Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

Canon Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C478"

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  A4, me ngjyra, me laser, shumëfunksionale
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1,8GHz
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje, me ngjyra, 10.1" TFT LCD WSVGA
 • Memoria
  Standard: 4.0GB RAM
 • Memoria
  Standarde: (SSD) 256GB
 • Lidhja e ndërfaqes
  RRJETI
  Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n);
  Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie
  TË TJERA
  Standarde: USB 2.0 (pritësi) x 2, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1;
  Opsionale: Ndërfaqja e kontrollit të kopjimit
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 600 fletë
  Sirtar shumëfunksional me 100 fletë
  1 kasetë letre 500-fletëshe,
  Maksimumi: 2100 fletë (me "Cassette Feeding Unit-AT1")
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Modeli standard (iR-ADV DX C478i): 400 fletë
  Modeli me finitor (iR-ADV DX C478iZ): 900 fletë
 • Kapaciteti i finicionit
  Modeli standard (iR-ADV DX C478i): mbledhje, grupim
  Modeli me finitor (iR-ADV DX C478iZ): mbledhje, grupim, ofset, kapëse
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, lidhje, me kokë, zarf
  Kaseta e letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, etiketë, e lidhur, me kokë
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6, B5,
  Përmasa të posaçme: 76,2×127,0 mm deri në 216,0×355,6 mm

  Kaseta e letrës:
  Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6, B5
  Përmasa të posaçme: 101,6×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional: 60-300 g/m2
  Kaseta e letrës: 60-163 g/m2
  Dyanëshe: 60 deri 163 g/m2
 • Koha e ngrohjes
  Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak*
  Nga modaliteti i fjetjes: 10 sekonda e poshtë
  Nga ndezja: 10 sekonda e poshtë**

  * Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje.
  ** Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur fotokopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  Modeli standard (iR-ADV DX C478i): 521 x 642 x 668 mm
  Modeli me finitor (iR-ADV DX C478iZ): 521×642×864 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  950×840 mm (me derën e majtë të fishekut hapur + derën e djathtë hapur + sirtarin e kasetës hapur)
 • Pesha
  Modeli standard (iR-ADV DX C478i): afro 46 kg
  Modeli me finitor (iR-ADV DX C478iZ): afro 55 kg

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  iR-ADV DX C478i/C478iZ
  deri në 47 ppm (A4), deri në 73 ppm (A5)*, deri në 39 ppm (A5R), deri në 49 ppm (A6)*

  * vetëm 1-anëshe
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  600 ×600, 1200 × 600
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standarde: UFR II, PCL6, Adobe® PostScript®3TM
 • Direct Print
  Llojet e mbështetura të skedarëve: TIFF, JPEG, PDF, EPS dhe XPS
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  AirPrint, Mopria, Universal Print nga Microsoft, Canon PRINT Business App dhe uniFLOW Online (opsional)
  Një sërë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni përfaqësuesin e shitjeve për më shumë informacion..
 • Fontet
  Fontet PS: 136 Roman
  Fontet PCL: 93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT J/K/S/T*1 (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fonte barkodi*2

  *1 Nevojitet "PCL International Font Set-A1" opsional.
  *2 Nevojitet Barcode Printing Kit-D1 opsional.
 • Veçoritë e printimit
  Printim i siguruar, filigran i siguruar, ballinë/fund faqeje, strukturë faqeje, printim dyanësh, reduktim toneri, printim afishesh, printim me mbajtje të detyruar, datë printimi, printim me orar, printim me printer virtual
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII: Windows® 8.1/10/Server2012/Server2012 R2/Server2016/Server2019, Mac OS X(10.11 e lart)
  PCL: Windows® 8.1/10/Server2012/Server2012 R2/Server2016/Server2019
  PS: Windows® 8.1/10/Server2012 /Server2012 R2/Server2016/Server2019, Mac OS X(10.11 e lart)
  PPD: Windows® 8.1/10, Mac OS X(10.10 e lart)
  McAfee Embedded Control

  Nga tetori 2020

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  iR-ADV DX C478i/C478iZ
  deri në 47 ppm (A4), deri në 73 ppm (A5)*, deri në 39 ppm (A5R), deri në 49 ppm (A6)*

  * 1-anësh
 • Koha e kopjimit të parë
  Afro 5.1/5.8 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 9999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  Zmadhim i ndryshueshëm: 25-400% (rritje 1%)
  Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Profile të raporteve R/E sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje, origjinal dyanësh, version pune, N në 1, numërim faqesh, numërim grupi fotokopjimi, qartësia, fshirje kornize, filigran i siguruar, datë printimi, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, modalitet ngjyrash, fotokopje e rezervuar, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Vetëmbushëse dokumentesh njëkalimëshe dhe dyanëshe* [2-anëshe me 2-anëshe (automatike)]

  * Pikasje mbushjeje shumëfletëshe.
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  "ScanGear2" rrjeti, me ngjyra. Për TWAIN dhe për WIA
  Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 8.1/10/Server2012/Server 2012 R2/Server 2016
  Nga marsi 2020
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: 600×600
  Skanim për dërgim: (dhënie) 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) 600×600
  Skanim për faks: 600×600
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  deri në 100 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Pllaka: Fletë dhe libër
  Pesha e materialit në mbushëse:
  Skanimi 1-anësh: 42-128 g/m² (bardhezi), 64-128 g/m² (ngjyra)
  Skanimi 2-anësh: 50-128 g/m2 (bardhezi), 64-128 g/m2 (ngjyra)

  Shënim:
  Kartëvizitë: 80–220 g/m²
  Gjerësia e origjinalit më e ngushtë se A6: 50–128 g/m²
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Përmasat e presës: deri në 216,0×355,6 mm
  Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
  A4, A5R, A6, B5, përmasa të posaçme: 48,0×128,0 mm deri në 216,0×355,6 mm
  Kartëvizitë: 48,0×85,0 mm deri në 55,0×91,0 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në kuti, skanim në hapësirë të avancuar, skanim në rrjet, skanim në fishë memorieje USB, skanim në pajisje portative, skanim në renë kompjuterike (uniFLOW Online - opsional)
 • Shpejtësia e skanimit
  Dërgim (300×300 dpi):
  Vetëzgjedhja e ngjyrave "JOAKTIVE":
  Skanim 1-anësh: 95
  Skanim 2-anësh: 190
  Vetëzgjedhja e ngjyrave "AKTIVE":
  Skanim 1-anësh: 50
  Skanim 2-anësh: 100
  Fotokopjimi:
  Prioritet për shpejtësinë e skanimit (300×600 dpi):
  Skanim 1-anësh: 50
  Skanim 2-anësh: 100
  Prioritet për cilësinë e figurës (600×600 dpi):
  Skanim 1-anësh: 30
  Skanim 2-anësh: 50

Specifikimet e dërgimit

 • Destinacioni
  Standarde: E-mail/Internet FAX (SMTP), SMB 3.0, FTP, WebDAV, Mail Box, Opsionale: Super G3 FAX, IP Fax
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2,000)/Lokale (1600)/Formimi i shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: deri në 600×600
  Marrje: deri në 600×600
 • Protokolli i komunikimit
  Skedari: FTP(TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP), WebDAV
  Email/I-Fax: SMTP, POP3
 • Formati i skedarit
  Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, konturim-lëmim, enkriptim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), Office Open XML (PowerPoint, Word)
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, rregullim i dendësisë, qartësi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit, anashkalim i faqeve boshe

Specifikimet e faksit

 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  1
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët), 200×100 (normal)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  A4, A5*, A6*, B5*/A4, A5, B5
  * Dërguar si A4
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe (2000 punë)
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili, evidencë 2 në 1

Specifikimet e ruajtjes

 • Kuti postare
  100 kuti përdoruesish,
  1 kuti RX memorieje,
  50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
  Ruajtje për maksimumi 10 000 faqe (2000 punë)
 • Hapësira e përparuar
  Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
  Kompjuteri i mbështetur klient: Windows® 8.1/10
  Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 64, WebDAV: 3
 • Hapësira e avancuara - Hapësira e lirë e diskut
  Standarde: 16 GB
 • Veçoritë e hapësirës së përparuar
  Autentikimi për identifikimin në hapësirën e avancuar, funksion renditjeje, printim në skedar PDF me fjalëkalim, mbështetje për "imageWARE Secure Audit Manager", kërkim, shqyrtim skedarësh, administrim autentikimi, hapur ndaj publikut, URI TX, rezervim/rikthim

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me kartë*, autentikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për menaxhimin e hyrjes (kontrolli i hyrjes)

  * Lexuesit e kartave janë opsionalë, shihni “Aksesorët harduerikë” Kërkohet aktivizim
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), çaktivizim i funksioneve të papërdorura (aktivizim/çaktivizim i protokolleve/aplikacioneve, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes në distancë, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes USB), ndarje e FAKSIT G3 nga LAN, ndarje e folesë USB nga LAN, ndalim i ekzekutimit të skedarëve të ruajtur në "Advanced Space" në MFP, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve
 • Siguria e dokumenteve
  siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW"*1), siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS me nënshkrim përdoruesi, integrim me "Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5"), siguri e KUTISË (kutia e emaileve e mbrojtur me fjalëkalim, kontroll i hyrjes në hapësirën e përparuar), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME), gjurmim dokumentesh (filigran i siguruar)

  *1 Nevojitet "uniFLOW Online / uniFLOW"
 • Siguria e pajisjes
  Mbrojtje e të dhënave të SSD [enkriptim i të dhënave të SSD (verifikim FIPS140-2), kyçje e SSD], nisje standarde e SSD, modul platforme të besuar (TPM 2.0), funksion për fshehjen e evidencës së punëve, mbrojtje e integritetit të softuerit MFD, kontroll integriteti softueri MFD (verifikim sistemi në nisje, pikasje intruzioni në programe me McAfee Embedded Control), HCD-PP
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate dixhitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), regjistrim i të dhënave të figurave, cilësim politike sigurie

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC
  Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)
 • Energjia
  220-240 V, 50/60 Hz, 4,3 A
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1.500 W
  Fotokopjimi (me skanimin e vazhduar të vetëmbushëses së dokumenteve): 739 W *
  Në gatishmëri: afro 48 W *
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1.0 W **
  Konsumi tipik i energjisë elektrike (TEC) sipas USA Energy Star 3.0:
  iR-ADV DX C478i/C478iZ: 0,49 kWh

  * Vlera referencë: një njësi e matur
  ** 1.0 W nuk ofrohet në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.

  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë së zërit (LWA, m)*
  Aktiv (bardhezi) (1-anëshe):
  iR-ADV DX C478i/C478iZ : 63 dB, Kv 3 dB
  Trysnia e tingullit (LpAm)*
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (bardhezi) (1-anëshe):
  iR-ADV DX C478i/C478iZ: 50 dB
  Në pritje:
  iR-ADV DX C478i/C478iZ: 28 dB

  *Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
 • Standardet
  Blue Angel

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  Universal Login Manager (ULM)
  uniFLOW Online
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iWEMC
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear i rrjetit
 • Mjetet e optimizimit
  Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon
 • Platforma
  MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)
 • Botimi i dokumentit
  Kofax PowerPDF Advanced (opsional)

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  Toner T04 BK/C/M/Y
  Toner T04L BK/C/M/Y
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  Toner T04 BK: 33 000 faqe*
  Toner T04 C/M/Y: 27 500 faqe*
  Toner T04L BK: 11,000 faqe*
  Toner T04L C/M/Y: 9,000 faqe*

  *Rendimenti i fishekut të tonerit në përputhje me ISO/IEC 19798*.

Opsionet e furnizimit të letrës

 • Njësia e Furnizimit të Kasetës
  Cassette Module-AJ1:
  Kapaciteti i letrës: 500 fletë (80 g/m2)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur, me kokë
  Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (101,6×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
  Pesha e letrës: 60-163 g/m2
  Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 521×474×130 mm (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 7 kg

  Cassette Feeding Unit-AS1:
  Kapaciteti i letrës: 500 fletë (80 g/m2)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur, me kokë
  Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (101,6×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
  Pesha e letrës: 60-163 g/m2
  Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 19 kg

  Cassette Feeding Unit-AT1:
  Kapaciteti i letrës: 1500 fletë [500 fletë × 3 (80 g/m²)]
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur, me kokë
  Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (101,6×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
  Pesha e letrës: 60-163 g/m2
  Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 24 kg

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  Ka disa lexues kartash p.sh. "MiCard Plus". Për më shumë, kontaktoni me zyrën vendore të Canon
  Copy Card Reader-F1
  Copy Card Reader Attachment-B5
 • Të tjera
  IC Card Reader Box-D1

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL International Font Set-A1
 • Printimi i barkodeve
  Barcode Printing Kit-D1
 • Aksesorët e sistemit
  Copy Control Interface Kit-A1
  Connection Kit-A3 for Bluetooth LE
  NFC Kit-E2
 • Aksesorët e faksit
  Super G3 FAX Board-AT1
  Remote Fax Kit-A1
  IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

 • Pjesët e konsumit
  Staple-P1 ( (2 x 5,000pcs)
 • Aksesorët e aksesit
  ADF Access Handle-A1