Objektiva për DSLR

Canon EF 200mm f/2L IS USM

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Gjatësi Fokale e Barasvlefshme me film 35mm

 • Këndi i parjes (horizontal, vertikal, diagonal)

  10°, 7°, 12°

 • Ndërtimi i lentes (elementë/grupe)

  17/12

 • Jo. i teheve të diafragmës

  8

 • Hapja minimale

  32

 • Distanca më e afërt e fokusimit (m)

  1,9 m

 • Zmadhimi maksimal (x)

  0.12

 • Informacion mbi largësinë

  Po

 • Stabilizator imazhi

  5 ndalesa

 • Aktualizuesi AF

  Unazë USM¹

 • Diametri i filtrit (mm)

  52 në futje

 • Maks. diametër x gjatësi (mm)

  128 x 208

 • Pesha (g)

  2520

 • Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF12 II

  0,19-0,6

 • Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF25 II

  0,26-0,14

 • Kapak për lenten

  E-145B / E-145C

 • Kapaku i lentes

  ET-120B

Kasë e fortë

 • Kasë e butë

  Kasë e lentes 200

G.F.Holder IV (hood IV*)

 • Zgjeruesit EF1.4x II dhe EF2x II

  I pajtueshëm

 1. ¹ Fokusimi manual mekanik me kohë të plotë i integruar