i-SENSYS MF232w

Një printer laser 3-në-1, i shpejtë dhe pa tela, për zyrat e vogla dhe ato në shtëpi.

i-SENSYS MF232w 3-in-1 laser multifunction printer

Printimi i dokumenteve për zyrat e vogla vjen pa tela

Printoni, kopjoni dhe skanoni nga një kompjuter, smartfon ose tablet me këtë printer profesional shumëfunksional laser në mono për zyrat e vogla dhe ato në shtëpi.

Shikoni specifikimet e plota

MF232w_FRT

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Kopjimi

icon

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

icon

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

icon

Lidhje USB

icon

Kualiteti profesional i skanimit

icon

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

icon

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

icon

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Shikoni specifikimet e plota

MF232w_FRT

Pjesët e konsumit

Kutia e bojës 737

Merrni printime mono të bukura dhe pa vija me kutinë e bojës të-gjitha-në-një 737 që punon në mënyrë të përsosur me Canon i-SENSYS MF231, MF232w, MF237w, MF244dw, MF247dw dhe MF249dw për t'ju siguruar afro 2400 faqe (e matur sipas ISO/IEC 19752)

CRG-737-P-FRA

Çmime

Hapat e tjerë

Ku të blini

Produktet përkatëse