i-SENSYS MF231

Një printer laser mono 3-në-1 i ndërtuar për shpejtësi dhe qëndrueshmëri - ideal për zyrat në shtëpi.

i-SENSYS MF231 Canon Office Black Printer

Printim, kopjim dhe skanim me cilësi të lartë

Një printer kompakt laser mono për zyrat në shtëpi - i shpejtë, i besueshëm dhe i lehtë në përdorim. Printimi i shpejtë me 23 faqe/min, skanimi me shtrat të sheshtë në A4 dhe kopjimi me një ndërfaqe përdoruesi intuitive. Si dhe cilësia dhe uniformiteti që prisni nga një printer laser.

Shikoni specifikimet e plota

MF231

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Kopjimi

icon

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

icon

Kualiteti profesional i skanimit

icon

Lidhje USB

Scan_to_PC

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Shikoni specifikimet e plota

ProJet 260Plus

Pjesët e konsumit

Kutia e bojës 737

Merrni printime mono të bukura dhe pa vija me kutinë e bojës të-gjitha-në-një 737 që punon në mënyrë të përsosur me Canon i-SENSYS MF231, MF232w, MF237w, MF244dw, MF247dw dhe MF249dw për t'ju siguruar afro 2400 faqe (e matur sipas ISO/IEC 19752)

CRG-737-P-FRA

Çmime

Hapat e tjerë

Ku të blini

Produktet përkatëse