Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

Një lente supertelefoto me Optikën me shpërhapje për një lente më kompakte, të lehtë dhe me rendiment të lartë në sporte.

Përfitimet

 • Lente kompakte dhe e lehtë 400mm

 • Cilësi e shkëlqyer e imazhit. Rezistente ndaj flakërimeve dhe turbullimit të ngjyrave

 • Stabilizuesi i Imazhit me 4 ndalesa mbron nga dridhjet e kamerës

 • Fokus me precizon duke përdorur kontrollet AF të avancuara me mbishkeljen manuale me kohë të plotë

 • Vazhdoni të shkrepni kur kushtet bëhen të vështira me ndërtimin me izolim kundër motit

Veçoritë e detajuara

 • Ndërtim portativ, i lehtë

  EF 400mm f/4 DO IS II USM është më e vogël dhe më e lehtë se lentet e zakonshme 400mm f/4, me peshë vetëm 2100g. Kjo është bërë e mundur duke përdorur teknologjinë e Optikës Difraktive (DO) të Canon e cila korrigjon efektet e padëshirueshme optike të cilat ndryshe do të sillnin një reduktim drastik në përmasë.

 • Rezistencë më e mirë ndaj flakërimeve dhe turbullimeve

  Teknologjia DO e gjeneratës së tretë e përdorur në EF 400mm f/4 DO IS II USM e bën një performues mahnitës, veçanërisht në duart e atyre që shkrepin fotografi sportesh, të botës të egër dhe lajmeve. Lentja është rezistente ndaj flakërimeve dhe turbullimit të ngjyrave dhe ofron mprehtësi të shkëlqyer në të gjithë kuadron.

 • Teknologjia e Stablilizuesit të Imazhit

  Shkrepni me vetëbesim duke përdorur shpejtësi shkrehësi deri në katër ndalesa më të ngadaltë se normalja. Stabilizuesi i Imazhit (IS) i EF 400mm f/4 DO IS II USM do të mbrojë kundër dridhjeve të kamerës dhe do të ruajë mprehtësinë kritike. IS e lentes punon në një nga tre metodat: e para është për subjektet e palëvizshme, e dyta për shkrepjet panoramike ndërsa e treta është bërë për aksionin e çrregullt, që lëviz shpejt.

 • Qëndrimi i fokusuar

  Kontrollet intuitive në tytën e EF 400mm f/4 DO IS II USM bien instinktivisht nën gishta kur shkrepni. Përdorni unazën e fokusimit manual për të bërë rregullime të imëta pa e larguar kamerën nga syri. Kontrollet Focus Preset dhe Focus Stop i lejojnë fotografët të përqendrohen në një pikë të caktuar në skenë.

 • E shkëlqyer edhe për filma

  Teknololgjia Power Focus i lejon fotografët që shkrepni video të krijojnë efekte të tërheqjes të fokusit të cilat kalojnë ëmbël midis pjesëve të ndryshme të skenës.

 • I krijuar për të punuar

  Kur kushtet bëhen të vështira, EF 400mm f/4 DO IS II USM ju lejon të vazhdoni të shkrepni me vetëbesim. Mbrojtjet me ndërtim izolimi kundër motit mbrojnë nga pluhuri dhe lagështia ndërsa shtresa e fluorinës kundër lyerjes mbi elementin e parmë të lentes largon ujin dhe papastërtitë.

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
Mësoni më shumë

Aksesorët përkatës

 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 1.4x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 1,4x.
 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 2x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Kapak lenteje ET-120 (WII)

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Lens Cap E-67II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm (WII)

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit xhelatinë me futje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me xhelatinë të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Kasa e Lentes 400D

  Kasë e fortë për lenten telefoto EF 400mm f/4 DO IS II USM.
 • Aksesor objektivi

  Rrip i Gjerë i Lentes B

  Një rrip i gjerë qafe i rehatshëm për lentet super telefoto.
 • Aksesor objektivi

  Camera Rain Cover ERC-E4L

  Mbron kamerën dhe lenten nga moti, dhe ju lejon të vazhdoni të shkrepni. Masë e madhe.