i-SENSYS MF249dw

Një pajisje profesionale të-gjitha-në-një e projektuar për zyrat e vogla me produktivitet të lartë.

i-SENSYS MF249dw black and white all-in-one printer

Punonjësi juaj i ri i preferuar

Një printer laser mono 4-në-1 me të gjitha veçoritë, me printimin e shpejtë dhe me cilësi të lartë, aftësitë e përmirësuara për celularë dhe veçoritë e përparuara të skanimit - ideal për ambientet e zyrave të vogla.

Shikoni specifikimet e plota

MF249dw_FRT

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Printim automatik nga të dyja anët

icon

Kopjimi

icon

Ushqyes Automatik Dokumentesh Dupleks

icon

Printim PCL

icon

Kualiteti profesional i skanimit

icon

Skano në email dhe dosje

icon

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

icon

FAKS Super G3

icon

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

icon

Panel me prekje

icon

Lidhje USB

icon

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

icon

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Shikoni specifikimet e plota

//i1.adis.ws/i/canon/MF249dw_FRT

Pjesët e konsumit

Kutia e bojës 737

Merrni printime mono të bukura dhe pa vija me kutinë e bojës të-gjitha-në-një 737 që punon në mënyrë të përsosur me Canon i-SENSYS MF231, MF232w, MF237w, MF244dw, MF247dw dhe MF249dw për t'ju siguruar afro 2400 faqe (e matur sipas ISO/IEC 19752)

CRG-737-P-FRA

Aksesorët

Paketa e telefonit 6 (receptori i telefonit)

Receptor opsional telefoni për funksionin e faksit.

Telephone

Plani i lehtë i shërbimit: mbështetje e cilësisë premium

Kur blini një Plan të lehtë të shërbimit, ju garantohet një mbështetje dhe mbrojtje premium për produktin tuaj nga Canon. Ne ofrojmë një larmi shërbimesh të pakonkurrueshme në një gamë të gjerë paketash të konfiguruara paraprakisht të Planit të lehtë të shërbimit, nga instalimi e deri te riparimi dhe mirëmbajtja e produktit tuaj.

Lexoni më shumë

Productivity_Bokeh

Promovimi i garancisë 3-vjeçare

Përqendrohuni te biznesi, falë qetësisë që ju ofron garancia jonë 3-vjeçare

Lexoni më shumë

3-year-warranty

Hapat e tjerë

Ku të blini

Produktet përkatëse