Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

Canon i-SENSYS MF650 Series

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Të-gjitha-në-një me ngjyra lazer
 • Funksionet e disponueshme
  Printim, kopjim dhe skanim

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Një anë: deri në 21 ppm (A4)
  Deri në 38 ppm(A5 horizontal)
  Dyanëshe: Deri në 12.7 ipm (A4)
 • Metoda e printimit
  Printim me dritë lazeri me ngjyra
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 13 sekonda e poshtë nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Me ngjyra afro: 10,5 sekonda ose më pak
  Mono afro: 10,4 sekonda ose më pak
 • Gjuhët e printerit
  UFRII, PCL 5c2, PCL6
 • Fontet
  45 fonte PCL
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
  10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (Zarf)
 • Modalitet kursimi të tonerit
  Po
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Printim i Sigurt
  Printoni nga pajisja e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
  Printim nga reja kompjuterike (Dropbox, GoogleDrive, OneDrive)1 (PDF/JPEG)
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  Në një anë (A4): Deri në 21 faqe/min
  Dyanëshe (A4): deri në 12,7 fq/min
 • Koha e kopjimit të parë
  ADF (A4):
  Ngjyra përafër. 13,4 sekonda e poshtë
  Mono përafër. 11,4 sekonda e poshtë
  Xhami (A4):
  Ngjyra përafër. 14,5 sekonda e poshtë
  Mono përafër. 12,3 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i kopjimit
  Deri në 600 x 600 dpi
 • Modalitetet e kopjimit
  Teks/Fotografi/Hartë (E paracaktuar),Teks/Fotografi/Hartë (cilësia), Imazhi i printuar, Tekst
 • Kopjimi dyanësh
  Nga 1 anë në 2 anë (automatik)
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Zvogëlimi / Zmadhimi
  25-400% në rritje 1%
 • Veçori të tjera
  Heqja e Kornizës, Ngjitje, 2 në 1, 4 në 1, Kopjimi i kartës së ID

Specifikimet e skanimit

 • Lloji standard
  Ngjyra
 • Rezolucioni i skanimit
  Optik: Deri në 600 x 600 dpi
  I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit
  Mono: 27ipm (300x600dpi)
  Ngjyra: 14ipm (300×600 dpi)
 • Thellësia e ngjyrës së skanimit
  24 bit/24 bit (hyrje/dalje)
 • Shkallë gri
  256 nivele
 • Pajtueshmëria
  TWAIN, WIA, ICA
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  216mm
 • Skanim në Email
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme
 • Skanimi te kompjuteri
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme
 • Skanim drejt memorieve USB
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme
 • Skanimi në FTP
  TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme
 • Skanimi në renë kompjuterike
  TIFF/JPEG/PDF/PNG3

Përdorimi i materialit

 • Lloji i skanerit
  Pllakë, ADF
 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 250 fletë
  Fole për futjen me dorë të 1 flete
  ADF me 50 fletë
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  251 fletë
 • Dalja e letrës
  100 fletë
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kaseta:
  A4, A5, A5 (horizontal), B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216 x 355.6 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontal), B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216 x 355.6 mm.

  ADF:
  A4, A5, A6, B5, Legal, Letter, Statement, të posaçme: min. 128 x 139,7 mm maks. 215.9 x 355.6 mm
 • Pesha e materialit
  Kaseta: 60 deri 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër të veshur)
  Sirtari shumëfunksional: 60 deri 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër të veshur)
  ADF: 50 deri në 105 g/m²
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  Kaseta:
  A4, B5, ligjore, letër, ekzekutive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K
  Madhësi e posaçme - min. 182 x 257 mm maks. 216 x 355.6 mm
  60 deri 200 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022
  Mac OS X version 10.11 e lart
  Linux3
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/WSD)
  Skano:
  Skanim me dhënie: Skedar: FTP (TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP)
  Email/Faks interneti: SMTP (dërgim), POP3 (marrje)
  Skanim me marrje: TCP/IP

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria: TLS1.3, IPSec, filtrim me adresë IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK (AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Shërbimi i skanimit MF,
  Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),
  Menaxhim ID Departamenti,
  Mjet i Statusit të Tonerit,
  iW Enterprise Management Console: Program me bazë serveri për menaxhim të centralizuar të një flote pajisjesh eMaintenance: RDS e integruar mundëson shërbime të eMaintenance në distancë, si p.sh. regjistrimin për metë, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit dhe diagnostikimit në distancë.
  Katalogu i aplikacioneve

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  250 - 2,500 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 30,000 faqe në muaj4
 • Shpejtësia e procesorit
  800 MHz x 2
 • Memoria
  1GB
 • Paneli i kontrollit
  Ekran 12.7 cm LCD me prekje, me ngjyra
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  451mm x 460mm x 360mm
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  783 mm x 1,211 mm 789 mm
 • Pesha
  Afro 22.6 Kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 850W
  Printim aktiv: afro 370 W
  Në Pritje: Afërsisht 11,0 W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,8 W
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.19 kWh/javë8
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Presioni akustik 5:
  Aktiv: njëanëshe 51 dB / dyanëshe 50 dB
  Në pritje: I padëgjueshëm

  Fuqia zanore5:
  Aktiv: njëanësh 65 dB ose më pak / dyanësh 67 dB ose më pak
  Në pritje: I padëgjueshëm

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fishek 067 Black (1,350 faqe7)8
  Fishek 067H Black (3,130 faqe7)8
  Fishek 067 Cyan (1,250 faqe7)8
  Fishek 067H Cyan (2,350 faq 7)8
  Fishek 067 Magenta (1,250 faqe 7)8
  Fishek 067H Magenta (2,350 faqe 7)8
  Fishek 067 Yellow (1,250 faqe 7)8
  Fishek 067H Yellow (2,350 faqe 7)8
1 Nevojitet abonim me shërbim reje kompjuterike pale të tretë dhe sipas kushteve të palës së tyre.
2 Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet drajver i palëve të treta ose printim nga aplikacioni.
3 Skanim me MF Scan Utility ose Canon PRINT Business.
4 Shpërndarja vetëm në internet. Linux mbështet vetëm printimin.
5 Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit.
6 Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 9296.
7 Bazuar në ISO/IEC 19798.
8 Printeri vjen me fishekë fillestarë Black: 1.350 faqe, C/M/Y: 680 faqe.
9 Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.