Hero Image

Canon CanoScan LiDE 300

Kompakt dhe me kosto të pranueshme, ky skaner i lehtë është i përsosur për ata që kërkojnë skanimin e drejtpërdrejtë në prekjen e një butoni.

Galeria

Një skaner kompakt, elegant dhe me kosto të pranueshme për në shtëpi ose në zyrë

Me një dizajn elegant, kompakt dhe me stil, ky skaner i lehtë A4 me shtrat të sheshtë është i pajisur me 4 butona EZ për përdorim të lehtë dhe skanim pa probleme. I përsosur për skanim me rezolucion të lartë në shtëpi ose në zyrë.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Icon 01

2400 x 2400 dpi

Icon 02

Skanimi automatik

Icon 03

Rregullimi automatik i dokumentit dhe Rregullimi automatik i fotografisë*

Icon 04

4 butona përdorimi EZ

Icon 01

Skanimi në renë kompjuterike

Icon 02

Me energji nga USB

Icon 01

Z-Lid

Icon 02

Shpejtësia e skanimit 10 sekonda

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
* Vetem Windows

What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Skaner A4 me shtrat të sheshtë - CanoScan LiDE 300

Kabllo USB

Manualet dhe dokumentet e tjera

Produktet e lidhura