Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

Canon i-SENSYS MF754Cdw

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Pajisje të-gjitha-në-një me laser me ngjyra
 • Funksionet e disponueshme
  Printim, fotokopjim, skanim, faks

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  33ppm
 • Metoda e printimit
  Printim me rreze lazer, me ngjyra
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200×1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 14 sekonda ose më pak nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Me ngjyra: afro 7,1 sekonda ose më pak
  Mono: afro 7,1 sekonda ose më pak
 • Gjuhët e printerit
  UFRII, PCL 5c1, PCL6, Adobe® PostScript2
 • Fontet
  45 fonte PCL
  136 fonte PostScript
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
  10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)
 • Modalitet kursimi të tonerit
  Po
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Encrypted Secure Print
  Printimi i sigurt
  Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
  Printim nga reja kompjuterike (Dropbox, GoogleDrive, OneDrive) 3(PDF/JPEG)
  Mbështetje për Microsoft Universal Print
  iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
  Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  Njëanëshe (A4): Deri në 33 ppm
  Dyanëshe (A4): Deri në 29 ipm
 • Koha e kopjimit të parë
  ADF (A4):
  Me ngjyra afro 8.8 sekonda e poshtë
  Mono afro 7.6 sekonda e poshtë
  Platen (A4):
  Me ngjyra afro 9.4 sekonda e poshtë
  Mono afro 8.3 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i kopjimit
  Deri në 600 x 600 dpi
 • Modalitetet e kopjimit
  Tekst/fotografi/hartë (parazgjedhja),Tekst/fotografi/hartë (cilësia), Imazh i printuar, Tekst
 • Kopjimi dyanësh
  2-anësh në 2-anësh (automatik)
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Zvogëlimi / Zmadhimi
  25-400% me rritje 1%
 • Veçori të tjera
  Fshirje kornize, bashkim, 2-në-1, 4-në-1, fotokopje dokumentesh identiteti, përmbysje e fotokopjes

Specifikimet e skanimit

 • Lloji standard
  Ngjyra
 • Rezolucioni i skanimit
  Optike: Deri në 600 x 600 dpi
  E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit
  Mono njëanëshe: 50ipm (300x300dpi)
  Me ngjyra dyanëshe: 40ipm (300x300dpi)
  Dyanëshe mono: 100ipm (300x300dpi)
  Me ngjyra dyanëshe: 80ipm (300x300dpi)
  Mono njëanëshe: 40ipm (300x600dpi)
  Me ngjyra dyanëshe: 20ipm (300x600dpi)
  Dyanëshe mono: 80ipm (300x600dpi)
  Me ngjyra dyanëshe: 40ipm (300x600dpi)
 • Thellësia e ngjyrës së skanimit
  24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)
 • Shkallë gri
  256 nivele
 • Pajtueshmëria
  TWAIN, WIA, ICA
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  216 mm
 • Skanim në Email
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim
 • Skanimi te kompjuteri
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim
 • Skanim drejt memorieve USB
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim
 • Skanimi në FTP
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF me kërkim
 • Skanimi në renë kompjuterike
  TIFF/JPEG/PDF/PNG4
 • iFAX
  ITU-T.37

Specifikimet e faksit

 • Shpejtësia e modemit
  33.6 kbps (deri në 3 sekonda/faqe5)
 • Modaliteti i marrjes
  Vetëm faks, Ndërrimi automatik faks/tel, Modaliteti i përgjigjes, Manual
 • Rezolucioni i faksit
  Standard: 200 x 100 dpi
  E mirë: 200 x 200 dpi
  E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
  Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi
 • Kujtesa e Faksit
  Deri në 512 faqe6
 • Numrat e shpejtë
  Deri në 281 numra të shpejtë
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 299 formime numri / maks. 299 destinacione
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 310 destinacione
 • Rezerva e memories
  Rezervimi i memories së përhershme të faksit (rezervimi me memorien flash)
 • Faks dyanësh
  Po (transmetimi dhe marrja)
 • Veçori të tjera
  Emri i dërguesit (TTI), dërgim i drejtpërdrejtë, shqyrtim, raport transmetimi, transmetim sekuencial

Përdorimi i materialit

 • Lloji i skanerit
  Platen, ADF me 2 anë (një kalim i vetëm)
 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 250 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 50 fletë
  ADF me 50 fletë
 • Futja e letrës (opsionale)
  Kasetë me 550 fletë
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  Kasetë 850-fletëshe
 • Dalja e letrës
  150 fletë
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, letër e parashpuar, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kaseta (standarde):
  A4, A5, A5 (Landscape), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Post card, Envelop (COM10, DL, C5, Monarch), përmasa të posaçme: Min. 98 x 148 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (Landscape), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Post card, Indexcard, Envelope (COM10, DL, C5, Monarch), përmasa të posaçme: Min. 76,0 x 127 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm.

  Kaseta (opsionale):
  A4, A5, A5 (Landscape), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Post card, përmasa të posaçme: Min. 100 x 148 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm.

  ADF:
  A4, A5, A6, B5, Legal, Letter, Statement, të posaçme: min. 48 x 85,0 mm maks. 216.0 x 355.6 mm
 • Pesha e materialit
  Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri 163 g/m² (deri 200 g/m² me letër të veshur)
  Sirtari shumëfunksional: 60 deri 176 g/m² (deri 200 g/m² me letër të veshur)
  ADF: 50 deri në 105 g/m²
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  Kaseta:
  A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K
  Madhësi e posaçme - min. 148 x 148 mm maks. 216 x 356 mm
  60 deri 200 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012
  Mac OS X version 10.12 e lart
  Linux7
 • Protokolli i rrjetit
  Printimi:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/WSD)
  Skanimi:
  Skanim me dhënie: Skedar: FTP (TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP)
  Email/Faks interneti: SMTP (dërgim), POP3 (marrje)
  Skanim me marrje: TCP/IP

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria:
  TLS1.3, IPSec, filtrim me adresa IP, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguria (pa tel):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES), WPA-EAP(AES), WPA2-EAP(AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK(AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Shërbimi i skanimit MF,
  Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
  Menaxhimi i ID-së së departamentit,
  Mjeti i statusit të tonerit,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
  Katalogu i aplikacioneve

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  750 - 4000 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 50,000 faqe në muaj8
 • Shpejtësia e procesorit
  1200MHz x 2
 • Memoria
  1 GB
 • Paneli i kontrollit
  Ekrani LCD me ngjyra dhe me prekje 12,7 cm
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  425mm x 461mm x 430mm
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  625mm x 1.117mm x 991mm
 • Pesha
  Afro 23.60 Kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1380 W
  Printim aktiv: afro 700 W
  Në gatishmëri: afro 24.0 W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,0 W
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.30 kWh/javë 9 (230V)
  Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, vizitoni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Presioni i tingullit10:
  Aktiv: njëanësh 51dB / dyanësh 51dB (BW), 50dB (CL)
  Në pritje: 29 dB

  Fuqia e tingullit11:
  Aktiv: 65dB e poshtë
  Pasiv: 41dB e poshtë

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fisheku 069 me të zezë (2100 faqe*)**
  Fisheku 069H me të zezë (7600 faqe*)**
  Fisheku 069 me të kaltër (1900 faqe*)**
  Fisheku 069H me të kaltër (5500 faqe*)**
  Fisheku 069 me rozë (1900 faqe*)**
  Fisheku 069H me rozë (5500 faqe*)**
  Fisheku 069 me të verdhë (1900 faqe*)**
  Fisheku 069H me të verdhë (5500 faqe*)**

  *Bazuar në ISO/IEC 19798
  ** Printeri vjen me fishekë fillestarë Black: 2,100 faqe, C/M/Y: 1,100 faqe

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  PAPER FEEDER PF-K1 (kasetë 550-fletëshe)
  Kordon i gjatë TEL 6 Kit (receptori)
 1. Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.
 2. Skanim me MF Scan Utility ose Canon PRINT Business
 3. Nevojitet abonim me shërbim reje kompjuterike pale të tretë dhe sipas kushteve të palës së tyre.
 4. Skanim me MF Scan Utility ose Canon PRINT Business
 5. Bazuar në nr. e grafikut të standardit ITU-T 1
 6. Bazuar në nr. e grafikut të standardit ITU-T 1
 7. Bazuar në nr. e grafikut të standardit ITU-T 1
 8. Shpërndarje vetëm nga interneti. Printimi i mbështetur vetëm për Linux.
 9. Printeri vjen me fishekë fillestarë Black: 2.100 faqe, C/M/Y: 1.100 faqe
 10. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 11. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit