image.canon

image.canon

Përfitoni transferim të njësuar të fotove e filmave drejt pajisjeve dhe shërbimeve tuaja në internet, plus ruajtje falas në renë kompjuterike, të gjitha automatikisht nga kamera juaj e "Canon"*.

Mësoni më shumë e shkarkoni

Transferim i njësuar i multimediave dhe hapësirë ruajtëse falas

Lidhuni automatikisht nga kamera juaj e "Canon"* në renë kompjuterike, ku të gjitha fotot e filmat – duke përfshirë skedarët RAW dhe 4K – ruhen në mënyrë të sigurt për 30 ditë** dhe transferohen automatikisht në pajisjet dhe shërbimet tuaja të internetit. Plus, përfitoni ruajtje afatgjatë të galerisë suaj në përmasa për rrjete sociale dhe hapësirë 10 GB për origjinalet tuaja më të rëndësishme.

Canon image.canon

Shikoni të gjitha veçoritë

Produktet e lidhura

* Jo të gjitha kamerat e "Canon" mbështesin transferim automatik në sfond. Kamerat e tjera të pajtueshme të "Canon" ofrojnë transferim të lehtë manual drejt image.canon. Për një listë të plotë të kamerave të pajtueshme, vizitoni http://image.canon. Kamerat e pajtueshme duhen lidhur në internet përmes "Wi-Fi".
** Pas 30 ditëve fotot origjinale fshihen, përveç nëse i keni kaluar në ruajtjen afatgjatë.