Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

Canon imageRUNNER C3326i

Specifikimet

Specifikimet

 • Ekran me prekje me ngjyra TFT LCD 7 inçë/17.8cm

 • Shpejtësia e printimit dhe skanimit 26ppm/70ipm

 • Memorie standarde 64GB eMMC me SSD opsionale 256GB

 • Vetemërtim skedarësh, renditje dhe strukturë dosjesh me anë të funksionit Filing Assist

 • Bashkëpunoni në mënyrë të sigurt në renë kompjuterike me uniFLOW Online opsional

 • Printoni në një larmi të gjerë materialesh letre

 • Krijoni rezultate të larmishme me opsione të ndryshme finicioni

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Shumëfunksionale laser me ngjyra A3
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopjim, skanim, dërgim dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1,6GHz
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje me ngjyra WVGA LCD TFT 17.8 cm/ 7 inçë
 • Memoria
  Standard: 2.0GB RAM
 • Memoria
  Standard: (eMMC) 64GB
  Opsionale: (SSD) 256GB
 • Lidhja e ndërfaqes
  RRJETI
  Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN pa tela (IEEE 802.11 b/g/n)

  TË TJERA
  Standarde: USB 2.0 (Host) x2, USB 2.0 (Device) x1
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 1.200 fletë
  Maksimumi: 2300 fletë (me Cassette Feeding Unit-AW1 opsional)
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 250 fletë
  Maksimumi: 650 fletë (me Inner Finisher-L1 dhe Copy Tray-T1 opsionale)
 • Kapaciteti i finicionit
  Collate, Group, Offset, Staple, Hole Punch, Eco Staple, Staple On Demand

  * Mundësitë e finicionit ndryshojnë në varësi të opsioneve të zgjedhura.
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  E hollë, e thjeshtë, e rëndë*, e ricikluar, e veshur, me ngjyra, kalk, me lidhje, transparente, etiketa, me shpim paraprak, me kokë, zarf
  * SRA3 nuk mbështetet për letër të veshur (257-300gsm) dhe të rëndë (257-300gsm).

  Kaseta e sipërme:
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, me kokë, zarf*
  * Nevojitet Envelope Feeder Attachment Kit B (standard)

  Kaseta e poshtme:
  E hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyra, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, me kokë, zarf*
  * Nevojitet Envelope Feeder Attachment Kit A (standard)
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  Madhësi standarde: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Madhësia e personalizuar: 98,4 x 139,7 mm deri në 320,0 x 457,2 mm
  Zarfe*: COM10 No.10, Monarch, ISO-C5, DL
  Madhësia e përshtatur e zarfit: 98,0 x 98,0 mm deri në 320,0 x 457,2 mm

  Kaseta e sipërme:
  Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6R, B5
  Përmasa të posaçme: 105,0×148,0 mm deri në 297,0×215,9 mm
  Zarfi: ISO-C5
  * Nevojitet "Envelope Feeder Attachment Kit B (standard)".

  Kaseta e poshtme:
  Madhësi standarde: A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Përmasa të posaçme: 105,0×148,0 mm deri në 304,8×457,2 mm
  Zarfe*: COM10 No.10, Monarch, DL
  * Nevojitet "Envelope Attachement Kit A (standard)”.
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtar multifunksional: 52 deri në 300 gsm
  Kaseta e sipërme/poshtme: 52 deri 256 gsm
  Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm
 • Koha e ngrohjes
  4 sekonda e poshtë*
  * Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje

  Nga modaliteti pasiv: 10 sekonda e poshtë

  10 sekonda ose më pak*
  *Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  565 x 687 x 891 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  1168 x1116 mm
 • Pesha
  Afro 74.7 kg me toner

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  1-anësh (BW/CL):
  Deri në 26/26 ppm (A4, A5, A5R, A6R), Deri në 20/20 ppm (A4R), Deri në 15/15 ppm (A3)

  2-anësh (BW/CL):
  Deri në 13/13 ppm (A4, A5R), Deri në 10/10 ppm (A4R), Deri në 7/7 ppm (A3)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  Deri në 1200 x1200
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standard: UFRⅡ, PCL6
  Opsionale: Adobe® PostScript®3TM
 • Direct Print
  Formatet e mbështetura të skedarëve:
  RUI: PDF, EPS, TIFF/JPEG, XPS
  Memorie USB: PDF, TIFF/JPEG, XPS
  Vend rrjeti: PDF, TIFF/JPEG, XPS
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  AirPrint, Mopria, Canon PRINT Business, uniFLOW Online dhe Universal Print by Microsoft

  Një sërë zgjidhjesh softuerike ofrohen për printim nga pajisjet portative dhe shërbimet me bazë reje kompjuterike, në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
 • Printim standard nga sistemi operativ
  Android/Windows® 10/Windows® 11/Chrome OS/
  macOS (11.2.2 e lart), iOS (15.2 e lart), iPadOS
 • Fontet
  Fontet PS: 136 Roman
  Fontet PCL: 93 fonte roman, 10 fonte bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT
  J/K/S/T*1 (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fonte me barkode*2

  *1 Kërkon PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 opsional
  *2 Kërkon BARCODE PRT KIT-D1 opsional
 • Veçoritë e printimit
  Printim i siguruar, filigran i sigurt, ballinë/fundfaqe, strukturë faqeje, printim dyanësh, përmasa/orientime letre të kombinuar, reduktim toneri, printim afishesh, printim me mbajtje të detyruar, datë printimi, printim me orar, printim me printer virtual
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII: Windows®10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022, MAC OS X (10.13 e lart)

  PCL: Windows®10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022, MAC OS X (10.13 e lart)

  PS: Windows®10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022, MAC OS X (10.13 e lart)

  PPD: Windows®10/11, MAC OS X (10.13 e lart)

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  1-anësh (BW/CL):
  Deri në 26/26 fq/min (A4, A5, A5R, A6R), deri në 20/20 fq/min (A4R), deri në 15/15 fq/min (A3)

  2-anësh (BW/CL):
  Deri në 13/13 ppm (A4, A5R), Deri në 10/10 ppm (A4R), Deri në 7/7 ppm (A3)
 • Koha e kopjimit të parë
  (A4, BW/CL): afro 7,0/8,7 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  25% - 400% (me hapa rritës 1%)
 • Zvogëlimet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%
 • Rritjet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Norma R/E sipas sipërfaqes, dyanëshe, rregullim dendësie, zgjedhje lloji origjinal, modalitet ndërprerjeje, libër në dy faqe, origjinal dyanësh, renditje, variant pune, N në 1, origjinale të përmasave të ndryshme, qartësi, fshirje kuadri, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, origjinal me përmasa të lira, modalitet ngjyrash, fotokopjim mbrapsht, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Standarde: vetëmbushëse dokumentesh dyanëshe [2-anëshe me 2-anëshe]
  Opsionale: Platen Cover-Y3
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  "ScanGear2" rrjeti, me ngjyra. Për TWAIN dhe për WIA

  Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 8.1/10/ Server2012/ Server2012 R2/ Server 2016/ Server 2019
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: deri në 600×600
  Skanim për dërgim: 
  (Push,BW) up to 600 x 600, (Pull,BW) up to 600 x 600
  (dhënie, CL) deri në 300 x 300, (marrje, CL) deri në 300 x 300

  Skanim për faks: deri në 600×600
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  Deri në 100 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Pllaka: fletë, libër dhe sende 3-përmasore

  Pesha e materialit në mbushëse:
  Skanimi 1-anësh: 30 deri 128 gsm (BW), 64 deri 128 gsm (CL)
  Skanimi 2-anësh: 50-128 g/m2 (bardhezi), 64-128 g/m2 (ngjyra)
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Xhami: madhësia maks. e skanimit: 297.0 x 431.8 mm

  Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:

  A3, A4, A4R, A5, A5R, B4, B5, B5R, B6
  Përmasa të posaçme: 128,0×139,7 mm deri në 297,0×431,8 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në rrjet, skanim në memorie USB, skanim në pajisje celulare, skanim në shërbimet e resë kompjuterike (uniFLOW Online)
 • Shpejtësia e skanimit
  DADF (ipm: BW/CL, A4):
  Skanim 1-anësh: 70/70 (300 dpi, dërgim), 51/42 (600 dpi, fotokopjim)
  Skanim 2-anësh: 35/35 (300 dpi, dërgim), 25,5/25,5 (600 dpi, fotokopjim)

Specifikimet e dërgimit

 • Destinacioni
  Standard: Email/Internet FAX (SMTP), SMB3.1.1, FTP, WebDAV,
  Opsionale: Super G3 FAX
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2,000)/ Lokale (1,600) / Formim i shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: 100 x 100, 150 x 150, 200 x 100 (Normal), 200 x 200 (Fine), 200 x 400*(SuperFine), 300 x 300, 400 x400*(UltraFine), 600 x 600*

  Marrje: 75 x 75, 100 x 100, 150 x 150, 200 x 200, 300 x 300, 400 x 400*, 600 x 600*

  * modaliteti me ngjyra është vetëm bardhezi
 • Protokolli i komunikimit
  Skedari: FTP (TCP/IP), SMB 3.1.1 (TCP/IP), WebDAV
  Email/iFax: SMTP (dërgim), POP3 (marrje)
 • Formati i skedarit
  Standard: TIFF (MMR), JPEG *, PDF (Compact, Searchable, PDF/A-1b, Encrypted), XPS (Compact, Searchable), PDF/XPS (Device Signature, Office Open XML (PowerPoint, Word)

  Opsionale: PDF (gjurmimi dhe zbutja), PDF/XPS (nënshkrimi i përdoruesit)

  *Vetëm faqe njëshe
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, libër në dy faqe, origjinale të përmasave të ndryshme, rregullim i dendësisë, qartësi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit

Specifikimet e faksit

 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  1
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët), 200×100 (normal)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  Dërgim: A3, A4, A4R, A5*1, A5R*1, B4, B5*2, B5R*1
  Marrje: A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R

  *1 Dërguar si A4
  *2 Dërguar si B4 e shkurtër
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport transmetimi, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili

Specifikimet e ruajtjes

 • Mjetet ruajtëse
  Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për menaxhimin e hyrjes (kontrolli i hyrjes)
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për rrjete dyshe (LAN tel-valë, mbështetje për WPA3, LAN tel-tel), aktivizim/çaktivizim (i protokolleve/aplikacioneve të rrjetit, ndërfaqes në distancë, ndërfaqes USB), ndarje e FAKSIT G3 nga LAN, ndarje e folesë USB nga LAN, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve
 • Siguria e dokumenteve
  Siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW"*1), siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS*2), siguri në dërgimin e të dhënave (funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME)

  *1 Nevojitet uniFLOW Online / uniFLOW opsional
  *2 Nevojitet Universal Send Digital User Signature Kit-C1 opsional
 • Siguria e pajisjes
  Aktivizim i hapësirës ruajtëse standarde, funksion për fshehjen e evidencës së punëve, integritet për mbrojtjen e programit MFP, kontroll integriteti programi MFD dhe rikuperim programi të integruar të platformës (NIST SP800-193) me rikuperim automatik sistemi (Verify System at Startup, Automatic Recovery, Runtime Intrusion Detection aktiv me McAfee Embedded Control),
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate digjitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), cilësim politike sigurie, autentikim dyfaktorësh administrimi në distancë

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC
  Lagështia: 20 deri në 80% RH (lagështi relative)
 • Energjia
  220-240 V, 50/60 Hz, 4 A
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1.500 W
  Në gatishmëri: afro 44 W*1
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 2.0 W*2, afro 1.0 W*3

  *1 Vlera e referencës: një njësi e matur
  *2 Modalitet i përcjelljes së rrymës nga LAN me valë JOAKTIV
  *3 Modaliteti i përcjelljes së rrymës nga LAn me valë AKTIV
  *2*3 Modaliteti pasiv nuk ofrohet në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.

  Konsumi tipik i korrentit (TEC)*: 0,32 kw/o

  * Në përputhje me "US Energy Star 3.0"
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Erp:Lot6/26, vizitoni:
  https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë së zërit (LWA,m)
  Aktiv (1-anësh): 6.0 B*1, 0.3B*1

  Niveli i trysnisë zanore (LpAm)
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (1-anësh): 46 dB*1

  *1 Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296:2017
 • Standardet
  Blue Angel (aplikuar)

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  uniFLOW Online
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iW Management Console
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  Toner C-EXV 65 BK/C/M/Y
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  (Vlerësuar në 5% mbulim):

  C-EXV 65 Toner BK: 17,500 faqe
  C-EXV 65 Toner C/M/Y: 11000 faqe

Opsionet e furnizimit të letrës

 • Njësia e Furnizimit të Kasetës
  Njësia e furnizimit të kasetës AW1:

  Kapaciteti i letrës: 550 fletë x 2 (1100 fletë) (80 gm2)
  Lloji i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, me kokë
  Përmasat e letrës: A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R,
  Përmasa të posaçme: 105,0×148,0 mm deri në 304,8×457,2 mm
  Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
  Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
  Përmasat (gj-th-l): 565 x 635 x 248 mm
  Pesha: Rreth 16,0 kg
 • Mbushësi i letrës
  n/a

Opsionet e daljes

 • Sirtari i kopjimit
  Copy Tray-T1:

  Kapaciteti (me letër 80gsm):
  A4, A5R, B5, B5R: 100 fletë
  A3, A4R, B4: 75 fletë
  Përmasat (gj-th-l): 442×373×176 mm (lidhur me njësinë kryesore, kur sirtari zgjatues është i zgjatur)
  Pesha: Rreth 0,5 kg
 • Sirtari i brendshëm
  Inner 2way Tray-M1:

  Kapaciteti i sirtarit (letër 80 gsm)
  Sirtari i sipërm: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R: 100 fletë
  Sirtari i poshtëm (sirtar standard): 
  A4, A5, A5R, A6R, B5, B5R: deri në 250 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4: deri në 100 fletë

  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Përmasat (gj-th-l): 428×405×88 mm
  Pesha: Rreth 0,7 kg
 • Përfunduesi i brendshëm
  Inner Finisher-L1:

  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm):

  Sirtari i sipërm: 
  A4, A5, A5R, B5: afro 50 fletë
  SRA3, A3, A4R, A6R, B4, B5R: afro 50 fletë


  Sirtari i poshtëm: 
  A4, A5, A5R, B5: afro 500 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 250 fletë

  A6R: 30 fletë
  Zarf: 10 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëses:
  A4, B5: 
  50 fletë (52 deri 90 gsm) A4R: 
  40 fletë (52 deri 90 gsm)
  A3, B4: 
  30 fletë (52 deri 90 gsm)

  Kapësja ekonomike:
  A3, A4, B4, B5: 
  10 fletë (52 deri 64 gsm)
  8 fletë (65 deri 81,4 gsm)
  6 fletë (82 deri 105 gsm)


  Kapëse sipas kërkesës: afro 40 fletë (80 g/m2)
  Përmasat (gj-th-l): 575 x 525 x 225 mm (kur sirtari zgjatues është i hapur)
  Pesha: Rreth 9,1 kg
 • Përfundues me kapje
  n/a
 • Përfunduesi i broshurave
  n/a
 • Shpuesi i vrimave
  1 produkt për t'u migruar.

  Inner 2/4 Hole Puncher-D1 (kërkon Inner Finisher-L1):
  Dy ose katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Dy vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
  4 vrima: A3, A4

  Inner 4 Hole Puncher-D1 (kërkon Inner Finisher-L1):
  Katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës për shpim: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  Copy Card Reader Attachment-H3
  IC Card Reader Attachment-B3
  Copy Card Reader-F1
  IC Card Reader Attachment-B4
 • Të tjera
  Kit aksesor opsional për Reader-A2
  Platen Cover-Y3

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL International Font Set-A1
  PS Printer Kit-CS1
 • Opsionet e dërgimit
  Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1
  Universal Send Digital User Signature Kit-C1
 • Printimi i barkodeve
  Barcode Printing Kit-D1
 • Aksesorët e sistemit
  Copy Control Interface Kit-D1
  Optional Data Storage Kit-A1
 • Aksesorët e faksit
  Super G3 FAX Board-BN1
  Remote Fax Kit-A1

Opsione të tjera

 • Fisheku i kapëses
  Staple-P1
 • Aksesorët e aksesit
  ADF Access Handle-A1
  Media Adjustment kit-A1