Seria "imageRUNNER ADVANCE EQ80 C5200"
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Lloji i pajisjes

Shumëfunksional lazer me ngjyra (Lexuesi/Printeri të ndarë)

Funksionet kryesore

Printim, fotokopjim, skanim, dërgim dhe faks opsional

Processor

1,8 Ghz

Koha e ngrohjes

Afro 31 sek nga NDEZJA (modaliteti normal),
7 sek nga ndezja (modaliteti fillimi i shpejtë)

Rikthimi nga modaliteti i fjetjes

18 sek (iR-ADV C5240i EQ80), 15 sek (iR-ADV C5255i EQ80)

Kujtesa

2,5 GB

Hard disku

Njësi standarde disku 320 GB
250 GB (hapësira e përdorshme 160 GB)

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Hi-Speed, Ethernet: 1000BaseT/100Base-TX/10Base-T, 1 x USB Host (2.0)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/ FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk
* Mbështetje për IPv4/IPv6

Paneli i kontrollit

Ekran me prekje me ngjyra me dritë nga pas TFT SVGA LED 21,3 cm (8,4 inç)

Përmasat (Gj x Th x L)

C5240i: 620×712×1182 mm
C5255i: 620×715×1201 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

850×1196 mm (iR-ADV C5255i EQ80 + shumëfunksional + sirtarë të hapur të kasetës)
850×1164 mm (iR-ADV C5240i EQ80 + shumëfunksional + sirtarë të hapur të kasetës)

Pesha

(me "CASSETTE FEEDING UNIT")
C5240i: 172 kg
C5255i: 177 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri 30°C (50 deri 86°F)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz),
4,3-5,6 amp

Konsumi i energjisë

Maksimumi: afro 1,8 KW (iR-ADV C5255i EQ80),
1,5 KW (iR-ADV C5240i EQ80)
Në gatishmëri: afro 110 W
Modaliteti i kursimit të energjisë: Afro 60 W
Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,8 W e poshtë*
Vlera nominale TEC (sipas "Energy Star v2.0") 2,9 kwh (iR-ADV C5255i EQ80), 2,20 kwh iR-ADV C5240i EQ80
* Modaliteti pasiv 1-vatësh mund të mos jetë i mundur në të gjitha rrethanat. Për më shumë, shihni manualin e përdorimit.

Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/

Nivelet e zhurmës

Presioni akustik*
C5255i EQ80: 53dB, C5240i EQ80 51dB
Pasiv: C5255i EQ80: 31 dB,
C5240i EQ80: 25 dB
*Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

iW Management Console për administrimin e centralizuar të pajisjes (Vëzhgimin e njoftimet për pjesët e konsumueshme e gabimet, libri i adresave, konfigurimi dhe azhornimi i firmuerit, shpërndarja e aplikacioneve të MEAP, regjistrimi i matësit, administrimi i drajvërit e burimeve);
Shërbimet e pajtueshme me Mirëmbajtjen elektronike përmes RDS të përfshirë (Lejon regjistrimin e matësit, administrimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostifikimin nga larg);
Sistemi i Dhënies së Përmbajtjes (Shpërndarja nga larg e firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet e MEAP);
Remote User Interface (RUI); Network ScanGear; NetSpot Device Installer;
MEAP (Platforma e Integruar Shumëfunksionale e Aplikacioneve); MEAP Internet

Karakteristikat e sigurisë

Standart: Filtrimi i Adresës së IP/Mac, IPSEC, SNMP V3.0, IEEE 802,1X, Moduli i Platformës së Besueshme (TPM), Printimi i Sigurtë, Kyçja e Fjalëkalimit HDD, Fshirja e HDD, Administratori i Futjes Universale, ID i Departamentit, SSO-H, Kutia postare, Sistemi i Administrimit të Përdorimit. TLS 1.2
Opsionale: printim i siguruar me enkriptim dhe filigrane të sigurta, PDF me enkriptim, nënshkrime të përdoruesit dhe të pajisjes.
Artikujt e mëposhtëm kërkojnë uniFLOW Online: Scan to Cloud, Print from Cloud, My Print Anywhere

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit (BW/CL)

Ju lutemi referojuni shpejtësive të përmendura të printimit

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

iR-ADV C5240i EQ80 afro 5,4 (bardhezi)/8,1 (ngjyra) sek e poshtë
iR-ADV C5255i EQ80 afro 3,9 (bardhezi)/6,0 (ngjyra) sek e poshtë

Rezolucioni i kopjimit (dpi)

Leximi: 600×600 dpi
Printimi: 1200 dpi x 1200 dpi për shenja/rreshta, 600 dpi x 600 dpi për grafikë/imazhe

Kopje të shumëfishta

Deri në 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi: 25-400 % me rritje 1 %
Raporti i fiksuar i zmadhimit: 25 %, 50 %, 70 %, 100 %, 141 %, 200 %, 400 %

Opsionale / Standarde

Opsional

Kujtesa

2 GB

Gërmat

138 gërma të instaluara të Adobe PS, ndihma për gërmat me bajt të dyfishtë

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, AppleTalk, Bonjour, SNMP, IPP, FTP, SMB, NTP, IPv6

Specifikimet e skanimit

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

C5240i: A3, A4, A4R, A5, A5R, B5, B5R, B6;
Përmasa të lira (gjer. x gjat.): Min. 139.7 mm x 128 mm, Maks. 297 mm x 431.8 mm
C5255i: A3, A4, A4R, A5, A5R, B5, B5R, B6;
Përmasa të lira (gjer. x gjat.): Min. 139.7 mm x 128 mm, Maks. 297 mm x 431.8 mm

Pesha/peshat e mediave të përdorshme

C5240i: Skanim njëanësh: 42–128 g/m² / 64–128 g/m²;
Skanimi dyanësh: 50–128 g/m2 / 64–128 g/m2;
C5255i: Skanim njëanësh: 42–157 g/m² / 64–157 g/m²;
Skanim dyanësh: 50–157 g/m² / 64–157 g/m²

Rezolucioni i skanimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Skanimi nga të dyja anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Shpejtësia e skanimit (A4, 300 dpi)

C5240i:
Nga njëra anë: 51/51 inm (BZ/NGJ); Nga të dyja anët: 19,6/19,6 ipm (BZ/NGJ)
C5255i:
Nga njëra anë: 75/75 inm (BZ/NGJ); Nga të dyja anët: 120/120 inm (BZ/NGJ)

Metoda e skanimit

Shtyrja e skanimit: Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjithë modelët.
Tërheqja e skanimit: TWAIN/WIA tërheqja e skanimit e disponueshme në të gjithë modelët
Skanimi në njësinë e memories USB: i disponueshëm në të gjitha modelet
Skanim në pajisje të lëvizshme, pajisje të lidhura me internetin dhe pajisje që mbështeten në re: Një sferë zgjidhjesh është në dispozicion për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme, pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja.
Kontaktoni përfaqësuesin e shitjeve për më shumë informacion..

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

Windows 10 (32-bit) Windows 10 (64-bit) Windows 8.1 (32-bit) Windows 8.1 (64-bit) Windows 7 (32-bit) Windows 7 (64-bit) Windows Server 2008 (32-bit) Windows Server 2008 (64-bit) Windows Server 2008 R2 (64-bit) Windows Server 2012 (64-bit) Windows Server 2012 R2 (64-bit) Windows Server 2016 (64-bit) Windows Server 2019 (64-bit)

Specifikimet e dërgimit

Adresari

LDAP (1000)/Lokale (maks. 500)

Rezolucioni i dërgimit (dpi)

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Destinacionet

Email/FAKS interneti (SMTP), PC (SMB, FTP), WebDAV.

Formati i skedarit

TIFF, JPEG, PDF, XPS, PDF/XPS me ngjeshje të lartë, PDF/A-1b, PDF/XPS i kërkueshëm, Office Open XML (PowerPoint, Word)

Kompletet e Tiparit të Dërgimit Universal Opsional

Universal Send Advanced Feature Set-E1: Krijim PDF të konturuar (gjurmim-lëmim) dhe modulet "Adobe Reader PDF UNIVERSAL SEND"
SECURITY FEATURE SET-D1: Dërgim PDF të enkriptuar dhe shtim nënshkrimi pajisjeje dixhitale te skedarët PDF/XPS.

Specifikimet e faksit

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet (me "Super G3 Fax BOARD-AE1")

Shpejtësia e modemit

Super G3 33,6 kbps (3 sek/faqe)*

Rezolucioni (dpi)

Standard: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 6000 faqe*
*Bazuar në nr. e grafikut të standardit ITU-T 1

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 199 formime numri

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa nga libri i adresave plus 256 destinacione të reja

Kopje rezervë e kujtesës

3 orë

Merr

Printim dokumentesh të marra me faks, ruajtje në memorie në kutinë e marrjes, përcjellje faksi, cilësime të përcjelljes, përcjellje pa kushte, kuti faksesh konfidenciale, raport përfundimi të përcjelljes.

Dërgoni

Zgjedhje lloji të origjinalit, origjinal dyanësh, libër-dyfaqësh, origjinale të përmasave të ndryshme, dendësi skanimi, qartësi, format fotokopjimi, heqje kornize, version pune, përcaktim i emrit të dërguesit (kur dërgohet faks), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim në memorie, dërgim i vonuar, shqyrtim, vulë përfundimi, raport përfundimi pune, dërgim me nënadresë.

Pjesët e konsumueshme

Kutitë e tonerit

C-EXV 28 TONER BK/CY/MG/YL
(rendimenti 44000/38000/38000/38000 faqe
(Sipas 6% mbulimi) (për iR-ADV C5255i EQ80)
C-EXV 29 TONER BK/CY/MG/YL
(rendimenti 36000/27000/27000/27000 faqe
(Sipas 6% mbulimi) (për iR-ADV C5240i EQ80)

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Përfunduesi i Kapëseve 1

PËRFUNDUESI I BRENDSHËM -E1 (përfundeusi i brendshëm kompakt)
Numri i sirtarëve: 1 (sirtar shtesë i disponueshëm si opsion)
Kapaciteti i i Sirtartit Standard: 500 fletë (A4/A5/A5R), 200 fletë (SRA3, A3, A4R) (80 gsm)
Kapaciteti me sirtarin opsional: Sirtari i sipërm: 100 fletë (të gjitha madhësitë), sirtari i poshtëm: 200 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
Kapaciteti i kapëses: A4: 50 fletë; A3/A4R: 30 fletë
Dimensionet (Gj x Th x L): 865 mm x 540 mm x 234 mm
Pesha: Rreth 12 kg, me sirtarin shtesë: 13 kg

Përfunduesi i Kapëseve 2

"STAPLE FINISHER-J1" (i jashtëm) ("BUFFER PASS UNIT-G1" përfshihet si standard)
Numri i sirtarëve: 2
Sirtari A (I sipërm) Kapaciteti: A4/A5R 1300 fletë, A3/A4R 650 fletë
Sirtari B (I poshtëm) Kapaciteti: A4/A5R 1700 fletë, A3/A4R 650 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Pozicioni i kapjes: kapje këndi, dyshe Kapaciteti: A4: 50 fletë; A3/A4R: 30 fletë.
Përmasat (gj-th-l): 559×646×1097 mm (kur nuk hapet sirtari i zgjerueshëm)
Pesha: Rreth 46 kg

Përfunduesi i broshurave

"BOOKLET FINISHER-J1" (i jashtëm) ("BUFFER PASS UNIT-G1" përfshihet si standard)
Numri i sirtarëve: 2
Sirtari A (I sipërm) Kapaciteti: A4/A5R 1300 fletë, A3/A4R 650 fletë
Sirtari B (I poshtëm) Kapaciteti: A4/A5R 1700 fletë, A3/A4R 650 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Pozicioni i kapjes: kapje këndi, dyshe, tegeli broshure Kapaciteti: A4: 50 fletë; A3/A4R: 30 fletë
Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R
Kapaciteti i kapëseve të qepjes së broshurave: 16 fletë (64 faqe, 64-81 gsm) x 10 broshura
Dimensionet (Gj x Th x L): 671 mm x 646 mm x 1097 mm (kur sirtari i tërheqjes nuk është i tërhequr)
Pesha: Rreth 75 kg

Prerësi i broshurave

Jo i disponueshëm

OPSIONE SHTESE

Pajisjet shtesë së harduerit 1

SIRTARI SHTESE I PERFUNDUESIT TË BRENDSHËM-A1: Shton një sirtar të dytë të prodhimit për PERFUNDUESIN E BRENDSHËM-E1.

Pajisjet shtesë të harduerit 2

Copy Tray-J2: Ofron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë në dalje. Kapaciteti i prodhimit është 100 fletë (A4).
Ka disa lexues kartash p.sh. "MiCard Plus". Për më shumë, kontaktoni me zyrën vendore të "Canon".

Pajisjet shtesë të kontrolluesit të printimit

KOMPLETI I PRINTIMIT TË KODIT TE SHIRITI-D1: Lejon printimin e kodit përmes teknologjisë jet caps.

Aksesorët e sistemit

KOMPLETI I FAKSIT NGA LARG-A1: Lejon që pajisja të dërgojë dhe marë faks nga një pajisje tjetër e lidhur me një bord të faksit.
USB DEVISE PORT-E4: Shton dy fole të tjera USB për t'i përdorur me "uniFLOW" apo lexues kartash të palëve të treta, ose "Multimedia Reader/Writer-A2".
WEB ACCESS SOFTWARE-H1: Ofroni hapjen e faqeve të internetit dhe të materialeve të tjera në internet.

Pajisjet shtesë së pajisjes së sigurisë

KOMPLETI I SHIFRIMIT DHE PASQYRIMIT TË TË DHËNAVE TE HDD-C1: Siguron shifrimin dhe pasqyrimin si të të dhënave të përkohëshme, ashtu edhe të atyre të përherëshme. Enkriptimi lejon që pamjet e fotokopjuara ose të skanuara të enkriptohen PËRPARA se të ruhen në njësinë e diskut të pajisjes. Paketa përfshin Kompletin e Sigurisë MFP 2,01 të verifikuar nga Canon të Kriterit të Përbashkët në nivelin EAL3. Pasqyrimi kopjon të gjitha të dhënat në kohë reale, duke siguruar një kopje arkivimi mjaft të besueshme.

Pajisjet shtesë së sigurisë së dokumentit

SECURE WATERMARK-B1: Shkurajon dublikimin e dokumentave sensitive duke vendosur shenja të sigurisë që bëhen të dukshme kur kopjohen.
PROGRAMI KOMPJUTERIK I PRINTIMIT TË SHIFRUAR-D1: Shifron punën e printimit gjatë tranzitit tek pajisja dhe kërkon një fjalëkalim tek printeri përpara sesa dokumentet sensitive të mund të printohen.

Aksesorët e aksesit

ADF ACCESS HANDLE-A1: I bashkëngjitet futësit të dokumentit, duke e bërë përdorimin më të lehtë për përdoruesit që janë ulur.
PROGRAMI KOMPJUTERIK I PERDORUESVE NGA LARG-B1: Lejon përdorimin e ekranëve të panelit të kontrollit të pajisjes nga kompjuterët nga larg.

Opsione të tjera

FISHEK BOJE STAMPIMI C1
FISHEKU I KAPËSEVE-D3: (R) GP për Përfunduesin e Broshurave-J1.
STAPLE CARTRIDGE-J1: "GP for Inner Finisher-E1" dhe "Staple Finisher J1".

Specifikimet mund të ndryshojnë. Kontrolloni me zyrën tuaj lokale të "Canon" për përditësimet e fundit.