Printerë shumëfunksionalë

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX 6800"

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Shumëfunksionale, laser, njëngjyrëshe, formati A3
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1,8GHz
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje, me ngjyra, 10.1" TFT LCD WSVGA
 • Memoria
  Standarde: 5,0GB RAM
  Ana e procesorit kryesor: 2 GB
  Ana e procesorit grafik: 2GB + 1GB (rezervuar për procesim grafik)
 • Memoria
  Standarde: (SSD) 256GB
  Opsionale: (SSD) 1TB
 • Lidhja e ndërfaqes
  RRJETI
  Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n);
  Opsionale: Bluetooth me energji të ulët
  TË TJERA
  Standarde: USB 2.0 (pritësi) x1, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1;
  Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 1.200 fletë
  1 sirtar 100-fletësh shumëfunksional
  2 kaseta letre 550-fletëshe,
  Maksimumi: 6350 fletë (me "High Capacity Cassette Feeding Unit-C1 + Paper Deck Unit-F1")
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Maksimumi: 3450 fletë
  (me Staple Finisher-AB2 ose Paper Folding/Booklet Finisher-A1 dhe 3rd Copy Tray Kit-A1)
 • Kapaciteti i finicionit
  Collate, Group, Offset, Staple, Saddle Stitch, Hole Punch, Eco Staple, Staple On Demand, V-fold, C-fold, Z-fold

  * Mundësitë e finicionit ndryshojnë në varësi të opsioneve të lidhura.
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me veshje, kalk, me lidhje, transparencë, etiketa, me shpim paraprak, me kokë, skedë, zarf

  Kaseta e letrës (e sipërme/poshtme):
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, me kokë, zarf*

  * Nevojitet "Envelope Feeder Attachment (standard)".
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  Madhësi standarde: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Përmasa të personalizuara: 98,0×139,7 mm deri në 320,0×457,2 mm
  Përmasa të lira: 98,0×139,7 mm deri në 320,0×457,2 mm
  Zarfe: COM 10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5
  Përmasa të posaçme zarfi: 98.0 x 90.0 mm deri 320.0 x 457.2 mm

  Kaseta e sipërme:
  Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6R, B5
  Përmasa të posaçme: 98,0×148,0 mm deri në 297,0×215,9 mm
  Zarfe: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5

  Kaseta e poshtme:
  Madhësi standarde: A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Përmasa të posaçme: 98.0 x 148.0 mm deri 304.8 x 457.2 mm
  Zarfe: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtar multifunksional: 52 deri në 300 gsm
  Kaseta e letrës (e sipërme/poshtme): 52-256 g/m²
  Nga të dyja anët: 52 deri 256 gsm
 • Koha e ngrohjes
  Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda e poshtë*

  * Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje.

  Nga modaliteti pasiv:
  7 sekonda a më pak (iR-ADV DX 6870i)
  6 sekonda e poshtë (iR-ADV DX D855i/6860i)
  Nga ndezja: 6 sekonda e poshtë*

  * Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit).
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  620 x 722 x 937 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  Bazë: 1,138 x 1,162 mm
  (kapaku i djathtë i hapur me sirtarin shumëfunksional të hapur + sirtarët e kasetës të hapur)

  Konfigurim i plotë: 1,866 x 1,162 mm
  (Staple Finisher-AB2+ Paper Folding/Booklet Finisher-A1 me sirtarin e zgjatimit të hapur + Paper Deck Unit-F1 + sirtarët e kasetës të hapur)
 • Pesha
  iR-ADV DX 6870i: afro 93 kg
  iR-ADV DX 6860i/6855i: afro 91 kg
  (duke përfshirë tonerin e zakonshëm)

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  iR-ADV DX 6870i
  deri 70 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri 36 ppm (A3), deri 42 ppm (A4R)

  iR-ADV DX 6860i
  deri 60 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri 32 ppm (A3), deri 36 ppm (A4R)

  iR-ADV DX 6855i
  deri 55 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri 29 ppm (A3), deri 36 ppm (A4R)

  * vetëm 1-anëshe
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  1200 x 1200
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standarde: UFR II, PCL6
  Opsionale: Adobe® PostScript®3TM
 • Direct Print
  Llojet e skedarëve të mbështetur: PDF, EPS, TIFF/JPEG dhe XPS
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  AirPrint, Mopria, Universal Print nga Microsoft, Canon PRINT Business App dhe uniFLOW Online (opsional)
  Një sërë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja.
  Kontaktoni përfaqësuesin e shitjeve për më shumë informacion.
 • Printim standard nga sistemi operativ
  Android/Windows® 10/Windows® 11/Chrome OS/macOS (11.2.2 e lart)/iOS (15.2 e lart)/iPadOS
 • Fontet
  Fontet PS: 136 Roman
  Fontet PCL: 93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT J/K/S/T*1
  (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fontet e barkodeve*2

  *1 Nevojitet "PCL International Font Set-A1" opsional.
  *2 Nevojitet "Barcode Printing Kit-D1" opsional.
 • Veçoritë e printimit
  Printim i siguruar, filigran i siguruar, ballinë/fund faqeje, strukturë faqeje, printim dyanësh, përmasa/orientime të përzierja letre, kapakë të parmë dhe të pasmë, reduktim toneri, printim afishesh, printim me mbajtje të detyruar, datë printimi, printim me orar, printim me printer virtual
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII: Windows® 8.1/10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server2022, Mac OS X (10.11 e lart)
  PCL: Windows® 8.1/10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server2022
  PS: Windows® 8.1/10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019/Server2022, Mac OS X (10.11 e lart)
  PPD: Windows® 8,1/10/11, Mac OS X (10.11 e lart)
  Nga janari 2022

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  iR-ADV DX 6870i
  deri 70 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri 36 ppm (A3), deri 42 ppm (A4R)

  iR-ADV DX 6860i
  deri 60 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri 32 ppm (A3), deri 36 ppm (A4R)

  iR-ADV DX 6855i
  deri 55 ppm (A4, A5*, A5R, A6R*), deri 29 ppm (A3), deri 36 ppm (A4R)

  * vetëm 1-anëshe
 • Koha e kopjimit të parë
  iR-ADV DX 6870i: afro 2,7 sekonda ose më pak
  iR-ADV DX 6860i/6855i: afro 2,9 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 9999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  Zmadhim i ndryshueshëm: 25-400% (rritje 1%)
  Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Profile të raporteve R/E sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje, libër në dy faqe, origjinal dyanësh, version pune, N në 1, shtim kapaku, futje fletësh, origjinale të përmasave të ndryshme, numërim faqesh, numërim grupi fotokopjimi, qartësia, fshirje kornize, filigran i siguruar, datë printimi, hapësira ndërmjetëse, printim e kontroll, negativ/pozitiv, përsëritje figurash, bashkim grupesh punësh, pasqyrim figure, ruajtje në kutinë e emaileve, mbivendosje figure, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, origjinal në përmasa të lira, anasjellje fotokopjeje, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Vetëmbushëse dokumentesh njëkalimëshe dhe dyanëshe* [2-anëshe me 2-anëshe (automatike)]

  * Pikasje mbushjeje shumëfletëshe.
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  "ScanGear2" rrjeti, me ngjyra. Për TWAIN dhe për WIA
  Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 8.1/10/11/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server2019/Server2022
  Nga nëntori 2021
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: 600×600
  Skanim për dërgim: (dhënie) 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) 600×600
  Skanim për faks: 600×600
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m²)
  Deri në 200 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Pllaka: fletë, libër dhe sende 3-përmasore

  Pesha e materialit në mbushëse:
  Skanim 1-anësh: 38 deri në 220 g/m²
  Skanim 2-anësh: 38 deri në 220 g/m²

  * Një peshë e pranueshme për A6R e poshtë është 50 deri 220 gsm.
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Përmasat e presës: deri në 297,0×431,8 mm
  Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
  A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R, B6R
  Përmasa të posaçme: 70,0×139,7 mm deri në 304,8×431,8 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në kuti, skanim në hapësirë të avancuar, skanim në rrjet, skanim në fishë memorieje USB, skanim në pajisje portative, skanim në renë kompjuterike (uniFLOW Online - opsional)
 • Shpejtësia e skanimit
  Skanim 1-anësh:
  135/135 (300×300 dpi, dërgim), 80/80 (600×600 dpi, fotokopjim),

  Skanim 2-anësh:
  270/270 (300×300 dpi, dërgim), 160/90 (600×600 dpi, fotokopjim)

Specifikimet e dërgimit

 • Destinacioni
  Standarde: email/internet FAX (SMTP), SMB SMB3.0, FTP, WebDAV, Mail Box
  Opsionale: Super G3 FAX, IP Fax
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2,000)/Lokale (1600)/Formimi i shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: deri në 600×600
  Marrje: deri në 600×600
 • Protokolli i komunikimit
  Skedari: FTP (TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP), WebDAV
  Email/I-Fax: SMTP, POP3
 • Formati i skedarit
  TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, konturim-lëmim, enkriptim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), Office Open XML (PowerPoint, Word)
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, libër në dy faqe, origjinale të përmasave të ndryshme, rregullim i dendësisë, qartësi, raport kopjimi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit, shmangie e faqeve boshe

Specifikimet e faksit

 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  1
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët), 200×100 (normal)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  Dërgim: A3, A4, A4R, A5*1, A5R*1, B4, B5*2, B5R*1
  Marrje: A3, B4, A4, A4R, A5R, B5, B5R

  *1 Dërguar si A4
  *2 Dërguar si B4 e shkurtër
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe (2000 punë)
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 formime numri
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili, evidencë 2 në 1

Specifikimet e ruajtjes

 • Kuti postare
  100 kuti përdoruesish,
  1 kuti RX memorieje,
  50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
  Ruajtje për maksimumi 30 000 faqe (2000 punë)
 • Hapësira e përparuar
  Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
  Kompjuetri i mbështetur klient: Windows® 8.1/10
  Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 64, WebDAV: 3
 • Hapësira e avancuara - Hapësira e lirë e diskut
  Standarde: 16 GB
  (Me opsionin: maks. 480GB)
 • Veçoritë e hapësirës së përparuar
  Autentikimi për identifikimin në hapësirën e avancuar, funksion renditjeje, printim në skedar PDF me fjalëkalim, mbështetje për "imageWARE Secure Audit Manager", kërkim, shqyrtim skedarësh, administrim autentikimi, hapur ndaj publikut, URI TX, rezervim/rikthim

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim përdoruesi (identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë*, identifikim me emër-fjalëkalim, identifikim në nivel funksioni, identifikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online Express (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër-fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për administrimin e hyrjes (kontroll i hyrjes)

  * Lexuesit e kartave janë opsionalë, shihni “Aksesorët harduerikë”, nevojitet aktivizim
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për WPA3 (Wi-Fi), mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), çaktivizim i funksioneve të papërdorura (aktivizim/çaktivizim i protokolleve/programeve, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes në distancë, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes USB), veçim i FAKSIT G3 nga LAN, veçim i folesë USB nga LAN, ndalim i ekzekutimit të skedarëve të ruajtur në Advanced Box në MFP, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve
 • Siguria e dokumenteve
  siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW"*1), siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS me nënshkrim përdoruesi, integrim me "Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5"), siguri e KUTISË (kutia e emaileve e mbrojtur me fjalëkalim, kontroll i hyrjes në hapësirën e përparuar), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME), gjurmim dokumentesh (filigran i siguruar)

  *1 Nevojitet "uniFLOW Online / uniFLOW"
 • Siguria e pajisjes
  Mbrojtje e të dhënave të SSD [enkriptim i të dhënave të SSD (verifikim FIPS140-2), kyçje e SSD], nisje standarde e SSD, modul platforme të besuar (TPM 2.0), funksion për fshehjen e evidencës së punëve, mbrojtje e integritetit të softuerit MFD, kontroll integriteti softueri MFD (verifikim sistemi në nisje, pikasje intruzioni në programe me McAfee Embedded Control), HCD-PP*

  * Certifikimi do të pasojë pas qarkullimit të kësaj serie
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate dixhitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), regjistrim i të dhënave të figurave, cilësim politike sigurie

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC
  Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)
 • Energjia
  220-240 V, 50/60 Hz, 6 A
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi:
   iR-ADV DX 6870i: afro 2000 W
   iR-ADV DX 6860i/6855i: afro 1800 W
  Fotokopjimi (me skanimin e vazhduar të vetëmbushëses së dokumenteve): afro 858 W*1
  Në gatishmëri: afro 50,7 W*1
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,8 W*2

  *1 Vlera referencë: matur një njësi
  *2 0.8 W nuk është i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuar.


  Konsumimi tipik i energjisë (TEC):
   iR-ADV DX 6870i: 0,85 kWh
   iR-ADV DX 6860i: 0,71 kWh
  iR-ADV DX 6855i: 0,67 kWh

  * Në përputhje me "USA Energy Star 3.0"
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë së zërit (LWA,m)
  Aktiv (1-anëshe)
  iR-ADV DX 6870i: 66 dB*, Kv 3 dB*
  iR-ADV DX 6860i/6855i: 64 dB*, Kv 3 dB*

  *Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)

  Trysnia e tingullit (LpAm)
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (1-anësh): 52 dB* (iR-ADV DX 6870i), 51 dB* (iR-ADV DX 6860i) 50 dB*
  (iR-ADV DX 6855i)
  Pasiv: 25 dB*

  *Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)
 • Standardet
  Blue Angel

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  Universal Login Manager (ULM)
  uniFLOW Online Express*

  * Për më shumë, shihni
  uniFLOW online Express
  uniFLOW Online
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iWEMC
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  Color Network ScanGear
 • Mjetet e optimizimit
  Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon
 • Platforma
  MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)
 • Botimi i dokumentit
  Kofax PowerPDF Advanced (opsional)

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  Toner C-EXV 61 BK
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  C-EXV 61 Toner BK: 71,500 faqe
  (Vlerësuar në 6% mbulim)

Opsionet e furnizimit të letrës

 • Njësia e Furnizimit të Kasetës
  Modeli: Cassette Feeding Unit-AQ1
  Kapaciteti: 2 x 550 fletë (80 gsm)
  Lloji i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, me kokë
  Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Përmasa të posaçme: 98.0 x 148.0 mm deri 304.8 x 457.2 mm
  Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
  Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 620×660×251 mm (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 22 kg
 • Njësia kasetë e mbushjes me kapacitet të lartë
  Modeli: High Capacity Feeding Unit-C1
  Kapaciteti i letrës: 2,450 fletë (80 gsm)
  Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, me shpim paraprak, me kokë
  Madhësia e letrës: A4
  Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
  Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 620×660×251 mm (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 29 kg
 • Mbushësi i letrës
  Modeli: Paper Deck Unit-F1
  Kapaciteti i letrës: 2,700 fletë (80 gsm)
  Lloji i letrës: e hollë, e thjeshtë, me ngjyra, e ricikluar, e rëndë, me shpim paraprak
  Madhësia e letrës: A4, B5
  Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
  Përmasat (Gje x The x La): 344 x 630 x 440 mm (lidhur me njësinë kryesore)
  Pesha: Rreth 31 kg

Opsionet e daljes

 • Sirtari i kopjimit
  Modeli: 1st Copy Tray Kit-A1
  Kapaciteti (me letër 80gsm):
  A4, A5, A5R, A6R, B5: 250 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 100 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Përmasat (gj-th-l): 454×493×114 mm
  Pesha: 1,2 kg

  Modeli: Inner 2way Tray-M1
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm)
  Sirtari i sipërm: A4, A5, A5R, A6R, B5: 100 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 50 fletë
  Sirtari i poshtëm (1st Copy Tray Kit-A1):
  A4, A5, A5R, A6R, B5: 250 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 100 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Përmasat (gj-th-l): 428×405×88 mm
  Pesha: Rreth 0,7 kg

  Modeli: 3rd Copy Tray Kit-A1
  Kapaciteti (me letër 80gsm):
  A4, A5R, B5: 100 fletë
  A3, A4R, B4, B5R: 75 fletë
  Përmasat (gj-th-l): 442×373×176 mm
  (lidhur me njësinë kryesore kur është i hapur sirtari zgjatues)
  Pesha: 0,5 kg
 • Përfunduesi i brendshëm
  Modeli: Inner Finisher-L1 (nuk mbështetet për iR-ADV DX 6870i)
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm):
  Sirtari i sipërm: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5,
   B5R: afro 45 fletë
  Sirtari i poshtëm: A4, A5, A5R, B5: afro 500 fletë,
   SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 250 fletë,
   A6R: 30 fletë
  Zarf: 10 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëses: (letër 52 deri 90 gsm)
   A4, B5: 50 fletë
   A4R: 40 fletë
   A3, B4: 30 fletë
  Kapësja ekonomike:
   A3, A4, B4, B5: 10 fletë (52-64 gsm)
   8 fletë (65 deri 81,4 gsm)
   6 fletë (82 deri 105 gsm)
  Kapëse sipas kërkesës: 40 fletë (80 gsm)
  Përmasat (gj-th-l): 743×525×225 mm
  (lidhur me njësinë kryesore kur është i hapur sirtari zgjatues)
  Pesha: Rreth 9,1 kg
 • Përfundues me kapje
  Modeli: Staple Finisher-AB2 (nevojitet Buffer Pass Unit-P2)
  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm):
  Sirtari i sipërm:
   A4, A5, A5R, A6R, B5: afro 250 fletë,
   SRA3, A3, A4R, B4, B5R: afro 125 fletë
  Sirtari i poshtëm:
   A4, A5, A5R, B5: 3.000 fletë
   SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 1500 fletë,
   A6R: 250 fletë
   Zarfe: Monarch: 30 fletë,
   COM10 No.10, DL, ISO-C5: 100 fletë
  Pesha e letrës:
   Sirtari i sipërm: 52-256 g/m²,
   Sirtari i poshtëm 52 deri në 300 gm2
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëses: (52 deri 90 gsm)
   A4, B5: 50 fletë
   A4R: 40 fletë
   A3, B4: 30 fletë
  Kapësja ekonomike:
   A3, A4: 10 fletë (52 deri 64 gsm)
   8 fletë (65 deri 81,4 gsm)
   6 fletë (82 deri 105 gsm)
  Kapëse sipas kërkesës: 50 fletë (52-90 gsm)
  Përmasat (gj-th-l): 637 x 623 x 1.142 mm
  (kur zgjatet sirtari zgjatues)
  Pesha: Rreth 31 kg
 • Përfunduesi i broshurave
  Modeli: Paper Folding/Booklet Finisher-A1 (nevojitet Buffer Pass Unit-P2)
  (Përfshin specifikimet e mësipërme bazë të kapëses "Staple Finisher-AB2".)
  Madhësia e letrës për qepje: A3, A4R, B4
  Kapaciteti i kapëseve me qepje shpine: 20 fletë x 10 sete (52 deri 81.4 gsm)
  (duke përfshirë 1 fletë kopertine 52 deri 256 gsm)
  Paloske V: deri në 3 fletë (52 deri 105 gsm)
  Kapaciteti për palosje C: deri në 5 fletë (52 deri 105 gsm)
  Përmasat (Gje x The x La): 637 x 623 x 1.142 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
  Pesha: Rreth 57 kg
 • Palosja e letrës
  Modeli: Paper Folding Unit-L1 (nevojitet Buffer Pass Unit-P2)
  Përmasat e letrës: A3, A4, B4
  Kapaciteti për palosje Z: 1 fletë (52 deri 105 gsm)
  Përmasat (gj-th-l): 201×579×896 mm
  Pesha: Rreth 12kg
 • Shpuesi i vrimave
  Modeli: Inner 2/4 Hole Puncher-D1 (nuk mbështetet për iR-ADV DX 6870i)
  (Nevojitet "Inner Finisher-L1")
  Dy ose katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Dy vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
  4 vrima: A3, A4

  Modeli: Inner 4 Hole Puncher-D1 (nuk mbështetet për iR-ADV DX 6870i)
  (Nevojitet "Inner Finisher-L1")
  Katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Katër vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R

  Modeli: 2/4 Hole Puncher Unit-A1
  (Nevojitet Staple Finisher-AB2 ose Paper Folding/Booklet Finisher-A1)
  Dy ose katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Dy vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
  4 vrima: A3, A4

  Modeli: 4 Hole Puncher Unit-A1
  (Nevojitet ose Staple Finisher-AB2 ose Paper Folding/Booklet-A1)
  Katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Katër vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  Ka disa lexues kartash p.sh. "MiCard Plus".
  Për më shumë, kontaktoni me zyrën vendore të Canon

  Copy Card Reader Attachment-B7
  Copy Card Reader-F1
  IC Card Reader Box for Numeric Keypad-A1
 • Të tjera
  Printer Cover-M2
  Tab Feeding Attachment-F1
  Buffer Pass Unit-P2
  Utility Tray-B1
  Numeric Keypad-A2
  Instant Stapler-B1 (opsional)

Opsionet e sigurisë

 • Sigurua e të dhënave
  250GB SSD-A1 (përdorimi me "Memory Mirroring Kit-A1")
  1TB SSD-A1
  Memory Mirroring Kit-A1

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL International Font Set-A1
  PS Printer Kit-BC1
 • Printimi i barkodeve
  Barcode Printing Kit-D1
 • Aksesorët e sistemit
  Copy Control Interface Kit-A1
  Serial Interface Kit-K3
  Connection Kit-A3 for Bluetooth LE
 • Aksesorët e faksit
  Super G3 FAX Board-AX1
  Remote Fax Kit-A1
  IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

 • Pjesët e konsumit
  Staple-P1 (2 x 5,000pcs)
  Staple Cartridge-Y1 (2 x 2,000pcs)*

  * Vetëm për “Booklet Finisher”
 • Aksesorët e aksesit
  ADF Access Handle-A1
  Voice Guidance Kit-G1
  Voice Operation Kit-D1
 • Të tjera
  Mbrojtja e pajisjes: membranë antimikrobiale*
  Fletë të ndryshme të krijuara për t'u përshtatur me pikat më të zakonshme të prekjes të pajisjeve.

  * Rekomandohet progra nga një teknik shërbimi