i-SENSYS MF231
Specifikimet

Lloji i pajisjes

Mono Lazer gjithçka-në-një

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim dhe skanim

Tiparet kryesorë

icon

Kopjimi

icon

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

icon

Kualiteti profesional i skanimit

icon

Lidhje USB

Scan_to_PC

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Printer

Shpejtësia e printimit

Në një anë: deri në 23 faqe/min (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Rreth: 6,0 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

UFRII-LT

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (Zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Fotokopjues

Shpejtësia e kopjimit

Në një anë: deri në 23 faqe/min (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Approx. 9,0 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst/fotografi, tekst/fotografi (shpejtësi e lartë), fotografi, tekst

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

25-400% në rritje 1%

Karakteristika të tjera

Renditja në memorie, 2 në 1, 4 në 1, kopjimi i kartës së identifikimit

Skaner

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optik: Deri në 600 x 600 dpi
I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Në një anë mono: 3 sek/faqe (300x300dpi)
Në një anë me ngjyra: 4 sek/faqe (300x300dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bit/24 bit (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA, ICA

Maks. Gjerësia e skanimit

216mm

Skanimi te kompjuteri

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme1

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG

Mbajtja e medias

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar shumëfunksional me 1 fletë

Dalja e letrës

100 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër ngjitëse, etiketë, kartë indeksi, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta :
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 76,2 x 210 mm maks. 216 x 356 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, letër indeksi, zarf (COM10,Monarch,DL, C5), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 216 x 356 mm.

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 163 g/m²
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Hi-Speed,

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Vista
Mac OS X versioni 10.6 e sipër
Linux2

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Presto! Menaxheri i faqeve,
Shërbimi i skanimit MF,
Mjet i Statusit të Tonerit,

Veçori të përgjithshme

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

500 - 2000 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 15 000 faqe në muaj3

Kujtesa

128MB

Paneli i kontrollit

LCD B&Z 5 rreshta

Dimensionet me sirtaret (Gj x Th x L)

390 mm x 371 mm x 312 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

590 mm x 796 mm x 722 mm

Pesha

Approx. 10.1 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1120 W
Në Pritje: Rreth 4,2 W
Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,2 W
Çelësi i energjisë joaktiv: 0,5 w ose më pak
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,6 kWh/javë
Koha joaktive që duhet për të kaluar në modalitetin e gjumit: 1-30 min (paracaktimi: 1 min)
Koha joaktive që duhet për të bërë Fikje Automatike: 4 orë (standard)

Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i tingullit4:
Aktiv: 51 dB në printim bardhë e zi
Në pritje: I padëgjueshëm

Fuqia e tingullit:
Aktiv: 66 dB se më pak në printim bardhë e zi
Në pritje: 43 dB ose më pak

Pjesët e konsumueshme

Fishekë boje

Kutia e bojës 737 (2400 faqe5)6

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutemi shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për detaje të mëtejshme.

  1. Skanimi me Mjetin e skanimit MF
  2. Shpërndarja vetëm në ueb. Linux lejon vetëm printimin.
  3. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit
  4. Testuar sipas ISO7779 dhe deklaruar sipas ISO 9296
  5. Bazuar në ISO/IEC 19752
  6. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (900 faqe)