PRINTER ME CILËSI TË LARTË

i-SENSYS MF3010

Specifikimet

Specifikimet

 • Shpejtësia e printimit

  Deri në 18 fnm (A4)

 • Metoda e printimit

  Printim monokromatik me rreze lazer

 • Cilësia e printimit

  Deri në 1200 x 600 dpi me Rafinimin automatik të imazhit

 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë

  7,8 sek

 • Rezolucioni i printimit

  600 x 400 dpi

 • Gjuhët e printerit

  UFRII-LT

 • Kufijtë e printimit

  5 mm-lart, 6 mm-poshtë, 5 mm-majtas dhe djathtas

 • Modaliteti i ruajtjes së bojës

  Po

Specifikimet në detaje

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Deri në 18 fnm (A4)
 • Metoda e printimit
  Printim monokromatik me rreze lazer
 • Cilësia e printimit
  Deri në 1200 x 600 dpi me Rafinimin automatik të imazhit
 • Rezolucioni i printimit
  600 x 400 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Rreth 10 sekonda nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  7,8 sek
 • Gjuhët e printerit
  UFRII-LT
 • Kufijtë e printimit
  5 mm-lart, 6 mm-poshtë, 5 mm-majtas dhe djathtas
 • Modalitet kursimi të tonerit
  Po

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  Deri në 18 fnm (A4)
 • Koha e kopjimit të parë
  Afro 12 sekonda ose më pak
 • Rezolucioni i kopjimit
  Deri në 600 x 600 dpi
 • Modalitetet e kopjimit
  Tekst, Tekst/Fotografi, Tekst/Fotografi+, Fotografi
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 9 kopje
 • Zvogëlimi / Zmadhimi
  50-200% në 10% rritje
 • Veçori të tjera
  2 në 1, Kopjimi i Kartë së ID

Specifikimet e skanimit

 • Lloji standard
  Ngjyra
 • Rezolucioni i skanimit
  Optik: Deri në 600 x 600 dpi
  I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi
 • Thellësia e ngjyrës së skanimit
  24 bit/24 bit (hyrje/dalje)
 • Shkallë gri
  256 nivele
 • Pajtueshmëria
  TWAIN, WIA
 • Gjerësia maksimale e skanimit
  216mm

Përdorimi i materialit

 • Lloji i skanerit
  Shtrat i sheshtë
 • Futja e letrës (standarde)
  Sirtar me 150 fletë
 • Dalja e letrës
  100 fletë
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e rëndë, letër e ricikluar, transparente,
  Etiketë, Zarf
 • Madhësia e materialit
  Sirtari:
  A4, B5, A5, Executive, zarf (COM10, Monarch, DL,
  B5, C5), LTR, LGL, Statement, përmasa të lira: gjerësia 76 x
  216 mm;
  gjatësi 127 x 356 mm.
 • Pesha e materialit
  Sirtari: 60 deri në 163 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2,0 Shpejtësi e lartë
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 /
  Server® 2022 / Server® 2019 / Server® 2016 /
  Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 /
  Server® 2008
  Mac OS X Version 10.4.9 - 10.7.x 1 Linux 2
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Presto! Page Manager, MF Toolbox

Funksione të përgjithshme

 • Cikli i punës
  Maxks. 8,000 faqe në muaj
 • Memoria
  64 MB
 • Paneli i kontrollit
  LED me 1 shifër
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  372 mm x 276 mm x 254 mm
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  572 mm x 632 mm x 608 mm
 • Pesha
  8,2 kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri 30ºC (50 deri 86ºF) Lagështia: 20 deri
  80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 960W
  Aktiv: Përafër. 450W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,4 W
  Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,6 kWh
 • Nivelet e zhurmës
  Fuqia e tingullit
  Aktiv: 65,3dB ose më pak,
  Në pritje: 43,0dB ose më pak
  Presioni i tingullit
  Aktiv: 50,4dB,
  Në pritje: I padëgjueshëm

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Kutia e bojës 725 (1600 faqe1)2
 1. Vjen me fishek fillestar për 700 faqe
 2. Bazuar në ISO/IEC 19752