Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

Canon imageRUNNER ADVANCE DX C3930i

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Shumëfunksionale laser me ngjyra A3
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1,8GHz
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje, me ngjyra, 10.1" TFT LCD WSVGA
 • Memoria
  Standarde: RAM 3.5GB
  Ana e CPU kryesor: 2GB 
  Ana e CPU të procesimit të imazheve: 1GB + 0.5GB (rezervuar për procesimin e imazheve)
 • Memoria
  Standarde: (SSD) 256 GB
  Opsionale: (SSD) 1TB
 • Lidhja e ndërfaqes
  RRJETI
  Standard: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T
  Opsionale: LAN me valë (IEEE 802.11 b/g/n)
  TË TJERA
  Standarde: USB 2.0 (pritësi) x1, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1; 
  Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 1.200 fletë
  Sirtar shumëfunksional me 100 fletë
  2 kasetë letre 550-fletëshe,
  Maksimumi: 2300 fletë (me Cassette Feeding Unit-AW1)
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 250 fletë
  Maksimumi: 3450 fletë (me "Staple Finisher-AA1/Booklet Finisher-AA1" dhe "Copy Tray")
 • Kapaciteti i finicionit
  Collate, Group, Offset, Staple, Saddle Stitch, Hole Punch, Eco Staple, Staple On Demand1
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional: e hollë, e thjeshtë, e rëndë2, e ricikluar, me veshje3, me ngjyra, kalk, me lidhje

  Kaseta e sipërme: E hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyra, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, letra me kokë, zarf

  Kaseta e poshtme: E hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyra, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, letra me kokë, zarf4
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  Madhësi standarde: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Madhësia e personalizuar: 98,4 x 139,7 mm deri në 320,0 x 457,2 mm
  Përmasa të lira: 100,0×148,0 mm deri në 304,8×457,2 mm
  Zarfe*: COM10 No.10, Monarch, ISO-C5, DL
  Madhësia e përshtatur e zarfit: 98,0 x 98,0 mm deri në 320,0 x 457,2 mm

  Kaseta e sipërme:
  Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6R, B5
  Përmasa të posaçme: 105,0×148,0 mm deri në 297,0×215,9 mm
  Zarfet: ISO-C5

  Kaseta e poshtme:
  Madhësi standarde: A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Përmasa të posaçme: 105,0×148,0 mm deri në 304,8×457,2 mm
  Zarfe5: COM10 No.10, Monarch, DL
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtari me shumë qëllime: 52 deri në 300 gsm6
  Kaseta e sipërme/poshtme: 52 deri 256 gsm
  Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm
 • Koha e ngrohjes
  Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak7
  Nga modaliteti i fjetjes: 10 sekonda e poshtë
  Nga ndezja: 10 sekonda ose më pak8
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  Me "Platen Cover-Y3": 565×692×788 mm
  Me "Single Pass DADF-C1": 565×722×897 mm
  Me "DADF-BA1": 565×719×891 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  Bazë:
  978×1119 mm (me "Single Pass DADF-C1" + kapakun e djathtë të hapur + sirtarin zgjatues shumëfunksional të hapur + kasetën e letrës të hapur)
  978×1116 mm (me "DADF-BA1" + kapakun djathtas të hapur + sirtarin zgjatues shumëfunksional të hapur + kasetën e letrës të hapur)
  Konfigurimi i plotë:
  1,651 x 1,119 mm (me Single Pass DADF-C1 + Staple Finisher-AE1/Booklet Finisher-AE1 + modulin Copy Tray-T1 të hapur + kasetën e letrave të hapur)
  1,651 x 1,116 mm (me DADF-BA1 + Staple Finisher-AE1/Booklet Finisher-AE1 + modulin Copy Tray-T2 të hapur + kasetën e letrave të hapur)
 • Pesha
  (duke përfshirë tonerin)
  Me "Platen Cover-Y3": afro 71 kg
  Me "DADF-BA1": afro 78 kg
  Me "Single Pass DADF-C1": afro 84 kg

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  1-anëshe: Deri në 30 ppm (A4, A5, A5R, A6R), deri në 15 ppm (A3), deri në 20 ppm (A4R)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  1,200×600,
  1,200×1,200 (gjysmë shpejtësie)
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standarde: UFRII, PCL6, Adobe® PostScript®3TM
 • Direct Print
  Llojet e skedarëve të mbështetur: PDF, EPS, TIFF/JPEG dhe XPS
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  AirPrint, Mopria, Universal Print nga Microsoft, aplikacioni Canon PRINT Business dhe uniFLOW Online (opsional)

  Një sërë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja.
  Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
 • Printim standard nga sistemi operativ
  Android/Windows® 10/Chrome OS/macOS (11.2.2) /iOS/iPadOS
 • Fontet
  Fontet PS: 136 Roman
  Fontet PCL: 93 fonte roman, 10 fonte bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT/K/S/T9
  (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fontet e barkodeve10
 • Veçoritë e printimit
  Printim i siguruar, filigran i siguruar, ballinë/fund faqeje, strukturë faqeje, printim dyanësh, përmasa/orientime të përzierja letre, kapakë të parmë dhe të pasmë, reduktim toneri, printim afishesh, printim me mbajtje të detyruar, datë printimi, printim me orar, printim me printer virtual
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII:Windows®10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022, MAC OS X (10.13 e lart)
  PCL: Windows®10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022, MAC OS X (10.13 e lart)
  PS: Windows®10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server 2022, MAC OS X (10.13 e lart)
  PPD: Windows®10/11, MAC OS X (10.13 e lart)

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  1-anëshe: deri në 30 ppm (A4, A5, A5R, A6R), deri në 15 ppm (A3), deri në 20 ppm (A4R)
 • Koha e kopjimit të parë
  Afro 6,1/8,4 sekonda ose më pak
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  Zmadhim i ndryshueshëm: 25-400% (rritje 1%)
  Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Profile të raporteve R/E sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje, libër në dy faqe, origjinal dyanësh, version pune, N në 1, shtim kapaku, futje fletësh, origjinale të përmasave të ndryshme, numërim faqesh, numërim grupi fotokopjimi, qartësia, fshirje kornize, filigran i siguruar, datë printimi, hapësira ndërmjetëse, printim e kontroll, negativ/pozitiv, përsëritje figurash, bashkim grupesh punësh, pasqyrim figure, ruajtje në kutinë e emaileve, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, origjinal në përmasa të lira, modalitet ngjyrash, anasjellje fotokopjeje, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Standarde: Pllaka me ngjyra
  Opsionale: Platen Cover-Y3, Single Pass DADF-C111 ose DADF-BA1 [2-anëshe me 2-anëshe (automatike me DADF)]

  DADF: vetëmbushëse dyanëshe dokumentesh
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  "ScanGear2" rrjeti, me ngjyra. Për TWAIN dhe për WIA

  Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 10/11/Server2012/Server2012 R2/Server2016/Server2019/Server2022
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: 600×600
  Skanim për dërgim: (dhënie) 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) 600×600
  Skanim për faks: 600×600
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  Single Pass DADF-C1: deri në 200 fletë
  DADF-BA1: deri në 100 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Pllaka: fletë, libër dhe sende 3-përmasore

  Pesha e materialit në mbushëse:
  Single Pass DADF-C1:
  Skanim 1-anësh: 38-220 gsm (bardhezi/ngjyra)
  Skanim 2-anësh: 38-220 g/m² (bardhezi/ngjyra)12


  DADF-BA1:
  Skanimi në 1 anë: 38 deri në 128 gm2 (BW), 64 deri në 128 gm2 (CL)
  Skanimi 2-anësh: 50-128 g/m2 (bardhezi), 64-128 g/m2 (ngjyra)
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Xhami: madhësia maks. e skanimit: 297.0 x 431.8 mm

  Single Pass DADF-C1:
  A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R, B6R,
  Përmasa të posaçme: 69.9 x 139.7 mm deri 304.8 x 431.8 mm
  DADF-BA1:
  A3, A4, A4R, A5, A5R, B4, B5, B5R, B6,
  Përmasa të posaçme: 139.7 x 128 mm deri 297.0 x 431.8 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në kuti, skanim në hapësirë të avancuar, skanim në rrjet, skanim në fishë memorieje USB, skanim në pajisje portative, skanim në renë kompjuterike (uniFLOW Online - opsional)
 • Shpejtësia e skanimit
  Single Pass DADF-C1:
  Skanimi 1-anësh: 135/135 (300×300 dpi, dërgim), 80/80 (600×600 dpi, fotokopjim)
  Skanimi 2-anësh: 270/270 (300×300 dpi, dërgim), 160/90 (600×600 dpi, fotokopjim)
  DADF-BA1:
  Skanimi 1-anësh: 70/70 (300×300 dpi, dërgim), 51/51 (600×600 dpi, fotokopjim)
  Skanim 2-anësh: 35/35 (300 x 300 dpi, dërgim), 25.5 /25.5 (600 x 600 dpi, fotokopjim)

Specifikimet e dërgimit

 • Destinacioni
  Standard: Email/Internet FAX (SMTP), SMB 3.1.1, FTP, WebDAV, Mail Box
  Opsionale: Super G3 FAX, IP Fax
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2,000)/Lokale (1600)/Formimi i shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: deri në 600×600
  Marrje: deri në 600×600
 • Protokolli i komunikimit
  Skedari: FTP (TCP/IP), SMB 3.1.1 (TCP/IP), WebDAV
  Email/I-Fax: SMTP, POP3
 • Formati i skedarit
  Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, konturim-lëmim, enkriptim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), Office Open XML (PowerPoint, Word)
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, libër në dy faqe, origjinale të përmasave të ndryshme, rregullim i dendësisë, qartësi, raport kopjimi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit, shmangie e origjinaleve boshe

Specifikimet e faksit

 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  2
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët), 200×100 (normal)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  Dërgim: A3, A4, A4R, A513, A5R14, B4, B515, B5R16
  Marrje: A3, B4, A4, A4R, A5R, B5, B5R
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe (2000 punë)
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili, evidencë 2 në 1

Specifikimet e ruajtjes

 • Kuti postare
  100 kuti përdoruesish,
  1 kuti RX memorieje,
  50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
  Ruajtje për maksimumi 10 000 faqe (2000 punë)
 • Hapësira e përparuar
  Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
  Kompjuteri i mbështetur klient: Windows® 10/11
  Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 64, WebDAV: 3
 • Hapësira e avancuara - Hapësira e lirë e diskut
  Standarde: 16 GB
  (Me opsionin: maks. 480GB)
 • Veçoritë e hapësirës së përparuar
  Autentikimi për identifikimin në hapësirën e avancuar, funksion renditjeje, printim në skedar PDF me fjalëkalim, mbështetje për "imageWARE Secure Audit Manager", kërkim, shqyrtim skedarësh, administrim autentikimi, hapur ndaj publikut, URI TX, rezervim/rikthim

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me kartë17, autentikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër përdoruesi dhe fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për menaxhimin e hyrjes (kontrolli i hyrjes)
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për WPA3 (Wi-Fi), mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), çaktivizim i funksioneve të papërdorura (aktivizim/çaktivizim i protokolleve/aplikacioneve, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes në distancë, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes USB Interface), ndarje e linjës së komunikimit (G3 FAKS, fole USB, hapësirë e avancuar, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve)
 • Siguria e dokumenteve
  siguri printimi (Secure Print, Encrypted Secure Print, Forced Hold Printing, uniFLOW Secure Print18), siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS me nënshkrim përdoruesi, integrim me Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5), siguri e KUTISË (kutia e emaileve e mbrojtur me fjalëkalim, kontroll i hyrjes në hapësirën e përparuar), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin e softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME), gjurmim dokumentesh (filigran i siguruar)
 • Siguria e pajisjes
  Mbrojtje për të dhënat SSD [enkriptim i të dhënave SSD (FIPS140-2/140-3*), kyçje e SSD], aktivizim standard SSD, nisje standarde e SSD, Trusted Platform Module (TPM 2.0), funksion për fshehjen e evidencës së punëve, mbrojtje e integritetit të softuerit MFD, kontroll integriteti softueri MFD dhe Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) me rikuperim automatik sistemi (Verify System at Start-up, Runtime Intrusion Detection aktiv me McAfee Embedded Control), certifikim për kriteret e përbashkëta HCD-PP
  (* Në pritje të vlerësimit)
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, autentikim dyfaktorësh menaxhimi në distancë, administrim kodesh dhe certifikate digjitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), regjistrim i të dhënave të figurave, cilësim politike sigurie

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC
  Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)
 • Energjia
  220-240 V, 50/60 Hz, 5A
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1.500 W
  Fotokopjimi (me skanimin e vazhduar të vetëmbushëses së dokumenteve): afro 613 W19
  Në gatishmëri: afro 40,7 W20
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,8 W21

  Konsumi tipik i korrentit (TEC)22: 0.30 kWh

  Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Erp:Lot6/26,
  vizitoni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë së zërit (LWA,m)
  Aktiv (bardhezi) (1-anëshe):
  60 dB, Kv 3 dB

  Trysnia e tingullit (LpAm)
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (bardhezi/ngjyra) (1-anëshe):
  46 dB23/ 47 dB24
 • Standardet
  Blue Angel

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  Universal Login Manager (ULM)
  uniFLOW Online
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iWEMC
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear 2 rrjeti me ngjyra
 • Mjetet e optimizimit
  Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon
 • Platforma
  MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)
 • Botimi i dokumentit
  Kofax Power PDF Advanced (opsional)

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  C-EXV 64 Toner BK/C/M/Y
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  (Llogaritur në 5% mbulim)
  C-EXV 64 Toner BK: 38,000 faqe
  C-EXV 64 Toner C/M/Y: 25500 faqe

Opsionet e furnizimit të letrës

 • Njësia e Furnizimit të Kasetës
  Cassette Feeding Unit-AW1
  Kapaciteti i letrës: 550 fletë x 2 (1100 fletë) (80 gm2)
  Lloji i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak,
  me kokë Madhësia e letrës:
  A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Përmasa të posaçme: 105,0×148,0 mm deri në 304,8×457,2 mm
  Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
  Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
  Përmasat (gj-th-l): 565 x 635 x 248 mm
  Pesha: Rreth 16,0 kg

Opsionet e daljes

 • Sirtari i kopjimit
  Inner 2way Tray-M1
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm)
  Sirtari i sipërm: A4, A5, A5R, A6R, B5, B5R: 85 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4: 40 fletë
  Sirtari i poshtëm (sirtar standard): A4, A5, A5R, A6R, B5, B5R: deri në 220 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4: deri në 100 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Përmasat (gj-th-l): 428×405×88 mm
  Pesha: 0,7 kg

  Copy Tray-T2
  Kapaciteti (me letër 80gsm):
  A4, A5R, B5, B5R: 100 fletë
  A3, A4R, B4: 65 fletë
  Përmasat (gj-th-l): 442×373×176 mm (lidhur me njësinë kryesore, kur sirtari zgjatues është i zgjatur)
  Pesha: 0,5 kg
 • Përfunduesi i brendshëm
  Inner Finisher-L1
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm):
  Sirtari i sipërm: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R: afro 45 fletë
  Sirtari i poshtëm: A4, A5, A5R, B5: afro 500 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 250 fletë
  A6R: 30 fletë
  Zarf: 10 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëses:
  A4, B5: 50 fletë (52-90 gsm)
  A4R: 40 fletë (52 deri në 90 g/m2)
  A3, B4: 30 fletë (52-90 gsm)
  Kapësja ekonomike:
  A3, A4, B4, B5: 10 fletë (52-64 gsm)
  8 fletë (65 deri 81,4 gsm)
  6 fletë (82 deri 105 gsm)
  Kapëse sipas kërkesës: afro 40 fletë (80 g/m2)
  Përmasat (gj-th-l): 727×525×225 mm (lidhur me njësinë kryesore, kur sirtari zgjatues është i zgjatur)
  Pesha: Rreth 9,1 kg
 • Përfundues me kapje
  Staple Finisher-AE1
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm):
  Sirtari i sipërm: A4, A5, A5R, A6R, B5: afro 250 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: afro 125 fletë
  Sirtari i poshtëm: A4, A5, A5R, B5: 3000 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 1500 fletë
  A6R: 250 fletë
  Zarf: Monarch: 30 fletë, COM10 No.10, DL, ISO-C5: 100 fletë
  Pesha e letrës: 
  Sirtari i sipërm: 52-256 gsm
  Sirtari i poshtëm: 52-300 gsm
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëses:
  A4, B5: 50 fletë (52-90 gsm)
  A4R: 40 fletë (52 deri në 90 g/m2)
  A3, B4: 30 fletë (52-90 gsm)
  Kapësja ekonomike:
  A3, A4: 10 fletë (52 deri 64 gsm)
  8 fletë (65 deri 81,4 gsm)
  6 fletë (82 deri 105 gsm)
  Kapëse sipas kërkesës: 50 fletë (52-90 gsm)
  Përmasat (gj-th-l): 637 x 623 x 1.021 mm (kur sirtari zgjatues është i hapur)
  Pesha: Rreth 30,0 kg
 • Përfunduesi i broshurave
  Booklet Finisher-AE1
  (Përfshin specifikimet e mësipërme bazë të kapëses "Staple Finisher-AE1".)
  Madhësia e letrës për qepje: A3, A4R, B4
  Kapaciteti i kapëseve të qepjes: 20 fletë x 10 komplete (52 deri në 81,4 gm2) (duke përfshirë 1 letër kapaku deri në 256 gm2)
  Kapaciteti i tufës së palosur pa kapëse: deri në 3 fletë (52 deri në 105 gm2)
  Përmasat (gj-th-l): 637 x 623 x 1.021 mm (kur sirtari zgjatues është i hapur)
  Pesha: Rreth 53,0 kg
 • Shpuesi i vrimave
  Inner 2/4 Hole Puncher-D1 (nevojitet Inner Finisher-L1)
  Dy ose katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Dy vrima A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R, 
  Katër vrima A3, A4

  Inner 4 Hole Puncher-D1 (nevojitet Inner Finisher-L1)
  Katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Katër vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R

  2/4 Hole Puncher Unit-A1
  (Nevojitet "Staple Finisher-AE1" ose "Booklet Finisher-AE1")
  Dy ose katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Dy vrima A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R, 
  Katër vrima A3, A4

  4 Hole Puncher Unit-A1
  (Nevojitet "Staple Finisher-AE1" ose "Booklet Finisher-AE1")
  Katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gsm
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Katër vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  Ka disa lexues kartash p.sh. "MiCard Plus". Për më shumë, kontaktoni me zyrën vendore të Canon.
  Copy Card Reader-F1
  Copy Card Reader Attachment-B7
  IC Card Reader Box for Numeric Keypad-A1
 • Të tjera
  Single Pass DADF-C1
  DADF-BA1
  Platen Cover-Y3
  Utility Tray-B1
  Instant Stapler-B1 (opsional)
  Media Adjustment Kit-A1
  Numeric Keypad-A2

Opsionet e sigurisë

 • Sigurua e të dhënave
  1TB SSD-A1
  Memory Mirroring Kit-A1
  250GB SSD-A1 (përdorimi me "Memory Mirroring Kit-A1")

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL International Font Set-A
 • Printimi i barkodeve
  Barcode Printing Kit-D1
 • Aksesorët e sistemit
  Copy Control Interface Kit-A1
  Serial Interface Kit-K3
  Wireless LAN Board-F1
 • Aksesorët e faksit
  Super G3 FAX Board-BH1
  Super G3 2nd Line Fax Board-BH1
  Remote Fax Kit-A1
  IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

 • Fisheku i kapëses
  Staple Cartridge-Y1 (2 x 2,000pcs)25
  Staple-P1 (2 x 5,000pcs)
 • Aksesorët e aksesit
  ADF Access Handle-A1
  Voice Guidance Kit-G1
  Voice Operation Kit-D1
 • Të tjera
  Mbrojtja e pajisjes: Membranë antimikrobiale26 - Fletë të ndryshme të krijuara për t'u përshtatur me pikat më të zakonshme të prekjes të pajisjeve.
 1. Mundësitë e finicionit ndryshojnë në varësi të opsioneve të lidhura.
 2. SRA3 nuk mbështetet për letër të veshur (257-300gsm) dhe të rëndë (257-300gsm).
 3. SRA3 nuk mbështetet për letër të veshur (257-300gsm) dhe të rëndë (257-300gsm).
 4. Nevojitet Envelope Feeder Attachment A (standard).
 5. Nevojitet Envelope Attachement A (standard).
 6. SRA3 nuk mbështetet për letër të veshur (257-300gsm) dhe të rëndë (257-300gsm).
 7. Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje.
 8. Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)
 9. Nevojitet PCL International Font Set-A1 opsional.
 10. Nevojitet Barcode Printing Kit-D1 opsional.
 11. Mbështetet zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit.
 12. Një peshë e pranueshme për A6R e poshtë është 50 deri 220gsm.
 13. Dërguar si A4
 14. Dërguar si A4
 15. Dërguar si B4 e shkurtër
 16. Dërguar si A4
 17. Lexuesit e kartave janë opsionalë, shihni “Aksesorët harduerikë” Kërkohet aktivizim
 18. Nevojitet uniFLOW Online/uniFLOW
 19. Vlera e referencës: një njësi e matur
 20. Vlera e referencës: një njësi e matur
 21. Modaliteti i gjumit 0,8 W nuk është i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuara.
 22. Sipas "USA Energy Star 3.0"
 23. Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
 24. Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
 25. Vetëm për Booklet Finisher
 26. Rekomandohet vendosja nga një teknik shërbimi