Skanerët e dokumenteve

Canon imageFORMULA RS40

Specifikimet

Specifikimet

 • Kapaciteti 60 fletë

 • 30 fq/min

 • Rezolucion 600 dpi

 • 11.5 x 9.8 x 9.7inch

 • Konsum elektrik 19W në skanim

 • Sensor CMOS S CIS

 • Ndërfaqe USB 2.0

 • Zbulim Ultrasonik me Furnizim të Dyfishtë

 • CaptureOnTouch dhe program drejtues TWAIN

Specifikimet në detaje

Specifikimet e produktit

 • Tipi
  Skaner fotosh dhe dokumentesh me mbushje në fletë, regjistrim dyanësh, për tryezë
 • Njësia e sensorit të skanimit
  Sensor imazhi kontakti njëvijësh CIS
 • Rezolucioni optik
  600 dpi
 • Burimi i dritës
  LED RGB
 • Ana e skanimit
  skanim dyanësh
 • Ndërfaqja
  USB2.0
 • Përmasat (gjer.×thell.×lart.)
  291 x 250 x 245 mm (me sirtarin nxjerrë të mbyllur) 291 x 600 x 382 mm (përmasat maksimale)
 • Pesha
  Afro 3kg
 • Nevojat për energji
  AC 100-240 V (50/60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Skanimi: 19W Modaliteti i fjetjes: 1.4W
  Fikur: 0.1W

Specifikimet e Skanimit

 • Bardhezi
  40ppm - 80ipm
 • Ngjyra
  30ppm - 60ipm
 • Fotografi
  30 fq/min
 • Rezolucioni në dalje
  100/150 / 200/240/300/ 400 / 600/ 1200 dpi (interpolim)
 • Modaliteti në dalje
  Ngjyra, gri, bardhezi
 • Cikli i këshilluar ditor i punës
  NA

Specifikimet e dokumentit

 • Gjerësia
  50.8 mm -216 mm
 • Gjatësia
  54mm-356mm
 • Trashësia
  0.04 mm -0,25 mm
 • Modaliteti i dokumenteve të gjata
  Deri në 3,000 mm
 • Skanimi i kartëvizitave
  Gjerësia:50 mm x Gjatësia:85 mm e lart, Trashësia:Më pak se 0.45 mm
 • Skanimi i kartave plastike
  Gjerësia:86mm Gjatësia:54mm Trashësia:Më pak se 1.4mm Mund të skanohen karta me reliev
 • Ndarja e letrës
  Po
 • Kapaciteti i fletëmbajtësit
  60 fletë (80g/m²), 40 foto

Karakteristikat e Veçanta

 • Karakteristikat e Veçanta
  Skaner fotosh dhe dokumentesh / Skanim i thjeshtë i fotove me vetëmbushëse fletësh. RS40 mund të skanojë automatikisht deri në 40 foto bashkë. Funksione të reja procesimi imazhi për përmirësimin e fotove shtohen në programin drejtues.

Paketa e programeve

 • Windows
  Drajver TWAIN
  CaptureOnTouch
 • Mac
  Drajver TWAIN
  CaptureOnTouch
 • Sistemet e mbështetura operative
  Microsoft Windows 8.1 (32bit/64bit)
  Microsoft Windows 10 (32bit/64bit)
  Microsoft Windows 11
  macOS 10.15
  macOS 11
  macOS 12

Opsione të tjera

 • Pjesët e konsumit
  Fletë mbajtëse për foto delikate ose të rëndësishme
  Kompleti i ruleve të qarkullimit
Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.
Objekt i ndryshimeve pa njoftim paraprak.