low-light photography

Kamerat për ndriçim të ulët

Kapni atmosferën e vërtetë të momentit kur zbret dielli duke përdorur kamerat Canon për ndriçim të ulët me sistemin HS

Më shumë qartësi - më pak zhurmë

Shkrepja në ndriçim të dobët duke përdorur një smartfon mund të sjellë zhgënjime, imazhe me cilësi të dobët. Një kamerë kompakte Canon për ndriçim të dobët përdor optikë, sensorë dhe procesorë të avancuar në mënyrë që të kapni rezultate më të bukura dhe reale në dritë të dobët.

photography clarity

Kapni atmosferën e vërtetë të momentit

Përdorimi i blicit në pozat me ndriçim të dobët mund ta prishë atmosferën e një fotoje me fytyra të zbehta, ngjyra jonatyrale dhe sfonde të errëta. Kamerat Canon për ndriçim të dobët me sistemin HS japin rezultate të bukura pa blic - kështu mund të kapni tamam atë që shikoni.

face woman photography

Thojini lamtumirë turbullirës

Shkrepja me dorë në ndriçim të dobët mund të çojë në tundje të kamerës dhe imazhe të turbullta, por kamerat tona për ndriçim të dobët me sistemin HS, lente me aperturë të madhe dhe IS inteligjente ju lejojnë të shkrepni me dorë në dritën e qiriut ose në një koncert dhe përsëri të arrini rezultate të mprehta.

shooting handheld in low light

Teknologjitë e përparuara për fotografi superiore në ndriçim të ulët

Sistemi HS inovativ i Canon është një kombinim ekskluziv i sensorit me ndjeshmëri të lartë - i cili kap më shumë dritë - dhe përpunimit të fuqishëm të DIGIC. Garanton cilësi premium dhe shkëlqen në dritë të dobët për të kapur atmosferën e vërtetë të momentit

Lentat me hapje të madhe

Këto lente f/1.8 lejojnë më shumë dritë në kamerë, duke bërë të mundur shpejtësi më të larta të obturatorit për imazhe natyrale me më pak mjegullime. Një kamerë profesionale nga Canon me optikë të shpejtë superiore dhe Sistemin HS është zgjedhja ideale nëse dëshironi të mësoni mirë fotografinë në ndriçim të ulët.

G7 X camera

IS inteligjent

IS inteligjente pioniere e Canon - një stabilizues imazhi optik i avancuar që lufton dridhjet e kamerës - ju lejon të shkrepni me dorë në ndriçim të dobët pa turbullim. I gjithanshëm dhe plotësisht automatik, rregullohet sipas skenave të ndryshme për të garantuar rezultate fantastike.

low light city photography

Ju lutem vini re se jo të gjitha veçoritë janë të disponueshme në të gjitha produktet.