Canon imageFORMULA DR-M140

imageFORMULA DR-M140

Me një dizajn të fortë, kompakt dhe një shteg letre me rrotullim-U, tiparet inteligjente të imageFORMULA DR-M140 e bëjnë atë një rritës të shkëlqyeshëm të rendimentit në departamentet dhe grupet e punës në zyrat e ngarkuara.

DR-M140 detail image

Përfitimet

 • Dizajn kompakt, i gjithanshëm me rrugë të përzgjedhshme të letrës
 • Skanim i shpejtë me ngjyrë prej deri në 80 inm me 300dpi
 • Ndërtimi i fortë trajton deri në 6.000 skanime/ditë
 • Tipare të përpunimit të imazhit me cilësi të lartë
 • Paketa profesionale e programeve kompjuterike përfshin eCopy PDF Pro Office.

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imageFORMULA DR-M140

I vogël në madhësi, i madh në rendiment


Dimensionet jashtëzakonisht kompakte të DR-M140 e bëjnë atë zgjidhja e natyrshme në mjedise ku hapësira është shpesh e kufizuar - nga zyrat e ngarkuara në banakët e ngushtë, tryezat e recepsionit dhe zonat e shërbimit për konsumatorët. Mekanizmi i përzgjedhshëm i futjes me rrotullim-U nxjerr dokumentet e skanuar përmes pjesës së sipërme të pajisjes. Kur nuk përdoret, DR-M140 është aq i vogël sa për t'u vendosur lehtësisht në një sirtar.

Skanim i shpejtë për grupet e punës dhe departamentet e ngarkuar me punë


imageFORMULA DR-M140 mbresëlënës jep shpejtësi të skanimit me ngjyra të plota deri në 40 fnm/80ipm, me 300dpi, ideal për mjediset kërkuese intensive për letra ku saktësia më e madhe është e nevojshme për njohjen e të dhënave të dokumentit dhe klasifikimin e skedarëve.

Fleksibiliteti për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja


I ndërtuar në të njëjtin sistem të besueshëm të transportit të letrës si parardhësi i tij - DR-M140 është vlerësuar të skanojë deri në një rendiment prej 6.000 skanime/ditë. Një shteg letre i përzgjedhshëm me rrotullim-U se drejtpërdrejt lejon për funksionimin pa probleme të skanimit të një shumëllojshmërie të mediave, përfshirë kartat e stampuara, mediat e trasha e të holla dhe dokumente 3 m të gjata.

Trajtim i besueshëm i letrës


Me një mekanizëm të fortë të ndarjes, DR-M140 skanon me besueshmëri madhësitë e dokumenteve dhe peshave të përziera së bashku. Zbulimi ultrasonik i futjes së dyfishtë identifikon shpejt futjet e gabuara, ndërsa një buton i lirimit të futjes së dyfishtë ju lejon të 'shpërfillni dhe vazhdoni’ skanimin në raste të veçanta, si një zarf ose dokument me një shënim të bashkëngjitur.

Përpunim i imazhit me cilësi të lartë


DR-M140 vjen me tiparet më të fundit të përpunimit të imazhit, për t'u ndihmuar që të arrini rezultate me cilësi të jashtëzakonshme çdo herë. Tipare të tilla si zbulimi automatik i ngjyrës dhe një cilësim automatik i rezolucionit sigurojnë rezultate të vazhdueshme të shkëlqyeshme të imazhit; ndërsa MultiStream lejon rrjedhët e punës të kërkuara për përpunimin e përmirësuar OCR.

Program kompjuterik i përfshirë për të përmirësuar rendimentin


imageFORMULA DR-M140 vjen me një sferë të shkëlqyershme të programeve kompjuterike udhëheqëse në treg. Ai lejon skanimin në formate të shumta të skedarëve, përfshirë PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP dhe PowerPoint, ndërsa përdoruesit mund të dërgojnë skedarët drejtpërdrejt në një dosje në rrjet dhe SharePoint. Tiparet CaptureOnTouch paraqesin një ndërfaqe intuitive të përdoruesit, përfshirë tiparin Modaliteti Automatik i Plotë, për një përvojë të thjeshtëzuar të skanimit. CapturePerfect ofron mjete të fuqishëm të programeve kompjuterike të skanimit për aplikacione më të rëndësishme për detyrat e skanimit në grup. Gjithashtu të përfshirë janë Kofax VRS, dhe eCopy PDF Pro Office, duke siguruar një paketë të plotë dhe profesionale të programeve kompjuterike.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageFORMULA DR-M140, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

icon

Shpejtësia e skanimit A4 (në një anë)

Automatic document feeder

Futës automatik i dokumentit

Daily Scanning Volume

Vëllimi i përditshëm i skanimit

Double-sided scanning

Skanim dyanësh

Windows & Mac compatible

I përputhshëm me Windows dhe Mac

icon

Skanimi efikas në grup

Tilting control panel

Skanim i lehtë dhe me intuitë

eCOPY

Krijimi dhe modifikimi i skedarëve PDF

USB connection

Cilësi e përmirësuar e imazhit

 • Skaneri
 • Disku i parametrizimit
 • Disku Kofax VRS
 • Disku eCopy PDF Pro
 • Dokumentacionet
 • Kabllo USB
 • Adaptori AC
 • Kabëll energjie

Softueri i përfshirë

Mësoni më shumë mbi softuerët e përfshirë me këtë skaner.

Aplikacionet e Canon

CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro

Ky skaner vjen me CaptureOnTouch Pro, softueri i skanimit i lehtë në përdorim dhe me cilësi profesionale nga Canon. Regjistroni dhe klasifikoni me lehtësi skanime në grupe, integroni skanerin tuaj Canon me flukset e punës dhe dokumenteve dhe biznesin tuaj, dhe rritni produktivitetin tuaj.

Përputhshmëria: Windows

Mësoni më shumë >

Capture Perfect

Një aplikacion i fuqishëm që ju lejon të skanoni me shpejtësi dhe me efikasitet dokumente në grupe. Ai ofron opsione të përparuara për rezultatin bashkë me pamjet në shumë dritare dhe në miniaturë.

 • Merrni gjithmonë dokumente dixhitale me precizion të lartë me një gamë veçorish që drejtojnë faqet, që përmirësojnë lexueshmërinë dhe qartësinë
 • Skanoni drejtpërdrejt në email, PDF, skedarë ose prezantime me prekjen e një butoni
 • Regjistroni punët rutinë dhe modifikoni, risistemoni ose menaxhoni me lehtësi skedarët
 • Mbështetja e Kofax VRS

Përputhshmëria: Windows

Mësoni më shumë >
capture_perfect.jpg

Aplikacionet nga zhvillues të tjerë të softuerëve

eCOPY

Një aplikacion i fuqishëm dhe i lehtë në përdorim për shikimin, krijimin, modifikimin dhe konvertimin e skedarëve PDF. eCopy ofron aftësitë e plota për udhëzimin, shënimin dhe modifikimin, duke përfshirë krijimin e formularëve plotësues me njohjen automatike të fushave të formularëve. Përfshihet po ashtu një paketë e plotë e mjeteve të sigurisë dhe të nënshkrimit të dokumenteve.
Përputhshmëria: WindowsKofax VRS

Softueri i përpunimit të imazheve VRS, kryesor në këtë industri, zvogëlon kohën e duhur për përgatitjen manuale të dokumenteve, përmirëson cilësinë e imazheve të skanuara dhe maksimalizon rendimentin e skanerëve me vëllime të larta. Përmirësimi i lexueshmërisë dhe vlerat më të larta të njohjes OCR rrisin produktivitetin.
Përputhshmëria: Windows

Paketa e zhvilluesit të softuerëve

BSDP

Programi ynë për zhvilluesit e zgjidhjeve të biznesit (BSDP) është i përcaktuar për t'ju dhënë akses në një gamë informacionesh teknike për të ndihmuar në zhvillimin e aplikacioneve për gamën e produkteve të biznesit. Për më shumë informacione për paketat tona SDK, vizitoni faqen e uebit të Programit të zhvilluesve të Canon.