Printerët me ngjyra të-gjitha-në-një për zyra

Canon i-SENSYS MF832Cdw

Specifikimet

Specifikimet

 • Shpejtësi të larta printimi

  38 fq/min njëanësh në A4

 • Skanim i shpejtë

  Shpejtësi skanimi deri në 150ipm

 • Lidhshmëri wireless

  Mbështetje për Microsoft Universal Print

 • Komanda intuitive

  Ekran LCD me prekje 7 inç

 • Toner origjinal nga Canon

  Fishekë toneri kompaktë dhe të cilësisë së lartë

 • Menaxhimi në largësi

  Mirëmbajtje e automatizuar elektronike për pajisjet në rrjet

 • Printim portativ

  Mbështet "Android" dhe "iOS"

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Pajisje të-gjitha-në-një me laser me ngjyra
 • Funksionet e disponueshme
  Printim, kopjim, skanim dhe faks

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Njëanëshe: deri në 38 fq/min (A4)
  Deri në 59 ppm (A5 horizontal)
  Dyanësh: Deri në 38 ppm (kasetë), 21 ppm (sirtari shumëfunksional)
 • Metoda e printimit
  Printim me rreze lazer, me ngjyra
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200×1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Funksionet e ofruara të tasteve:
  Afro 4 sekonda ose më pak nga ndezja
  Gati për fotokopjim:
  Afro 12 sekonda ose më pak nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Me ngjyra: afro 7,62 sekonda ose më pak
  Mono: afro 6,56 sekonda ose më pak
 • Gjuhët e printerit
  UFRII, PCL 5c1, PCL6, Adobe® PostScript3
 • Fontet
  93 fonte PCL (93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR)
  *2 Andalé Mono WT J/K/S/T*1 (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale)
  *3 fonte barkodi
  136 fonte PostScript
 • Kufijtë e printimit
  4 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Modalitet kursimi të tonerit
  Po
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Printimi i sigurt
  Printim me detyrim palosjeje
  Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF/XPS)
  Printimi i barkodeve4
  Printimi me prekje (NFC)
  iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
  Android; certifikuar për Mopria, Canon Print Service Plug-in,
  Aplikacioni Canon PRINT Business
  Microsoft Universal Print

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  Në një anë (A4): Deri në 38 faqe/min
  Dyanëshe (A4): Deri në 38 ipm (kasetë), 21 ipm (sirtari shumëfunksional)
 • Koha e kopjimit të parë
  Me ngjyra afro 6,9 sekonda ose më pak
  Mono afro 5,9 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i kopjimit
  Deri në 600 x 600 dpi
 • Modalitetet e kopjimit
  Prioriteti i tekstit / Prioriteti i fotos
 • Kopjimi dyanësh
  2-anësh në 2-anësh (automatik)
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Zvogëlimi / Zmadhimi
  25-400% me rritje 1%
 • Veçori të tjera
  Raporte R/E profilesh sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje,
  origjinal dyanësh, klasifikim, version pune, N në 1, qartësia, fshirje kornize, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh,
  modalitet ngjyrash, fotokopje e rezervuar, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Lloji standard
  Ngjyra
 • Rezolucioni i skanimit
  Optike: Deri në 600 x 600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit
  Njëanëshe: 95ipm (mono 300x600dpi / ngjyra 300x300dpi)
  Dy anë mono: 150ipm (300x600dpi)
  Dy anë me ngjyra: 145ipm (300x300dpi)
 • Thellësia e ngjyrës së skanimit
  24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)
 • Shkallë gri
  256 nivele
 • Pajtueshmëria
  TWAIN , WIA
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  216 mm
 • Skanim në Email
  Standarde: TIFF (MMR), JPEG (vetëm faqe individuale), PDF (kompakte, e kërkueshme, PDF/A-1b, e enkriptuar), XPS (kompakte, e kërkueshme), PDF/XPS (nënshkrim pajisjeje), Office Open XML (PowerPoint, Word)
  Opsionale: PDF (gjurmim dhe zbutje)5, PDF/XPS (nënshkrimi i përdoruesit)6
 • Skanimi te kompjuteri
  Standarde: TIFF (MMR), JPEG (vetëm faqe individuale), PDF (kompakte, e kërkueshme, PDF/A-1b, e enkriptuar), XPS (kompakte, e kërkueshme), PDF/XPS (nënshkrim pajisjeje), Office Open XML (PowerPoint, Word)
  Opsionale: PDF (gjurmim dhe zbutje)7, PDF/XPS (nënshkrimi i përdoruesit)8
 • Skanim drejt memorieve USB
  Standarde: TIFF (MMR), JPEG (vetëm faqe individuale), PDF (kompakte, e kërkueshme, PDF/A-1b, e enkriptuar), XPS (kompakte, e kërkueshme), PDF/XPS (nënshkrim pajisjeje), Office Open XML (PowerPoint, Word)
  Opsionale: PDF (gjurmim dhe zbutje)9, PDF/XPS (nënshkrimi i përdoruesit)10
 • Skanimi në FTP
  Standarde: TIFF (MMR), JPEG (vetëm faqe individuale), PDF (kompakte, e kërkueshme, PDF/A-1b, e enkriptuar), XPS (kompakte, e kërkueshme), PDF/XPS (nënshkrim pajisjeje), Office Open XML (PowerPoint, Word)
  Opsionale: PDF (gjurmim dhe zbutje)11, PDF/XPS (nënshkrimi i përdoruesit)12
 • Skanimi në renë kompjuterike
  JPEG/PDF 13
 • iFAX
  ITU-T.37

Specifikimet e faksit

 • Shpejtësia e modemit
  33.6 kbps (deri në 3 sekonda/faqe14)
 • Modaliteti i marrjes
  Vetëm faks, ndërrim automatik faks/tel, ndërrim rrjeti, modalitet i përgjigjes, manual
 • Rezolucioni i faksit
  Standard: 200 x 100 dpi
  E mirë: 200 x 200 dpi
  E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
  Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi
 • Kujtesa e Faksit
  Deri në 30 000 faqe15
 • Numrat e shpejtë
  Deri në 200 numra të shpejtë
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 numra të shpejtë / maks. 199 destinacione
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 destinacione
 • Rezerva e memories
  Rezervimi i memories së përhershme të faksit (rezervimi me memorien flash)
 • Faks dyanësh
  Po (transmetimi dhe marrja)
 • Veçori të tjera
  Emri i dërguesit (TTI), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport transmetimi, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili

Përdorimi i materialit

 • Lloji i skanerit
  Platen, ADF me 2 anë (një kalim i vetëm)
 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 550 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë
  ADF me 100 fletë
 • Futja e letrës (opsionale)
  Kasetë 550-fletëshe (Cassette Feeding Unit-AV1/Paper Feeder PF-D1)
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  Deri në 2,300 fletë
 • Dalja e letrës
  200-fletëshe
 • Lloji i materialit
  Sirtari shumëfunksional: Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, me shpim paraprak, kartolinë, zarf
  Kaseta: Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, etiketë, letër me ngjyra, letër e veshur, me shpim paraprak
 • Madhësia e materialit

  Kaseta (standarde):
  A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, Letter, Executive, Statement, GLTR, 16K, përmasa të posaçme: min. 101,6 x 148 mm Maks. 216,0 x 297 mm.
   
  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, 16K, Post card, Envelope (COM10, Monarch, C5, DL), përmasa të posaçme: min. 76,2 x 127 mm  Maks. 216,0×355,6 mm.
   
  Kaseta (opsionale):
  A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, F4A, 16K, përmasa të posaçme: min. 101,6 x 148 mm Maks. 216,0×355,6 mm
   
  ADF:
  A4, A5, A6, B5, Legal, Letter, Statement, 16K, përmasa të posaçme: min. 48 x 128 mm maks. 216 x 355,6 mm
 • Pesha e materialit
  Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri në 163 g/m²
  Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 216 g/m²
  Vetëmbushësja: 1-anëshe 42 deri 128 g/m² (bardhezi), 64 deri 128 g/m² (ngjyra)
  2-anëshe 50 deri 128 g/m² (bardhezi), 64 to 128 g/m² (ngjyra)
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  Kaseta:
  A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, F4A, 16K
  Madhësi e personalizuar - Min. 148 x 210 mm Maks. 216×355,6 mm
  60 deri 163 g/m2

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Mac OS X versioni 10.11 e lart Linux16
 • Protokolli i rrjetit
  Printimi:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/FTP/WSD)
  Skanimi:
  Skanim me dhënie: File: FTP (TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP), WebDAV
  Email/Faks interneti: SMTP (dërgim), POP3 (marrje)
  Skanim me marrje: TCP/IP

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria: TLS1.3, IPSec, filtrim adresash IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS), mbështetje rrjeti dysh
  Siguria (pa tel):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES), WPA-EAP (AES), WPA2-EAP (AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK(AES)
  Modaliteti i Wi-Fi Direct:
  WPA2-PSK(AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Network Scan Gear2,
  Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
  Menaxhim kodesh reparti, sistem menaxhimi për hyrjen,
  Mjeti i statusit të tonerit,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
  Content Delivery System

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  2,000 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 80 000 faqe në muaj17
 • Shpejtësia e procesorit
  1GHz x 2
 • Memoria
  2 GB
 • Memoria
  64GB eMMC (hapësira e lirë: 30GB)
 • Paneli i kontrollit
  Ekran me prekje, me ngjyra 17.8 cm / 7"
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  500 mm x 556 mm x 640 mm
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  717 mm x 785 mm x 640 mm
 • Pesha
  Afro 41 Kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF) Lagështia 20 deri në 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1.500 W
  Printim aktiv: afro 739 W
  Në gatishmëri: afro 33,3 W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,1 W
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.43 kWh/javë13 (230V)
  Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, vizitoni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Presioni i tingullit18:
  Aktiv: Njëanësh 50 dB (BW) / 51 dB (CL)
  Dyanësh 52 dB
  Në pritje: 32 dB

  Fuqia e tingullit19:
  Aktiv: Njëanësh 65 dB e poshtë (BW) / 66 dB e poshtë (CL)
  Dyanësh 66 dB e poshtë (BW) / 67 dB e poshtë (CL)
  Në pritje: 46 dB e poshtë

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fisheku 064 me të zezë (6000 faqe *)**
  Fisheku 064H me të zezë (13400 faqe *)**
  Fisheku 064 me të kaltër (5000 faqe *)**
  Fisheku 064H me të kaltër (10400 faqe *)**
  Fisheku 064 me rozë (5000 faqe *)**
  Fisheku 064H me rozë (10400 faqe *)**
  Fisheku 064 me të verdhë (5000 faqe *)**
  Fisheku 064H me të verdhë (10400 faqe *)**

  * Sipas ISO/IEC 19798
  ** Printeri dërgohet me fishekët fillestarë (B:6000 fq, C/M/Y: 3.200 fq)

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  Paper Feeder PF-D1 (kasetë 550-fletëshe)
  CST.Feeding Unit-AV1 (kasetë 550-fletëshe)
  Kordon i gjatë TEL 6 Kit (receptori)
  PCL FONT SET-A1E
  Barcode Printing Kit-D1E
  Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1
  Universal Send Digital User Signature Kit-C1
  Copy Card Reader-F1
  Copy Card Reader Attachment-J1
  Copy Control Interface Kit-C1
  ADF Access Handle-A1
  Waste Toner Box WT-B1
  Plain Pedestal P2
  Plain Pedestal Type-AA1
 1. Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.
 2. Aksesor - nevojitet PCL FONT SET-A1E
 3. Aksesor - nevojitet Barcode Printing Kit-D1E
 4. Aksesor - nevojitet Barcode Printing Kit-D1E
 5. Aksesor - nevojitet Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1@E
 6. Aksesor - nevojitet Universal Send Digital User Signature Kit-C1
 7. Aksesor - nevojitet Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1@E
 8. Aksesor - nevojitet Universal Send Digital User Signature Kit-C1
 9. Aksesor - nevojitet Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1@E
 10. Aksesor - nevojitet Universal Send Digital User Signature Kit-C1
 11. Aksesor - nevojitet Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1@E
 12. Aksesor - nevojitet Universal Send Digital User Signature Kit-C1
 13. Skanim me aplikacionin Canon PRINT Business
 14. Bazuar në nr. e grafikut të standardit ITU-T 1
 15. Bazuar në nr. e grafikut të standardit ITU-T 1
 16. Shpërndarje vetëm nga interneti. Printimi i mbështetur vetëm për Linux.
 17. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 18. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 19. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296