Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Gjatësia e barasvlershme fokale me film 35mm (mm)

  -

 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)

  5°10', 3°30', 6°10'

 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)

  18/12

 • Numri i fletëve të diafragmës

  9

 • Apertura minimale

  32

 • Distanca minimale e fokusimit (m)

  3.3

 • Zmadhimi maksimal (x)

  0.13

 • Informacioni mbi largësinë

  Po

 • Fotostabilizues OIS1

  4 ndalesa

 • Aktuatori i vetëfokusimit

  Unazë USM¹

Aksesorët

 • Kapaku i lentes

  E-145C

 • Kapaku i Lentes

  ET-120 (WII)

 • Kasa/çanta e objektivit

  Kasa e Lentes 400D

 • Kapaku fundor i pasmë

  Kapak E për pluhurin e lentës

 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II

  0.17-0.03

 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II

  0.22-0.07

 • Pajisje të tjera Shtesë

  Canon drop-in filtra 52mm

Specifikimet me zgjatues 1,4-fish

 • Gjatësia vatrore

  560

 • Zmadhimi maksimal

  0.18

 • AF e mundshme

  Po

 • Stabilizuesi i imazhit

  Po

Specifikimet me zgjatues 2-fish

 • Hapja maksimale e diafragmës

  5.6-45

 • Stabilizuesi i imazhit

  Po

Speficikimet fizike

 • Diametri i filtrit (mm)

  52 futje

 • Diametri x gjatësia maks. (mm)2

  128 x 232.7

 • Pesha (g)

  2100

* Lentet me qëndrueshmëri kundër pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë plastike në vendosjen e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të paktë të vendosjes së kamerës.

Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë mbi lentën ose rendimentin e kamerës.

* Lentet me qëndrueshmëri kundër pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë plastike në vendosjen e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të paktë të vendosjes së kamerës.

Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë mbi lentën ose rendimentin e kamerës.

¹ AF i mundur vetëm mer serinë EOS-1 dhe 5D Mark III me firmuerin 1.2.1

² IS nuk punon me kamerat e mëposhtme EOS-1, EOS 5, EOS 100, EF-M, EOS 1000/F/n/Fn, EOS 700, EOS 10, EOS RT, EOS 600/630, EOS 850, EOS 750, EOS 620, EOS 650

¹ AF Fokusim Manual në Kohë të Plotë

¹ AF i mundur vetëm mer serinë EOS-1 dhe 5D Mark III me firmuerin 1.2.1

² IS nuk punon me kamerat e mëposhtme EOS-1, EOS 5, EOS 100, EF-M, EOS 1000/F/n/Fn, EOS 700, EOS 10, EOS RT, EOS 600/630, EOS 850, EOS 750, EOS 620, EOS 650

¹ AF Fokusim Manual në Kohë të Plotë

 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur