PRINTER ME CILËSI TË LARTË

Canon i-SENSYS LBP6030B

Specifikimet

Specifikimet

 • Shpejtësia e printimit

  18ppm mono(A4)1

 • Metoda e printimit

  Printim monokromatik me rreze lazer

 • Cilësia e printimit

  Deri në 2400 x 600 dpi me Automatic Image

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 600 x 600 dpi

 • Koha e ngrohjes

  Afro 1 sekondë nga gjendja pasive, 10 sekonda e poshtë nga ndezja

 • Koha e nxjerrjes së faqes së parë

  Afro 7,8 sekonda ose më pak

 • Cikli i punës

  Maks 5.000 faqe në muaj

 • Kufijtë e printimit

  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Specifikimet në detaje

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  18ppm mono(A4)1
 • Metoda e printimit
  Printim monokromatik me rreze lazer
 • Cilësia e printimit
  Përpunim automatik i imazhit me mbi 2400 x 600 dpi
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 600 x 600 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 1 sekondë nga Gjumi
  10 sekonda ose më pak nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Afro 7,8 sekonda ose më pak
 • Gjuhët e printerit
  UFRII LT
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Përdorimi i materialit

 • Futja e letrës (standarde)
  Sirtar me shumë funksione me 150 fletë
 • Dalja e letrës
  100 fletë me pjesën e shkruar poshtë
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e rëndë, transparente, etiketë, zarf
 • Madhësia e materialit
  A4/B5/A5/LGL/LTR/EXE/16K/Madhësi sipas kërkesës
  Zarf. COM10/Zarf. Monarch/Zarf. C5/Zarf. DL
  gjerësi 76.2 deri 216 mm x gjatësi 188 deri 356 mm
 • Pesha e materialit
  Sirtari shumëfunksional: 60 deri 163 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Shpejtësi e lartë
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server®
  2022 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 /
  Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008
  Mac OS10.6 deri 10.9/Linux3/Citrix(FR2)

Funksione të përgjithshme

 • Cikli i punës
  Maks 5.000 faqe në muaj
 • Memoria
  32 MB
 • Paneli i kontrollit
  2 tregues LED, 2 butona përdorimi
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  364 mm x 249 mm x 199 mm
 • Pesha
  Afro 5,0 Kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri 30°C
  Lagështira: 20 deri 80%RH (pa kondensim)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 960W
  Aktiv: Përafër. 450W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,4 W
  Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,6 kWh
 • Nivelet e zhurmës
  Fuqia akustike2:
  Aktive: 6.34 B e poshtë
  Në pritje: I padëgjueshëm
  Presioni akustik3:
  Aktive: 49.2 dB(A)
  Në pritje: I padëgjueshëm

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Standard: fishek 725 (1,600 faqe4)5
 1. Shpërndarja vetëm në ueb. Nxjerrja e drajverit nëntor 2011
 2. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 3. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 4. Bazuar në ISO/IEC 19752
 5. Printeri dërgohet me fishekun fillestar për 700 faqe