PowerShot SX730 HS

Canon PowerShot SX730 HS

Regjistroni imazhe të mrekullueshme në lëvizje me këtë kamerë xhepi me zmadhim plot lidhje për udhëtime, me një zmadhim të madh 40x dhe kontrollin krijues të gjithanshëm.

Galeria

Kamera e përsosur e xhepit për çdo udhëtim

Merrni fuqinë dhe elasticitetin në çdo udhëtim. Kjo kamerë me zmadhim për udhëtime, me lidhjen e lehtë me telefonin tuaj smartfon, ju sjell një lente zmadhimi të madhe 40x me një kënd të gjerë 24 mm në xhepin tuaj - për imazhe të mrekullueshme dhe video Full HD plot detaje në largësi, si ditën ashtu edhe natën.

Shikoni specifikimet e plota

PowerShot SX730 HS

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

24mm 40x zoom

Zmadhim ultra me kënd të gjerë 40x në një trup kompakt

20.3MP

CMOS 20,3 megapikselë

Full HD movies 60p

Filma aksioni të shpejtë më të bukur, më realë

Intelligent IS

Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

Tilt screen 180 degrees up

Ekrani me anim lart për selfi dhe regjistrim në kënde të ulëta

Bluetooth

Lidhje e vazhdueshme midis kamerës dhe pajisjes inteligjente

Wi-Fi & NFC

Ndani dhe ruani imazhet pa tela

USB Charging

Karikojeni me lehtësi me kabëll USB

Shikoni specifikimet e plota

PowerShot SX730 HS
What's in the box

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të kapur detaje të bukura në udhëtimet tuaja, thjesht shtoni një kartë memorieje dhe një kasë mbajtëse

Kamera dixhitale PowerShot SX730 HS

Rripi i kyçit WS-800

Paketa e baterisë NB-13L

Karikues baterie CB-2LHE

Kabllo AC

Paketa e manualit të përdoruesit

Produktet përkatëse

* Lidhshmëria dhe veçoritë e Wi-Fi ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.

** Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.