Hero Image

Canon CanoScan LiDE 400

I sofistikuar dhe me një dizajn elegant, ky skaner me shpejtësi të lartë realizon në mënyrë profesionale kopje me rezolucion të lartë për çdo dokument, fotografi ose libër

Galeria

Një skaner superior me stil, shpejtësi dhe cilësi të jashtëzakonshme

Një skaner premium me shtrat të sheshtë me shpejtësi më të lartë dhe aftësinë e rezolucionit të lartë ju kursen shumë kohë, hapësirë dhe energji. Dizajni i sofistikuar, madhësia kompakte, qëndrimi vertikal dhe lidhja e vetme elektrike USB e tipit C janë ideale për përdorimin në shtëpi dhe në zyrë.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Icon 01

4800 x 4800 dpi

Icon 02

Skanimi automatik

Icon 03

Rregullimi automatik i dokumentit dhe Rregullimi automatik i fotografisë*

Icon 04

Butonat EZ

Icon 01

Skanimi në renë kompjuterike

Icon 02

Me energji nga lidhja USB e tipit C

Icon 01

Skanimi vertikal

Icon 02

Z-Lid

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
* Vetem Windows

What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Skaner A4 me shtrat të sheshtë - CanoScan LiDE 400

Kabllo USB

Manualet dhe dokumentet e tjera

Qëndrimi vertikal

Produktet e lidhura