Printerët me ngjyra të-gjitha-në-një për zyra

Canon imageRUNNER C1530 Series

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Pajisje A4 shumëfunksionale laser me ngjyra
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopjim, skanim, dërgim dhe faks
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1GHz
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje me ngjyra WVGA LCD TFT 17.8 cm/ 7 inçë
 • Memoria
  Standard: 2.0GB RAM
 • Memoria
  Standardi: 64GB eMMC (hapësira e lirë: 30GB)
 • Lidhja e ndërfaqes
  Standardi i RRJETIT: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n);

  Standarde TË TJERA: USB 2.0 (Host) x2, USB 2.0 (Device) x1;
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 650 fletë
  Maksimumi: 2300 fletë (me Cassette Feeding Unit-AK1)
  + Paper Feeder PF-D1 x 2)
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 200 fletë
  Maksimumi: 200 fletë
 • Kapaciteti i finicionit
  Sistemim, grupim
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, etiketë, me shpim paraprak, zarf

  Kaseta e letrës:
  E thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, me shpim paraprak
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  Madhësia standarde: A4R, A5, A5R, A6R, B5R, zarfe [Nr. 10(COM 10), Monarch, ISO-C5, DL]
  Përmasa të posaçme/përmasa të lira: min. 76.2x127.0 mm deri 216.0x355.6 mm

  Kaseta e letrës:
  Përmasat standarde: A4R, A5, A5R, A6R, B5R
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional: 60-300 g/m2
  Kasetat e letrës: 60 deri 163 gsm
  Dyanëshe: 60 deri 163 g/m2
 • Koha e ngrohjes
  4 sekonda e poshtë*

  * Koha nga ndezja e pajisjes deri kur përdorimi i butonave mund të kryhet me ekranin me prekje.
  Nga modaliteti pasiv: 10 sekonda e poshtë
  12 sekonda e poshtë*

  *Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  500 x 556 x 640 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  717 x 785 mm (me sirtarin shumëfunksional të hapur dhe derën e kasetës të hapur)
 • Pesha
  Afro 41.0 kg, me tonerin

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  iR C1538iF (BW/CL):
  Deri në 38/38 ppm (A4R) Deri në 40/40 ppm (A5R), Deri në 59/59 ppm (A5)

  iR C1533iF (BW/CL):
  Deri në 33/33 ppm (A4R) Deri në 40/40 ppm (A5R), Deri në 55/55 ppm (A5)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  Deri në 1200 x 1200
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standarde: UFR II, PCL6, Adobe® PostScript®3TM
 • Direct Print
  Formatet e mbështetura të skedarëve:
  RUI: PDF, EPS, TIFF/JPEG, XPS
  Memorie USB: PDF, TIFF/JPEG, XPS
  Vend rrjeti: PDF, TIFF/JPEG, XPS
  AirPrint, Mopria, Universal Print nga Microsoft
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  AirPrint, Mopria, Canon PRINT Business dhe uniFLOW Online

  Një sërë zgjidhjesh softuerike ofrohen për printim nga pajisjet portative dhe shërbimet me bazë reje kompjuterike, në varësi të kërkesave tuaja.
  Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
 • Fontet
  Fontet PS: 136 Roman
  Fontet PCL: 93 fonte roman, 10 fonte bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT
  J/K/S/T*1 (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fonte barkodi*2

  *1 Kërkon fontin opsional "PCL International Font Set-A1"
  *2 Kërkon aksesorin opsional "Barcode Printing Kit-D1"
 • Veçoritë e printimit
  Printim i siguruar, filigran, ballinë/fundfaqe, strukturë faqeje, printim dyanësh, përmasa/orientime letre të kombinuar, reduktim toneri, printim afishesh, printim me mbajtje të detyruar, datë printimi, printim me orar, printim me printer virtual
 • Sistemet e përdorimit
  UFR II: Windows® 8.1/10/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019, MAC OS X (10.11 e lart)

  PCL: Windows® 8.1/10/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019

  PS: Windows® 8.1/10/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019, MAC OS X (10.10 e lart)

  PPD: Windows® 8.1/10, MAC OS X (10.10 e lart)

  Nga janari 2021

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  iR C1538iF (BW/CL):
  Deri në 38/38 ppm (A4R) Deri në 40/40 ppm (A5R), Deri në 59/59 ppm (A5)

  iR C1533iF(BW/CL):
  Deri në 33/33 ppm (A4R) Deri në 40/40 ppm (A5R), Deri në 55/55 ppm (A5)
 • Koha e kopjimit të parë
  Koha për fotokopjen e parë (A4, BW/CL):
  Afro 5,9/6,9 sekonda ose më pak
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  25% deri 400% (rritje prej 1%)
  Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Raporte R/E profilesh sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje, origjinal dyanësh, klasifikim, version pune, N në 1, qartësia, fshirje kornize, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, modalitet ngjyrash, fotokopje e rezervuar, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Standarde: vetëmbushëse dokumentesh njëkalimëshe dhe dyanëshe (2-anëshe me 2-anëshe)
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
  Sistemi i mbështetur operativ: Windows®7/8.1/10/Server2008/Server2008 R2/Server2012/Server2012 R2/Server 2016/Server 2019
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: deri në 600×600
  Skanim për dërgim: (dhënie, BW) deri në 600×600, (marrje, BW) deri në 600×600
  (dhënie, CL) deri në 300 x 300, (marrje, CL) deri në 300 x 300
  Skanim për faks: deri në 600×600
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  deri në 100 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Presa: fletë, libër

  Pesha e medias për furnizuesin e medias:
  Skanimi 1-anësh: 42-128 g/m² (bardhezi), 64-128 g/m² (ngjyra)
  Skanim 2-anësh: 50 deri 128 gsm (BW), 64 deri 128gsm (CL)
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Xhami: madhësia maks. e skanimit: 216.0 x 355.6 mm

  Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
  A4R, A5R, A6R, B5R
  Përmasa të posaçme: 48.0 x128.0 mm deri 216.0 x 355.6 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me shtytje, skanim në rrjet, skanim në memorie USB, skanim në pajisje portative, skanim në retë kompjuterike (uniFLOW Online/Online Express)
 • Shpejtësia e skanimit
  Shpejtësia e skanimit DADF (ipm: BW/CL, A4):
   
  Skanim 1-anësh: 95/95 (300 dpi, dërgim), 50/50 (600 dpi, fotokopjim)
  Skanim 2-anësh: 150/145 (300 dpi, dërgim), 50/50 (600 dpi, fotokopjim)

Specifikimet e dërgimit

 • Destinacioni
  Standarde: E-mail/Internet FAX (SMTP), SMB3.0, Super G3 FAX, FTP, WebDAV
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2,000)/Lokale (1600)/Formimi i shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: 100 x 100, 150 x 150, 200 x 100 (normale), 200 x 200 (e imët), 200 x 400* (super e imët), 300 x 300, 400 x 400* (ultra e imët), 600 x 600*
  Marrje: 75×75, 100×100, 150×150, 200×200, 300×300, 400×400*, 600×600*
  *Modaliteti me ngjyra është vetëm bardhezi
 • Protokolli i komunikimit
  Skedari: FTP (TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP), WebDAV
  Email/iFax: SMTP (dërgim), POP3 (marrje)
 • Formati i skedarit
  Standarde: TIFF (MMR), JPEG*, PDF (kompakte, e kërkueshme, PDF/A-1b, e enkriptuar), XPS (kompakte, e kërkueshme), PDF/XPS (nënshkrim pajisjeje), Office Open XML (PowerPoint, Word)
  Opsionale: PDF (gjurmimi dhe zbutja), PDF/XPS (nënshkrimi i përdoruesit)
  *Vetëm faqe njëshe
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, rregullim i dendësisë, qartësi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit

Specifikimet e faksit

 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  1
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët), 200×100 (normal)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  Dërgimi: A4, A5*1, A6*1, B5*1
  Marrja: A4, A5, B5

  *1 Dërguar si A4
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport transmetimi, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili

Specifikimet e ruajtjes

 • Mjetet ruajtëse
  Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me emër-fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online Express (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë*, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër-fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për administrimin e hyrjes (kontroll i hyrjes)
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për rrjete dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), aktivizim/çaktivizim (i protokolleve/aplikacioneve të rrjetit, ndërfaqes në distancë, ndërfaqes USB), ndarje e FAKSIT G3 nga LAN, ndarje e folesë USB nga LAN, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve
 • Siguria e dokumenteve
  Siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW"*1), siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS*2), siguri në dërgimin e të dhënave (funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME)

  *1 Nevojitet uniFLOW Online / uniFLOW opsional
  *2 Nevojitet Universal Send Digital User Signature Kit-C1 opsional
 • Siguria e pajisjes
  Aktivizim standard i hapësirës ruajtëse, integritet mbrojtës softueri MFP, verifikim sistemi në nisje, pikasje intruzioni në programe
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate dixhitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), cilësim politike sigurie

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC
  Lagështia: 20 deri në 80% RH (lagështi relative)
 • Energjia
  iR C1538iF: 220-240V 50/60Hz 4.0A
  iR C1533iF: 220-240V 50/60Hz 3.9A
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1.500 W
  Në gatishmëri: afro 33,3 W*1
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,1 W*2

  *1 Vlera referencë: matur një njësi
  *2 Modaliteti pasiv nuk ofrohet në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuar.


  Konsumi tipik i korrentit (TEC)*:
  iR C1538iF : 0.43 kWh
  iR C1533iF : 0.40 kWh

  *Sipas "US ENERGY STAR" versioni 3.0

  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Nivelet e zhurmës (BW/CL):

  Niveli i fuqisë së zërit (LWA,m)
  Aktiv (1-anësh): 6.1B*1 , Kv 0.3B*1

  *1 Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296:2017

  Niveli i trysnisë zanore (LpAm)
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (1-anësh): 50 dB*1

  *1 Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296:2017
 • Standardet
  Blue Angel (aplikuar)

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  uniFLOW online Express
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iW Enterprise Management Console
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear i rrjetit

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  T10 TONER BK/C/M/Y
  T10L TONER BK/C/M/Y
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  Rendimenti i tonerit (vlerësohet me 5% të mbulimit):

  T10 TONER BK: 13,000 faqe
  T10 TONER C/M/Y: 10,000 faqe
  T10L TONER BK: 6,000 faqe
  T10L TONER C/M/Y: 5,000 faqe

Opsionet e furnizimit të letrës

 • Njësia e Furnizimit të Kasetës
  Cassette Feeding Unit-AV1:

  Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
  Lloji i letrës: e hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyra, e parashpuar, e lidhur, etiketa
  Përmasat e letrës: A4R, A5, A5R, A6R, B5R 
  Përmasa të posaçme: 101.6 × 148.0 mm deri 216.0 × 355.6 mm
  Pesha e letrës: 60-163 g/m2
  Përmasat (gj-th-l): 597 x 635 x 225 mm
  Pesha: Rreth 15,5 kg
 • Mbushësi i letrës
  Paper Feeder PF-D1:

  Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
  Lloji i letrës: e hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyra, e parashpuar, e lidhur, etiketa
  Përmasat e letrës: A4R, A5, A5R, A6R, B5R 
  Përmasa të posaçme: 101.6 × 148.0 mm deri 216.0 × 355.6 mm
  Pesha e letrës: 60-163 g/m2
  Përmasat (gj-th-l): 458 x 464 x 130 mm
  Pesha: Rreth 6,1 kg

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  Copy Card Reader Attachment-J1
  Copy Card Reader-F1
 • Të tjera
  MiCARD Attachment Kit-B1

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL International Font Set-A1
 • Opsionet e dërgimit
  Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1
  Universal Send Digital User Signature Kit-C1
 • Printimi i barkodeve
  Barcode Printing Kit-D1
 • Aksesorët e sistemit
  Copy Control Interface Kit-C1

Opsione të tjera

 • Aksesorët e aksesit
  ADF Access Handle-A1
  SET TELEFONI 6, kordon i gjatë, Cool White