Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

Canon i-SENSYS MF650 Series

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Të-gjitha-në-një me ngjyra lazer
 • Funksionet e disponueshme
  Printim, kopjim, skanim dhe faks

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Një anë: deri në 21 ppm (A4)
  Deri në 38 ppm(A5 horizontal)
  Dyanëshe: Deri në 12.7 ipm (A4)
 • Metoda e printimit
  Printim me dritë lazeri me ngjyra
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 13 sekonda e poshtë nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Me ngjyra afro: 10,5 sekonda ose më pak
  Mono afro: 10,4 sekonda ose më pak
 • Gjuhët e printerit
  UFRII, PCL 5c2, PCL6, Adobe® PostScript3
 • Fontet
  93 fonte PCL
  136 fonte PostScript
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
  10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (Zarf)
 • Modalitet kursimi të tonerit
  Po
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Printim i Sigurt
  Printoni nga pajisja e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
  Printim nga reja kompjuterike (Dropbox, GoogleDrive, OneDrive)1 (PDF/JPEG)
  Printimi i barkodeve3
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  Në një anë (A4): Deri në 21 faqe/min
  Dyanëshe (A4): deri në 12,7 fq/min
 • Koha e kopjimit të parë
  ADF (A4):
  Ngjyra përafër. 13,4 sekonda e poshtë
  Mono përafër. 11,4 sekonda e poshtë
  Xhami (A4):
  Ngjyra përafër. 14,5 sekonda e poshtë
  Mono përafër. 12,3 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i kopjimit
  Deri në 600 x 600 dpi
 • Modalitetet e kopjimit
  Teks/Fotografi/Hartë (E paracaktuar),Teks/Fotografi/Hartë (cilësia), Imazhi i printuar, Tekst
 • Kopjimi dyanësh
  2-anësh në 2-anësh (automatik)
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Zvogëlimi / Zmadhimi
  25-400% në rritje 1%
 • Veçori të tjera
  Heqja e Kornizës, Ngjitje, 2 në 1, 4 në 1, Kopjimi i kartës së ID

Specifikimet e skanimit

 • Lloji standard
  Ngjyra
 • Rezolucioni i skanimit
  Optik: Deri në 600 x 600 dpi
  I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit
  Mono njëanëshe: 27ipm (300x600dpi)
  Ngjyra njëanëshe: 14ipm (300x600dpi)
  Mono dyanëshe: 47ipm (300x600dpi)
  Ngjyra dyanëshe: 27ipm (300x600dpi)
 • Thellësia e ngjyrës së skanimit
  24 bit/24 bit (hyrje/dalje)
 • Shkallë gri
  256 nivele
 • Pajtueshmëria
  TWAIN, WIA, ICA
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  216mm
 • Skanim në Email
  TIFF/JPEG/PDF/Compact PDF/Searchable PDF/Encrypted PDF4/PDF (me nënshkrim elektronik)4
 • Skanimi te kompjuteri
  TIFF/JPEG/PDF/Compact PDF/Searchable PDF/Encrypted PDF4/PDF (me nënshkrim elektronik)4
 • Skanim drejt memorieve USB
  TIFF/JPEG/PDF/Compact PDF/Searchable PDF/Encrypted PDF4/PDF (me nënshkrim elektronik)4
 • Skanimi në FTP
  TIFF/JPEG/PDF/Compact PDF/Searchable PDF/Encrypted PDF4/PDF (me nënshkrim elektronik)4
 • Skanimi në renë kompjuterike
  TIFF/JPEG/PDF/PNG5
 • iFAX
  ITU-T.37

Specifikimet e faksit

 • Shpejtësia e modemit
  33.6 Kbps (deri në 3 sekonda/faqe5)
 • Modaliteti i marrjes
  Vetëm Faks, Faks/Telefon me Zgjedhje Automatike, Mënyrë Përgjigjeje, Manual
 • Rezolucioni i faksit
  Standard: 200 x 100 dpi
  E mirë: 200 x 200 dpi
  E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
  Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi
 • Kujtesa e Faksit
  Deri në 512 faqe5
 • Numrat e shpejtë
  Deri në 281 numra të shpejtë
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 299 formime numri / maks. 299 destinacione
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 310 destinacione
 • Rezerva e memories
  Rikuperim i përhershëm i memorjes të faksit (Rikupero me memorjen flesh)
 • Faks dyanësh
  Po (Transmeto dhe Merr)
 • Veçori të tjera
  Emri i dërguesit (TTI), dërgim i drejtpërdrejtë, raport transmetimi, transmetim sekuencial

Përdorimi i materialit

 • Lloji i skanerit
  Platen, ADF me 2 anë (një kalim i vetëm)
 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 250 fletë
  Fole për futjen me dorë të 1 flete
  ADF me 50 fletë
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  251 fletë
 • Dalja e letrës
  100 fletë
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kaseta:
  A4, A5, A5 (horizontal), B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216 x 355.6 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontal), B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216 x 355.6 mm.

  ADF:
  A4, A5, A6, B5, Legal, Letter, Statement, të posaçme: min. 128 x 139,7 mm maks. 215.9 x 355.6 mm
 • Pesha e materialit
  Kaseta: 60 deri 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër të veshur)
  Sirtari shumëfunksional: 60 deri 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër të veshur)
  ADF: 50 deri në 105 g/m²
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  Kaseta:
  A4, B5, Legal, Letter, Executive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K përmasa të posaçme - Min. 182 x 257 mm Maks. 216 x 355.6 mm
  60 deri 200 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022
  Mac OS X version 10.11 e lart
  Linux7
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/WSD)
  Skano:
  Skanim me dhënie: Skedar: FTP (TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP)
  Email/Faks interneti: SMTP (dërgim), POP3 (marrje)
  Skanim me marrje: TCP/IP

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria: TLS1.3, IPSec, filtrim me adresë IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK (AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Shërbimi i skanimit MF,
  Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),
  Menaxhim ID Departamenti,
  Mjet i Statusit të Tonerit,
  iW Enterprise Management Console: Program me bazë serveri për menaxhim të centralizuar të një flote pajisjesh eMaintenance: RDS e integruar mundëson shërbime të eMaintenance në distancë, si p.sh. regjistrimin për metër, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit dhe diagnostikimit në distancë.
  Katalogu i aplikacioneve

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  250 - 2,500 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 30,000 faqe në muaj8
 • Shpejtësia e procesorit
  800 MHz x 2
 • Memoria
  1GB
 • Paneli i kontrollit
  Ekran 12.7 cm LCD me prekje, me ngjyra
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  451mm x 460mm x 360mm
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  783 mm x 1,211 mm 789 mm
 • Pesha
  Afro 22.6 Kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 850W
  Printim aktiv: afro 370 W
  Në Pritje: Afërsisht 11,0 W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,8 W
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.19 kWh/javë12
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Presioni akustik 9:
  Aktiv: njëanëshe 51 dB / dyanëshe 50 dB
  Në pritje: I padëgjueshëm

  Fuqia zanore9:
  Aktiv: njëanësh 65 dB ose më pak / dyanësh 67 dB ose më pak
  Në pritje: I padëgjueshëm

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fishek 067 i zi (1,350 faqe10)11
  Fishek 067H i zi (3,130 faqe10)11
  Fishek 067 Cyan (1,250 faqe10)11
  Fishek 067H Cyan (2,350 faq 10)11
  Fishek 067 Magenta (1,250 faqe 10)11
  Fishek 067H Magenta (2,350 faqe 10)11
  Fishek 067 i verdhë (1,250 faqe 10)11
  Fishek 067H i verdhë (2,350 faqe 10)11

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  Kordon i gjatë TEL 6 Kit (receptori)
  Barcode Printing Kit-E1E
  Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së-E1
¹ Nevojitet abonim me shërbim reje kompjuterike pale të tretë dhe sipas kushteve të palës së tyre.
² Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet drajver i palëve të treta ose printim nga aplikacioni.
³ Aksesor - nevojitet Barcode Printing Kit-E1E.
⁴ Aksesor - nevojitet Send PDF Security Feature Set-E1.
⁵ Skanim me MF Scan Utility ose Canon PRINT Business.
⁶ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1.
⁷ Shpërndarje vetëm nga interneti. Linux mbështet vetëm printimin.
⁸ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit.
⁹ Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296.
¹⁰ Sipas ISO/IEC 19798.
⁷ Printeri vjen me fishekë fillestarë Black: 1,350 faqe, C/M/Y: 680 faqe.
¹² Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.