i-SENSYS MF244dw

Një shoqërues zyre i shpejtë 3-në-1 plot lidhje për grupe pune të vogla.

i-SENSYS MF244dw Canon Office Black Printer

Sigurohuni që printeri juaj i zyrës është i ndërtuar për shpejtësi

Një printer profesional laser mono 3-në-1, i përsosur për grupe të vogla pune, me printimin e shpejtë dhe me cilësi të lartë në dy anë me 27 faqe/min dhe aftësitë e përmirësuara për pajisjet celulare dhe renë kompjuterike, si dhe integrimin me lehtësi në rrjet dhe veçoritë e kursimit të energjisë.

Shikoni specifikimet e plota

MF244dw-FRT

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Furnizues automatik dokumentesh

icon

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

icon

Printim automatik nga të dyja anët

icon

Kopjimi

icon

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

icon

Lidhje USB

icon

Printim PCL

icon

Kualiteti profesional i skanimit

icon

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

icon

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

icon

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Shikoni specifikimet e plota

MF244dw_FRT

Pjesët e konsumit

Kutia e bojës 737

Merrni printime mono të bukura dhe pa vija me kutinë e bojës të-gjitha-në-një 737 që punon në mënyrë të përsosur me Canon i-SENSYS MF231, MF232w, MF237w, MF244dw, MF247dw dhe MF249dw për t'ju siguruar afro 2400 faqe (e matur sipas ISO/IEC 19752)

CRG-737-P-FRA

Çmime

Hapat e tjerë

Ku të blini

Produktet përkatëse