i-SENSYS MF232w
Specifikimet

Lloji i pajisjes

Pajisje të-gjitha-në-një me laser mono

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim dhe skanim

Tiparet kryesorë

icon

Kopjimi

icon

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

icon

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

icon

Lidhje USB

icon

Kualiteti profesional i skanimit

icon

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

icon

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

icon

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Printer

Shpejtësia e printimit

Në një anë: deri në 23 faqe/min (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Rreth: 6,0 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

UFRII-LT

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Fotokopjues

Shpejtësia e kopjimit

Në një anë: deri në 23 faqe/min (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth 9,0 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst/fotografi, tekst/fotografi (shpejtësi e lartë), fotografi, tekst

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Karakteristika të tjera

Renditja në memorie, 2 në 1, 4 në 1, kopjimi i kartës së identifikimit

Skaner

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optike: Deri në 600 x 600 dpi
E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Në një anë mono: 3 sek/faqe (300x300dpi)
Në një anë me ngjyra: 4 sek/faqe (300x300dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA, ICA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

Skanimi te kompjuteri

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme1

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG2

Mbajtja e medias

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 1 fletë

Dalja e letrës

100 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër ngjitëse, etiketë, kartë indeksi, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta:
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 76,2 x 210 mm Maks. 216 x 356 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, letër indeksi, zarf (COM10,Monarch,DL, C5), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 216 x 356 mm.

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 163 g/m²
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

Lidhje USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Server® 2012R23 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Server® 2003R2 / Server® 2003 / Vista
Mac OS X versioni 10.6 e sipër
Linux4

Protokollet e rrjetit

Printimi:
LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6), IPP, IPPS
Skanimi:
WSD-Scan(IPv4, IPv6)
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP:
Bonjour(mDNS)
DHCP, Auto IP
DHCPv6 (IPv6), BOOTP, RARP
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6), HTTP, HTTPS, SNTP
Siguria (me tel):
Filtrim i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS/IPPS)
Siguria (pa tel):
WEP(64/128 bitë), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Presto! Menaxheri i faqeve,
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Mjeti SSID,
Mjeti i statusit të tonerit,

Veçori të përgjithshme

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

500 - 2000 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 15 000 faqe në muaj5

Kujtesa

256MB

Paneli i kontrollit

LCD B&Z me 5 rreshta

Përmasat (Gj x Th x L)

390 mm x 371 mm x 312 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

590 mm x 796 mm x 722 mm

Pesha

Rreth 10,2 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1120 W
Në gatishmëri: Afro 4,2 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 1,2 W6
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,7 kWh/javë
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

Nivelet e zhurmës

Presioni i tingullit7:
Aktiv: 51 dB në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Fuqia e tingullit:
Aktiv: 66 dB se më pak në printim bardhë e zi
Në pritje: 43 dB ose më pak

Pjesët e konsumueshme

Fishekë boje

Kutia e bojës 737 (2400 faqe8)9

  1. Skanimi me Mjetin e skanimit MF
  2. Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose Canon PRINT Business
  3. Skanimi në rrjet nuk mbështetet
  4. Shpërndarja vetëm në ueb. Printimi i mbështetur vetëm për Linux.
  5. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
  6. Kur është në modalitetin pa tela, konsumi do të jetë 2,0 W
  7. Testuar sipas ISO 7779 dhe deklaruar sipas ISO 9296
  8. Bazuar në ISO/IEC 19752
  9. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (900 faqe)