Canon imageFORMULA DR-X10C

imageFORMULA DR-X10C

Nëse ju e mendoni seriozisht me skanimin, DR-X10C është një skaner i jashtëzakonshëm dokumentash A3 me prodhim me volum të mesëm që jep performancë të lartë dhe seriozitet.

DR-X10C

Përfitimet

 • Skanim me ngjyra me shpejtësi të lartë të 130ppm me 200 & 300dpi
 • Cilësi imazhi superiore – rezolucion optik 600dpi
 • Furnizim i sigurt
 • Produktivitet i lartë
 • Skanim pa pluhur
 • Jetgjatësi e lartë – përafërs.60,000 skanime/ditë
 • Disa veçori novative

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imageFORMULA DR-X10C

Produktivitet i lartë


Çfarëdo që ju nevojitet të skanoni, DR-X10C është konstruktuar për të kryer punën tuaj me efikasitetin maksimal. Kjo do të thotë DR-X10C është një skaner A3 i aftë për të trajtuar 130 faqe për minut – qoftë në skanim bardhë dhe zi, formate me shkallëzim gri ose me ngjyra. Përveç kësaj, nuk ka reduktim shpejtësie ndërmjet rezolucionit 200 dpi dhe 300 dpi, dhe kur skanoni në orientim tablo ju arrini shpejtësi më të pabesueshme prej 130 faqesh për minut (A4). Përmirëso më shumë shpejtësitë e përpunimit - me veçori si zbulim automatik i ngjyrave, identifikim i orientimit të tekstit dhe kapërcim i faqeve bosh.

I vetëdijshëm ndaj imazheve


Kur cilësia e imazheve është e jashtëzakonëshme, DR-X10C vjen tek vetevetja, me një rezolucion optik prej 600dpi dhe me një numër të madh aftësishë përmirsimi imazhi. Veçori si Përmirësimi i Tekstit, Parandalimi i Rrjedhjes së Ngjyrave, Heqja e Moiré dhe Braktisjen e Ngjyrës të gjitha sigurojnë lexueshmëri të lartë të dokumentave tuaj të skanuar. Për të mënjanuar grumbullimin e pluhurit dhe prishjen e imazhit, DR-X10C përdor ventilator të dedikuar dhe një teh special fshirës për të pastruar xhamin e imazhit pasi është skanuar çdo dokument. Sistemi i skanimit pa pluhur ruan cilësi imazhi superiore, redukton sasinë e kohës së humbur për të pastruar dhe përmirëson prodhimtarinë e përgjithëshme. DR-X10C është përshtatur me një sensor të dedikuar për zbulim të saktë të madhësisë së faqes dhe korigjim pjerrësie.

Seriozitet i njohur


Kontrolli i Rrotullimit me Ndarje Aktive mundëson furnizim me një diapazon të gjerë mediash dhe siguri të ndarë, pasi rrotullimi në rulin e ndarësit mund të rregullohet elektronikisht për nivelet më të mira të ndarjes sëdokumentave, madje edhe për dokumentat tuaja të holla dhe delikate. Tre sensorë ultrasonik të kontrolluar në mënyrë të pavarur sigurojnë zbulim të saktë furnizimi i të dyfishtë duke minimizuar rreziqet e humbjes së të dhënave, dhe me sistemin e përsëritur novativ “furnizim i dyfishtë”, dokumentat rifurnizohen automatikisht pa kërkuar asnjë ndërhyrje të operatorit.

Kontroll i shtuar


Softueri i fuqishëm CapturePerfect është lidhur me DR-X10C. Pajisjet shtesë opcionale përfshijnë një Para-Stampues, Pas-Stampues, Modul Barkod, Lexues Patch Code dhe modul opcional ndërfaqeje Kofax.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageFORMULA DR-X10C, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Scanning speed A4 (single sided)

Shpejtësia e skanimit A4 (në një anë)

Automatic document feeder

Futës automatik i dokumentit

A3

Skanimi në A3 në të dy anët

Daily Scanning Voulume

Vëllimi ditor i skanimit

icon

Skanimi efikas në grup

Double-sided scanning

Skanim dyanësh

 • Skaneri

 • Disku i parametrizimit

 • Dokumentacionet

 • Kabllo USB

 • Kabëll energjie

 • Ruli i furnizimit

 • Ruli i marrjes

 • Fletët e pastrimit të rulit (4)

 • Coha e pastrimit

Softueri i përfshirë

Mësoni më shumë mbi softuerët e përfshirë me këtë skaner.

Aplikacionet e Canon

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Një aplikacion i fuqishëm që ju lejon të skanoni me shpejtësi dhe me efikasitet dokumente në grupe. Ai ofron opsione të përparuara për rezultatin bashkë me pamjet në shumë dritare dhe në miniaturë.

 • Merrni gjithmonë dokumente dixhitale me precizion të lartë me një gamë veçorish që drejtojnë faqet, që përmirësojnë lexueshmërinë dhe qartësinë
 • Skanoni drejtpërdrejt në email, PDF, skedarë ose prezantime me prekjen e një butoni
 • Regjistroni punët rutinë dhe modifikoni, risistemoni ose menaxhoni me lehtësi skedarët
 • Mbështetja e Kofax VRS

Përputhshmëria: Windows

Paketa e zhvilluesit të softuerëve

BSDP

Programi ynë për zhvilluesit e zgjidhjeve të biznesit (BSDP) është i përcaktuar për t'ju dhënë akses në një gamë informacionesh teknike për të ndihmuar në zhvillimin e aplikacioneve për gamën e produkteve të biznesit. Për më shumë informacione për paketat tona SDK, vizitoni faqen e uebit të Programit të zhvilluesve të Canon.