Objektiva për DSLR

Canon EF 200mm f/2L IS USM

Një lente telefoto profesionale e serisë L me hapjen e diafragmës f/2 dhe me Stabilizuesin e imazhit për kushtet e ndriçimit të dobët dhe sportet në ambiente të mbyllura.

Përfitimet

 • Konstruksion i serisë-L

 • Aperturë e madhe f/2

 • Stabilizues imazhi me 5-ndalesa me zbulim të trekëmbëshit

 • Veshje lentesh Super Spectra

 • Elemente lentesh fluorite dhe UD

 • Fokusimi automatik me unazë USM me fokusimim manual me kohë të plotë

Veçoritë e detajuara

 • Konstruksion i serisë-L

  EF 200mm f/2L IS USM përfshin standardin më të lartë të Canon të optikës me saktësi. Seria-L është seria e lenteve më e shitur e Canon, që kombinon cilësi të shkëlqyer imazhi me përdorim të jashtëzakonshëm. Vulosjet e pluhurit dhe lagështirës ofrojnë mbrojtje të avancuar nga elementet, madje edhe në kushtet e egra të motit.

 • Aperturë e madhe f/2.0

  Një aperturë maksimale e madhe f/2,0 siguron shpejtësi të shkëlqyer për fotografim në kushte me dritë të dobët, pa nevojën e blicit. Apertura e madhe gjithashtu siguron kontroll të imët mbi thellësinë e fushës për fotografinë detyruese të portreteve.

 • Stabilizues imazhi me 5-ndalime

  Teknologjia e Stabilizuesit të imazhit me kompensim me 5-ndalime nga Canon lejon përdorimin e shpejtësisë së shkrehësit deri në 5 herë më të ngadalta pa rritje të ndjeshme në turbullimin e imazhit. Zbulimi automatik i panoramës automatikisht çaktivizon stabilizuesin e imazhit ose në drejtimin horizontal ose në atë vertikal kur ndjek subjektet që lëvizin. Zbulimi i trekëmbëshit përmirëson automatikisht funksionalitetin e Stabilizuesit të imazhit kur fotografohet në një trekëmbësh.

 • Veshje Super Spectra

  Veshjet Super Spectra ndihmojnë që të sigurojnë ekuilibrim të saktë të ngjyrave dhe kontrast të lartë dhe shuajnë flakëzimin dhe hijëzimin duke thithur dritën që mund të reflektohet nga elementet e brendshme të lentes dhe sensorët digjital EOS.

 • Elemente fluorite dhe UD

  Për performancë optimale vizuale, lentja përfshin elemente fluorite dhe UD (dispersion ultra të ulët) për të minimizuar shmangiet kromatike. Rezultati është cilësi imazhi e shkëlqyer, gjallëruese dhe kontrast i lartë në të gjithë kuadrin.

 • Apertura rrethore

  Një aperturë rrethore jep bokeh të butë, me pamje të rrafshët (turbullim sfondi) - ideal për izolimin e objekteve ose portretet imponuese.

 • Fokusimi automatik me unazë USM me mbivendosje manuale

  Sistemi i fokusimit automatik unazë USM të Canon ka dridhje me frekuenca ultra-sonike për funksionim të shpejtë, të saktë dhe virtualisht të qetë me moment përdredhjeje kontroll të shkëlqyer të pozicionit. Fokusim manual me kohë të plotë, nëpërmjet një unaze të madhe që nuk rrotullohet gjatë fokusimit automatik, u lejon fotografëve që të fillojnë akordimin e mirë të fotos në mënyrë të menjëhershme. Gjithashtu i përfshirë është paravendosja e fokusit, tashmë gjendet në EF 300mm f/2,8L IS USM, e cila lejon zgjedhjen dhe ruajtjen e një pozicioni fokusi specifik, për rithirrje të menjëhershme kur kërkohet.

Aksesorët përkatës

 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 1.4x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 1,4x.
 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 2x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Kapak lenteje ET-120B

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-145C

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm (WII)

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit xhelatinë me futje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me xhelatinë të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Kasë e lentes 200

  Kasë e fortë për lenten telefoto EF 200mm f/2L IS USM.
 • Aksesor objektivi

  Rrip i Gjerë i Lentes B

  Një rrip i gjerë qafe i rehatshëm për lentet super telefoto.
 • Aksesor objektivi

  Camera Rain Cover ERC-E4L

  Mbron kamerën dhe lenten nga moti, dhe ju lejon të vazhdoni të shkrepni. Masë e madhe.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë