera

Ndërtim ultra-kompakt

Çojeni EOS DSLR-në tuaj në më shumë vende me një lente standarde zmadhimi më të shkurtër, më të lehtë e cila është ndërtuar për t'u mbajtur me vete.

Gjithanshmëri dhe performancë

EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM mund të kapë një sërë subjektesh, që nga peizazhet deri në portretet dhe siguron fotografi me pamje fantastike për të cilat do të jesh krenar.

Canon Camera

Një performues i mirë edhe me videot

Lentja fokusohet më gradualisht kur regjistroni video, për kalime fokusi më të qetë. Stabilizuesi i imazhit heq lëvizjet e kamerës për regjistrim më të qëndrueshëm.
Canon Camera

I lehtë për t'u përdorur

Një zgjedhje e shkëlqyer për ata që sapo po fillojnë fotografinë ose po kërkojnë një lente të përballueshme por cilësore. Unë unazë manuale fokusi siguron kontroll kreativ të mëtejshëm.

Specifikimet

 • 18-55mm

  Gama e zmadhimit

 • f/4 - 5.6

  f/4

 • 4 nivele

  Stabilizuesi i imazhit

 • STM

  Fokusi automatik

 • Spectra

  Veshje e lentes Super Spectra

 • Kapaku mbrojtës i dritës

  Opsional

 • 66.5 x 61.8

  Diametri x gjatësia maks. (mm)

 • 215

  Pesha (g)

Aksesorët

 • Çantë lenteje Canon LP1016

  Kasë mbrojtëse e butë për lenten tuaj

 • Kapak lenteje Canon E-58II

  Mbroni lenten tuaj Canon kur nuk e përdorni

 • Një performues i mirë edhe me videot

  Mos lejoni që shkëlqimi i padëshiruar të prishë fotot tuaja

Produktet përkatëse