Skanerët e dokumenteve

Canon imageFORMULA DR-S150

Specifikimet

Specifikimet

 • Produktivitet

  Përshpejtoni ciklet e punës me dokumente me skanim me ngjyra shpejtësie 45ppm/90ipm dhe vetëmbushëse 60-fletëshe

 • Operim i thjeshtë

  Ekran i madh me ngjyra, me konfigurime me një prekje dhe funksion të skanimit të drejtpërdrejtë Network PUSH

 • Procesim automatik

  Procesim i përparuar inteligjent me njohje germash dhe barkodesh/kodesh 2D

 • Kosto të ulura operative dhe informatike

  Menaxhim i centralizuar skaneri dhe profili përdoruesi me softuer të integruar menaxhimi skaneri CaptureOnTouch Admin

 • Opsionet e lidhjes

  Zgjidhni opsionin e lidhjes që i përshtatet ambientit tuaj nga LAN, WiFi ose USB

 • Dizajn i fortë

  Një skaner profesional që mund të përballojë cikle të rënda pune me deri në 4000 skanime në ditë

 • Administrimi i letrës

  Rule për punë të rënda, për mbushje të qëndrueshme të një game të gjerë dokumentesh, mes të cilave pasaporta dhe letërnjoftime

 • Siguri e rritur

  Hyrje e thjeshtë me kod 4-PIN dhe me programin CaptureOnTouch Admin që mbështet mënyra të ndryshme për verifikimin e përdoruesve në identifikim, duke përfshirë opsionin NFC

Specifikimet në detaje

Specifikimet e produktit

 • Tipi
  Skaner tryeze me fletëmbajtëse
 • Njësia e sensorit të skanimit
  Sensor linje "CMOS CIS 1"
 • Rezolucioni optik
  600 dpi
 • Burimi i dritës
  LED RGB
 • Ana e skanimit
  Para/mbrapa/dyanëshe
 • Ndërfaqja
  USB 3.2 Gen1x1/USB 2.0, IEEE802.11b/g/n,
  10Base-T/100Base-TX/1000Base-T
 • Përmasat (gjer.×thell.×lart.)
  Sirtarët të mbyllur: 291×247×242 mm
  Sirtarët të hapur: 291×600×378 mm
 • Pesha
  Afro 3,3 kg
 • Nevojat për energji
  AC 100-240 V (50/60 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Skanim: 22,5 W e poshtë
  Modaliteti pasiv: 3,4 W e poshtë
  Kur është i fikur: 0,1 W ose më pak
 • Mjedisi i përdorimit
  10-32,5°C
  Lagështia: 20-80% relative

Specifikimet e Skanimit

 • Bardhezi
  45 fq/min / 90 ipm
 • Ngjyra
  45 fq/min / 90 ipm
 • Rezolucioni në dalje
  150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi,
  300 x 300dpi, 400 x 400dpi, 600 x 600dpi,
 • Modaliteti në dalje
  Njëngjyrësh (Active Threshold, Black & White, Error Diffusion, Advanced Text Enhancement, Advanced Text Enhancement II), gradacion grije 8-bitësh (256 shkallë), ngjyra 24-bitëshe
 • Cikli i këshilluar ditor i punës
  Afro 4000 skanime

Specifikimet e dokumentit

 • Gjerësia
  50,8-216 mm
 • Gjatësia
  54-356 mm
 • Trashësia
  20 - 209 g/m² (0,04-0,25 mm)
 • Modaliteti i dokumenteve të gjata
  3000 mm maks.
 • Skanimi i kartëvizitave
  Përmasat: 50×85 mm e lart
  Trashësia: më pak se 0,45 mm
 • Skanimi i kartave plastike
  Përmasat: 54×86 mm
  Trashësia: më pak se 1,4mm
  (Mbështeten kartat me reliev)
 • Skanimi i pasaportave
  Deri në 4 mm trashësi (me fletën mbajtëse)
 • Ndarja e letrës
  Metoda me rul ngadalësues
 • Kapaciteti i fletëmbajtësit
  60 fletë (80g/m²)

Karakteristikat e Veçanta

 • Karakteristikat e Veçanta
  Modul barkodi (vetëm në "Windows"), modul kodi 2D (vetëm në "Windows"), vetëpikasje e përmasave të faqes, drejtim, korrigjim 3-përmasor i ngjyrave, skartim ngjyrash (RGB), përmirësim ngjyrash (RGB), vetëpikasje ngjyrash, prerje të hijezimeve, MultiStream, cilësime të kalibrueshme të gamës, anashkalim i faqeve bosh, modalitet albumi, caktim i zonës së skanimit, ndarje në grupe me fletë të bardha ose kod të posaçëm, reduktim të errësimeve (vetëm në "Windows"), parandalim të tejkalimit të kontureve/heqje sfondi, rregullim kontrasti, lëmim sfondi, prerje e hijeve, vetëcaktim rezolucioni, çlirim mbushjeje dyshe, pikasje mbushjeje dyshe (sensor me ultratinguj, sipas gjatësisë)

Paketa e programeve

 • Windows
  Program drejtues ISIS/TWAIN (Windows 11, 10, 8,1, 8 dhe 7 Server 2022, 2019, 2016 dhe 2012 R2)

  Mbështetje për Kofax VRS
  CaptureOnTouch Pro
  CaptureOnTouch JobTool
  Wireless Connection Setup Tool
  CaptureOnTouch Admin Server (vetëm me shkarkim)
  CaptureOnTouch Admin Administrator Tool (vetëm me shkarkim)
 • Mac
  Program drejtues Mac TWAIN (Mac OS 12, OS 11 dhe OS 10.15)
  CaptureOnTouch
  CaptureOnTouch Job Tool
  Wireless Connection Setup Tool

Opsione të tjera

 • Pjesët e konsumit
  Komplet rulesh ndërrimi, fletëmbajtëse pasaporte,
  Fletë mbajtëse A4
 • Aksesorët
  Flatbed Scanner Unit 102
  Sirtar mbushjeje me NFC
Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.
Objekt i ndryshimeve pa njoftim paraprak.