Instant Staple Remover-A1

Aksesori imageFORMULA

Instant Staple Remover-A1

Rrisni produktivitetin në volume të larta me heqjen kapëses me një prekje për cikle të njësuara pune (prodhuar nga MAX CO. LTD).

 • I shpejtë

  Heqje automatike e kapëseve

 • Heqje e pastër

  Pa grisje apo dëmtim të dokumenteve

 • Deri në 30 fletë

  Kapaciteti i heqjes

 • 500 kapëse

  Kosh kapëses me kapacitet

 • Kurseni kohë duke përshpejtuar ciklet tuaja të punës në skanim

  Hiqni me efikasitet kapëset për të garantuar që t'i keni dokumentet gati për skanim dhe fotokopjim. Funksionimi i thjeshtë me një prekje njëson përgatitjen e dokumenteve dhe së bashku me skanerët e produksionit Canon imageFORMULA përshpejton proceset e cikleve digjitale të punës.

  Heqje e thjeshtë dhe e lehtë e kapëseve

  Përshpejtoni përgatitjen e paraskanimit të dokumenteve me funksionin e kapjes me një prekje. Thjesht drejtojeni kapësen me llambën LED dhe shtypni çelësin – përputhet edhe me pedale.

  Dëmtime minimale të dokumenteve

  Heqja e pastër e kapëseve redukton dëmtimin ose grisjen e dokumenteve, duke garantuar proces të shtruar të mbushjes dhe skanimit të dokumenteve.

  Fleksibilitet në volume të larta

  Hiqni kapëset nga një grup dokumentesh prej deri në 30 fletësh, me mbështetjen për kapëse të madhësive të ndryshme standarde.

  Instant Staple Remover-A1

  Grumbullim kapësesh pa telashe

  Kapëset e hequra mblidhen pastër në një kosh praktik kapësesh që mund të mbajë deri në 500 kapëse. Një dritë treguese do t'ju njoftojë kur të jetë koha për t'u zbrazur.

  Instant Staple Remover-A1

  Shkarkoni përmbajtjen

  Zbuloni se si mund t'jua shpejtojë skanimin e biznesit Instant Staple Remover-A1.

  Specifikimet

  • Heqje e shpejtë e kapëseve

   Funksionim me një prekje për heqje në çast

  • Kapacitet heqjeje deri në 30 fletë

   Prodhim volumi të lartë i grupeve të dokumenteve

  • Dëm i reduktuar

   Heqja e pastër e kapëseve parandalon grisjen e dokumenteve

  • Llambë LED

   Përmirëson saktësinë e drejtimit të kapëseve të dokumenteve

  • Kosh praktik i kapëseve

   Mbledh deri në 500 kapëse përpara se të tregojë zbrazjen

  • Mbështetje për kapëse të madhësive të ndryshme

   Fleksibilitet në tipin e kapëseve

  • Pedal opsional

   I pajtueshëm me aksesorët e pedaleve të palëve të treta

  Notification Imagee

  Të dhëna të përgjithshme mbi produktin

  Instant Staple Remover-A1

  Emri i produktit

  Instant Staple Remover-A1 / Instant Staple Remover-A1 UK

  Prodhuesi

  MAX Co Ltd

  Kodi i produktit

  3851V817 / 3851V818 (modeli britanik)

  Kapaciteti i heqjes

  Deri në 30 fletë (80g/m2)

  Llojet e kapëseve të mbështetura

  24/6, 26/6, 10, kapëse finitori fotokopjuesi, Staple-P1 (përjashton kapëset e paprovuara nga MAX)

  Përmasat fizike (gj-th-l)

  126 x 273 x 105mm

  Pesha

  Afro 2kg

  Kërkesat elektrike

  AC 100-240 V (50/60 Hz)
  (Përdorni vetëm ushqyesin e dhënë me pajisjen)

  Konsumi elektrik

  Afro 60W

  Burimi i energjisë

  DC24V, 2.5A (AC 100-240V, 50-60Hz)

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Mësoni më shumë se si mund t'jua optimizojë ciklet e punës së skanimit Instant Staple Remover-A1.