Produktet e biznesit

Maksimizoni rritjen dhe produktivitetin me gamën tonë të zgjidhjeve kryesore të biznesit

Printerët dhe fakset për zyra

Zbuloni mënyra më të shpejta dhe më të zgjuara për të punuar me printerët dhe fakset tona me një dhe shumë funksione për zyrat

Shikoni gamën

Canon office printer

Printerë formati të gjerë

Prezantoni materialet CAD, grafikat prezantuese, fotogafitë dhe artet e bukura me ngjyra të gjalla

Shikoni gamën

Canon wide format printer

Printerë prodhimi dhe komercialë

Rritni të ardhurat dhe zbuloni mundësi të reja për biznesin me printerët tanë me vëllime të larta

Shikoni gamën

Canon production and commercial printer

Softuer për biznesin

Zgjidhje softuerike që transformojnë mënyrën si bëni biznes

Shikoni gamën

Data on screen

Skanerët

Transformojeni zyrën tuaj në një hapësirë pune të vërtetë dixhitale me skanerët tuaj të dokumenteve

Shikoni gamën

Canon Scanner

Canon Medical

Zgjidhjet mjekësore të imazhit dhe programet e kujdesit shëndetësor që përmirësojnë cilësinë e kujdesit me ndihmën e teknologjive inovative

Shikoni gamën

Medical Systems

Projektorët

Sillni projektimin me cilësi premium dhe veçori të fuqishme në çdo mjedis

Shikoni gamën

Canon Projector

Kamerat e rrjetit

Jini të kujdesshëm për kërcënimet e mundshme në çdo mjedis me gamën e gjerë të kamerave të rrjetit të Canon

Shikoni gamën

Canon Camera Lens
Po kërkoni për programe, drejtues softuerikë, manuale apo ju duhet ndihmë me produktin?

Më shumë produkte

Nuk mund ta gjeni atë që po kërkoni? Eksploroni gamën e plotë të produkteve të Canon

Canon camcorder

Videokamerat

Pajisje kompakte HD për përdorim profesional

Canon orange calculator

Makina llogaritëse

Gamat e pajisjeve të dorës, të tavolinës, shkencore dhe të printimit

Canon 5D Mark III

Kamerat

Kamera profesionale DSLR EOS me sisteme me rendiment të lartë.

Canon 5D Mark III

Kamerat

Kamera profesionale DSLR EOS me sisteme me rendiment të lartë.

Canon EF Lens

Lentet

Lente EF për kamerat EOS

Zbuloni më shumë për gamën tonë të plotë të produkteve dhe zgjidhjeve për biznesin

NA KONTAKTONI