iR-ADV_C3500

Seria Canon imageRUNNER ADVANCE C3500 II

Një pajisje e fuqishme me shumë funksione me ngjyra në A3 me menaxhimin në renë kompjuterike, e përsosur për zyra me ngarkesë të lartë pune që kërkojnë lidhje, shpejtësi, qëndrueshmëri dhe printime cilësore.

Kërkoni informacione

Optimizuesi i fluksit të punës së dokumenteve

Shpejtësia, veçoritë, mundësitë elastike të lidhjes dhe menaxhimi në renë kompjuterike vijnë si standarde me këtë gamë të pajisjeve me shumë funksione A3 me ngjyra, duke i bërë ato të përsosura për zyrat me kërkesa të larta. Shijoni aftësitë e menaxhimit të dokumenteve nga fillimi deri në fund dhe mundësitë e gjithanshme të përfundimit të dokumenteve.

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data

Canon imageRUNNER ADVANCE C3520i II*

Një pajisje e fuqishme me shumë funksione A3 me ngjyra me një ekran të madh me ngjyra me prekje, skanimin e shpejtë dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE. Duke e bërë atë një pajisje ideale për zyrat me ngarkesë të lartë pune për një optimizues të fluksit të punës.

Specifikimet

Speed

20 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A3

touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

Function

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

Documents

2300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Security

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

Connectivity

Lidhshmëria

Punoni me pajisjet celulare

Cloud -  Device and Cloud Management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i pajisjes dhe resë kompjuterike

Finishing

Përfundimi

Kapëse, shpim e më shumë

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV_C3520i

Canon imageRUNNER ADVANCE C3525i II*

Një pajisje e fuqishme me shumë funksione A3 me ngjyra me një ekran të madh me ngjyra me prekje, skanimin e shpejtë dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE. Duke e bërë atë një pajisje ideale për zyrat me ngarkesë të lartë pune për një optimizues të fluksit të punës.

Specifikimet

Speed

25 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A3

touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

Function

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

Documents

2300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Security

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

Connectivity

Lidhshmëria

Punoni me pajisjet celulare

Cloud -  Device and Cloud Management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i pajisjes dhe resë kompjuterike

Finishing

Përfundimi

Kapëse, shpim e më shumë

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV_C3525i

Canon imageRUNNER ADVANCE C3530i II*

Një pajisje e fuqishme me shumë funksione A3 me ngjyra me një ekran të madh me ngjyra me prekje, skanimin e shpejtë dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE. Duke e bërë atë një pajisje ideale për zyrat me ngarkesë të lartë pune për një optimizues të fluksit të punës.

Specifikimet

Speed

30 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A3

touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

Function

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

Documents

2300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Security

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

Connectivity

Lidhshmëria

Punoni me pajisjet celulare

Cloud -  Device and Cloud Management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i pajisjes dhe resë kompjuterike

Finishing

Përfundimi

Kapëse, shpim e më shumë

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV_C3530

Group of people around boardroom table

Konfiguruesi i printerit për zyra

Ju duhet ndihmë të zgjidhni një printer zyre?

Përdorni funksionin tonë të thjeshtë të përzgjedhjes, për gjetjen e një printeri zyre që u përshtatet nevojave tuaja

Çmime

*Tregon se ky model është përmirësuar me softuerin e ri të sistemit dhe përfshin veçori shtesë të sigurisë si standarde.