Objektiva për DSLR

Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

Një lente ekstreme USM supertelefoto, ideale për të regjistruar objekte më të vogla në distanca të gjata.

Përfitimet

 • Konstruksion L-series

 • Stabilizues imazhi me 4-ndalesa me zbulim të trekëmbëshit

 • Elemente lentesh fluorite, UD dhe super UD

 • Trup me aliazh magneziumi 4.5 kg

 • Veshje lentesh Super Spectra

 • Fokusimi automatik me unazë USM me fokusimim manual me kohë të plotë

Veçoritë e detajuara

 • Konstruksion L-series

  EF 800mm f/5.6L IS USM përfshin standardin më të lartë të Canon të optikës me saktësi. L-series është seria e lenteve më e shitur e Canon, që kombinon cilësi të shkëlqyer imazhi me përdorim të jashtëzakonshëm. Vulosjet e pluhurit dhe lagështirës ofrojnë mbrojtje të avancuar nga elementet, madje edhe në kushtet e egra të motit.

 • Stabilizues imazhi me 4-ndalime

  Teknologjia e Stabilizuesit të imazhit me kompensim me 4-ndalime nga Canon lejon përdorimin e shpejtësisë së shkrehësit deri në 4 herë më të ngadalta pa rritje të ndjeshme në turbullimin e imazhit. Zbulimi automatik i panoramës çaktivizon stabilizuesin e imazhit ose në drejtimin horizontal ose në atë vertikal kur ndjek subjektet që lëvizin. Zbulimi i trekëmbëshit përmirëson automatikisht funksionalitetin e Stabilizuesit të imazhit kur fotografohet në një trekëmbësh.

 • Elemente asferike, fluorite, UD dhe super UD

  Për performancë vizuale optimale, lentja përfshin katër lloje elementesh optike të veçantë: elementet asferik për të korrigjuar aberracionet asferike dhe fluorite pvrthyese, elementet UD dhe Super UD (shpërndarje ultra e ulët) për të eleminuar aberracionet kromatike sekondare. Rezultati është gjallërues, cilësi imazhi me kontrast të lartë dhe të pashtrembëruar deri te periferitë e kuadrit.

 • Trup me aliazh magnesiumi

  vetëm 4.5Kg, EF 800mm f/5.6L IS USM është lente super-telefoto me peshë relativisht të lehtë, e përshtatshme për fotografim dore të kufizuar . Trupi i saj me aliazh magneziumi e mban peshën e saj të krahasueshme me lentet më të shkurtra telefoto.

 • Fokusimi automatik me unazë USM me mbivendosje manuale

  Sistemi i fokusimit automatik unazë USM të Canon ka dridhje me frekuenca ultra-sonike për funksionim të shpejtë, të saktë dhe virtualisht të qetë me moment përdredhjeje kontroll të shkëlqyer të pozicionit. Mbivendosja e fokusimit manual me kohë të plotë, nëpërmjet një unaze të madhe që nuk rrotullohet gjatë fokusimit automatik, u lejon fotografëve që të fillojnë akordimin e mirë të fotos në mënyrë të menjëhershme. Gjithashtu i përfshirë është paravendosja e fokusit, tashmë gjendet në EF 300mm f/2.8L IS USM, e cila lejon zgjedhjen dhe ruajtjen e një pozicioni fokusi specifik, për rithirrje të menjëhershme kur kërkohet.

 • Veshje Super Spectra

  Veshjet Super Spectra ndihmojnë që të sigurojnë ekuilibrim të saktë të ngjyrave dhe kontrast të lartë dhe shuajnë flakëzimin dhe hijezimin duke thithur dritën që mund të reflektohet nga elementet e brendshme të lentes dhe sensorët digjital EOS.

 • Apertura rrethore

  Një aperturë rrethore jep bokeh të butë, me pamje të rrafshët (turbullim sfondi) - ideal për izolimin e subjekteve me aperurë të madhe.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.
Gjeni lenten tuaj të përsosur

Aksesorët përkatës

 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 1.4x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 1,4x.
 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 2x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Ky tub zgjatimi 25mm vendoset mes trupit të kamerës dhe objektivit, duke mundësuar afrim të mëtejshëm makroje dhe fokusimi për objektivin ndërsa ruan formën elektronike.
 • Aksesor objektivi

  Lens Hood ET-155

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.

 • Aksesor objektivi

  Lens Cap E-180D

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.

 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm (WII)

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit xhelatinë me futje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me xhelatinë të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Kasa e lentes 800

  Kasë e fortë për lenten telefoto EF 800mm f/5.6L IS USM.

 • Aksesor objektivi

  Rrip i Gjerë i Lentes B

  Një rrip i gjerë qafe i rehatshëm për lentet super telefoto.
 • Aksesor objektivi

  Camera Rain Cover ERC-E4M

  Mbron kamerën dhe lenten nga moti, dhe ju lejon të vazhdoni të shkrepni. Masë mesatare
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë