imagePRESS C850 series

Seria imagePRESS C850

Një gamë e avancuar presash prodhimi me cilësi të vlerësuar me çmime dhe shpejtësi mbresëlënëse rezultati me fleksibilitet të gjerë përdorimesh.

Kërkoni informacione

Produktivitet, cilësi dhe fleksibilitet vendimtar

Me teknologji novatore në përmasa të vogla, seria imagePRESS C850 ofron cilësi të shkëlqyer printimi, shpejtësi të larta deri në 85 fq/min, mbështetje për një gamë të gjerë kontrollorësh dhe finicioni – plus kthim të lartë investimi.

imagePRESS C850 series

Canon imagePRESS C850

Çojeni printimin një shkallë më lart me rezolucion të lartë në shpejtësi të larta. Krijuar për qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, edhe në rastet më të vështira të materialeve të përziera, ky printer jep maksimumin në produktivitet dhe fleksibilitet.

Specifikimet

85 fq/min

Shpejtësi të larta printimi

Super cilësi

Printim në rezolucion të lartë 2400x2400 dpi

Elastike

Mbështetje për një gamë të gjerë të materialeve multimediale, duke përfshirë printimin e banerëve në dy anë

500 K

Vëllimi maksimal mujor

7.650

Kapaciteti maksimal i materialit

Kontrollorët

PRISMAsync, EFI Fiery ose Canon PS/PCL

Qëndrueshmëri

Maksimizoni kohëzgjatjen operative

Formë e vogël

Dizajn që kursen hapësirë

Shikoni specifikimet e plota

imagePRESS C850

Canon imagePRESS C750

Gëzoni cilësi të qëndrueshme printimi të vlerësuar me çmime, në shpejtësi të larta deri në 75 fq/min, edhe në materialet më të vështira, plus përfitoni një gamë të gjerë opsionesh kontrollorësh dhe finicioni profesional.

Specifikimet

75 fq/min

Shpejtësi të larta printimi

Super cilësi

Printim në rezolucion të lartë 2400x2400 dpi

Kontrollorët

PRISMAsync, EFI Fiery ose Canon PS/PCL

Elastike

Mbështetje për një gamë të gjerë të materialeve multimediale, duke përfshirë printimin e banerëve në dy anë

400 K

Vëllimi maksimal mujor

7.650

Kapaciteti maksimal i materialit

Qëndrueshmëri

Maksimizoni kohëzgjatjen operative

Formë e vogël

Dizajn që kursen hapësirë

Shikoni specifikimet e plota

imagePRESS C750