i-SENSYS MF244dw
Specifikimet

Lloji i pajisjes

Pajisje të-gjitha-në-një me laser mono

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim dhe skanim

Tiparet kryesorë

icon

Furnizues automatik dokumentesh

icon

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

icon

Printim automatik nga të dyja anët

icon

Kopjimi

icon

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

icon

Lidhje USB

icon

Printim PCL

icon

Kualiteti profesional i skanimit

icon

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

icon

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

icon

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Printer

Shpejtësia e printimit

Në një anë: deri në 27 faqe/min (A4)
Në dy anë: deri në 15 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Rreth: 6,0 sekonda ose më pak

Printimi dyanësh

Automatik

Gjuhët e printerit

UFRII-LT, PCL 5e1, PCL6

Gërmat

45 fonte PCL

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçori të avancuara të printimit

Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Fotokopjues

Shpejtësia e kopjimit

Në një anë: deri në 27 faqe/min (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth 9,0 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst/fotografi, tekst/fotografi (shpejtësi e lartë), fotografi, tekst

Kopjim nga të dy anët

1-anësh në 2-anësh (automatik)

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Karakteristika të tjera

Renditja në memorie, 2 në 1, 4 në 1, kopjimi i kartës së identifikimit

Skaner

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optike: Deri në 600 x 600 dpi
E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Në një anë mono: 20 ipm (300x300 dpi)
Në një anë me ngjyra: 15 ipm (300x300 dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA, ICA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

Skanimi te kompjuteri

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme2

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG3

Mbajtja e medias

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë dhe Ushqyesi automatik i dokumentit (ADF)

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 1 fletë
ADF me 35 fletë

Dalja e letrës

100 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta:
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 76,2 x 210 mm Maks. 216 x 356 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, letër indeksi, zarf (COM10,Monarch,DL, C5), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 216 x 356 mm.

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 163 g/m²
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²
ADF: 50 deri në 105 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

Lidhje USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Server® 2012R24 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Server® 2003R2 / Server® 2003 / Vista
Mac OS X versioni 10.6 e sipër
Linux5

Protokollet e rrjetit

Printimi:
LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6), IPP, IPPS
Skanimi:
WSD-Scan(IPv4, IPv6)
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP:
Bonjour(mDNS)
DHCP, Auto IP
DHCPv6 (IPv6), BOOTP, RARP
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6), HTTP, HTTPS, SNTP
Siguria (me tel):
Filtrim i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS/IPPS)
Siguria (pa tel):
WEP(64/128 bitë), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Presto! Menaxheri i faqeve,
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Mjeti SSID,
Mjeti i statusit të tonerit,

Veçori të përgjithshme

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

500 - 2500 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 15 000 faqe në muaj6

Kujtesa

512 MB

Paneli i kontrollit

LCD B&Z me 5 rreshta

Dimensionet me sirtaret (Gj x Th x L)

390 mm x 371 mm x 360 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

629 mm x 796 mm x 730 mm

Pesha

Rreth 12.1 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1150 W
Në gatishmëri: Afro 4,1 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 1,3 W7
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,8 kWh/javë
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i tingullit8:
Aktiv: 52 dB në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Fuqia e zhurmës:
Aktiv: 66 dB se më pak në printim bardhë e zi
Në pritje: 43 dB ose më pak

Pjesët e konsumueshme

Fishekë boje

Kutia e bojës 737 (2400 faqe9)10

  1. Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.
  2. Skanimi me Mjetin e skanimit MF
  3. Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose Canon PRINT Business
  4. Skanimi në rrjet nuk mbështetet
  5. Shpërndarja vetëm në ueb. Printimi dhe skanimi me mbështetje në Linux
  6. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
  7. Kur është në modalitetin pa tela, konsumi do të jetë 2,1W
  8. Testuar sipas ISO7779 dhe deklaruar sipas ISO9296
  9. Bazuar në ISO/IEC 19752
  10. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (900 faqe)