Seria Canon ImagePRESS C850
Specifikimet

Seria Canon imagePRESS C850

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Shpejtësia e printimit

imagePRESS C850: deri në 85 faqe/min
imagePRESS C750: deri në 75 faqe/min

Vëllimi i rekomanduar mujor

imagePRESS C850: 15 000 deri në 150 000 faqe (A4)
imagePRESS C750: 15 000 deri në 120 000 faqe (A4)

Vëllimi maksimal mujor

Deri në 5000 000 faqe (A4)

Toleranca e regjistrimit

Nga para prapa: 1,0 mm ose më pak

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer me ngjyra

Rezolucioni i printimit

2,400 dpi x 2,400 dpi, 256 gradime

Kapaciteti i letrës

Standard: 3 x kaseta 550-fletë (80 gsm)

Opsion: sirtar multi-funksional me 100-fletë

POD Deck Lite-C1: 1 x pako anësore letrash me 3500 fletë (A4/A3/SRA3)

POD Deck Lite XL - A1: 1 pako anësore letrash me 3500 fletë (A4/A3/SRA3), 1x 1000 fletë me gjatësi > 487,7 mm

Rafti i letrave me shumë sirtarë B1: 1 x 6000 fletë (3 x 2000 fletë - A4/A3/SRA3)

Kapaciteti maksimal i futjes të letrës

7,650 fletë (A4/A3)

Kapaciteti maksimal i daljes të letrave

11,200 fletë (A4 80 gsm)

Llojet e mbështetura të medias

Kasetat:

Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e shpuar, E lidhur, Letër me kokë, Letër tab, Transparencë, Zarfe**

Sirtari shumëfunksional :

Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e veshur, Letër e shpuar, Letër tab, E lidhur, Transparencë, Etiketë, Zarfe, Letër me kokë

Tryeza opsionale të letrës:

Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e shpuar, Letër e veshur, Letër me thurje, E lidhur, Transparencë, Etiketë, Letër me kokë, Letër skedë***, Zarfe, materiale multimediale me fletë të gjata

* Kërkon shtesën e furnizimit Tab

** Kërkon shtesën e furnizimit të Zarfit

*** Në përputhje vetëm me Raftin e letrës me shumë sirtarë-C1

Madhësitë e mbështetura të medias

Kasetë letre 1, 2 & 3:

Përmasë standarde: A4, A4R, A5R, A3, SRA3, 13"x19" (330 x 483 mm)

Përmasë e lirë: 100 mm x 148 mm to 330.2 mm x 487.7 mm

Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

Sirtari me shumë përdorime dhe POD Deck Lite XL-A1:

Përmasë standarde: A4, A4R, A5R, A3, SRA3, 13"x19" (330 x 483 mm)

Përmasë e lirë: 100 x 148 mm to 330.2 x 487.7 mm

Fletë e gjatë: deri në 330,2 x 762 mm

Peshat e mbështetura të medias

Kasetat: 52 deri në 220 gsm
Sirtar me shumë funksione/raftet e letrës opsionale: 52 deri në 300 g/m2
Dupleks: 52 deri në 300 gsm

Koha e ngrohjes

Rreth 360 sekonda

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Shpejtësi e lartë
Ethernet: 1000 BaseT/100Base -TX/10Base-T
Standard: 1 x foleja USB
*1 në anën e majtë të panelit të përdorimit PRISMAsync

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk
Mbështetje për *IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

1,66 GHz (SOC ARM 1136JF-S 400 MHz, ARM 946 200 MHz)

Kujtesa

1.5GB(SOC 2GB)

Hard disku

Hard Disk Standard 1 TB

Paneli i kontrollit (EFI/Canon PS/PCL)

Panel kontrolli vertikal G1: 26,4 cm (10,4") Ekran me prekje TFT SVGA LED me ngjyra me ndriçim

Paneli i kontrollit (PRISMAsync)

Panel përdorimi-D1: ekran me panel me prekje 15"

Përmasat (Gj x Th x L)

1,952 mm* x 934 mm x 1,424 mm** (Gje x The x La)
* Përfshin Panelin e Operatorit dhe Sirtarin e Daljes
** Përfshin Panelin e Operatorit, Lartësia në ADF është 1,222.2mm

Hapësira minimale e instalimit (Gje x The)

1,952 (W) x 1,624 (D) mm

Pesha

Rreth 316kg *përfshin ADF

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 20 deri në 27ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia: 15 deri në 60 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 16A x 2 *E gjithë Europa
220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 13A x 2 *MB

Konsumi i energjisë

Maksimumi: Afro 1560 W (te furnizimi i energjisë) ose më pak + 2500 W (te njësia e siguresës) ose më pak
Modaliteti i lidhje-çaktivizim: afro 1.0Wh ose më pak
Modaliteti i fjetjes: Afro 1.5Wh ose më pak
Norma e konsumit tipik i elektricitetit (TEC): 10,7kwh në imagePRESS C850 85 faqe/min; 9,9kwh në imagePRESS C750 75 faqe/min

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Presioni i Zhurmës
Aktiv: 75dB ose më pak, Në pritje: 56dB ose më pak

Specifikimet e kontrolluesit të printimit Fiery

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

imagePRESS Server H300 (server i jashtëm i bazuar në Fiery)
imagePRESS Server G200 (serveri i brendshëm me bazë në Fiery)

Gjuhët e përshkrimit të faqes

PCL5/6 (Mbështetje për drajvera & utilitete: Vetëm për të brendshmit/ Interpretuesi PCL është i disponueshëm në serverin e jashtëm Fiery)
Adobe PostScript Level 4

Rezolucioni

1,200 dpi x 1,200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Kujtesa

Server i jashtëm me bazë Fiery: 2 x 2 GB
Server i brendshëm me bazë Fiery: 1 x 4 GB

Hard disku

Server i jashtëm me bazë Fiery: 2 x 1 TB
Server i brendshëm me bazë Fiery: 1 x 500 GB

Shpejtësia e procesorit

Server i jashtëm me bazë Fiery: Deri në 3,6 GHz (Intel Core i5-2400)
Server i brendshëm me bazë Fiery: 3.3 GHz (Intel Pentium G850)

Gërmat

138 fonte të Adobe PS, 113 fonte të PCL, 32 barkode

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows: 7,8/8.1,10,Server 2008/2008R2, Server 2012/2012R2/2016
MacOS: 10.9,10.10,10.11,10.12

Ndërfaqja

Ethernet 1000 Base-T/100Base-TX/10Base-T, USB, lidhësi DVI (vetëm për H300), lidhësi Display Port (vetëm për H300)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, AppleTalk (vetëm shkarkues i suportit të fontit), Bonjour, SNMP, IPP, FTP, SMB, IPv6,WSD (suport minimal për të arritur certifikimin WHQL)

Aksesorë EFI (Opsional)

Faqosje dhe kompozim, versioni premium i paketës GA (për H300), paketa e prodhimtarisë (për G200), paketa e lëvizshme e HDD-së (për H300)

Specifikimet e Kontrolluesit PRISMAsync

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

Seria PRISMAsync iPR C850

Gjuhët e përshkrimit të faqes

Postscript L3, PDF 1.7, IPDS (transaksional), PCL/PJL (transaksional)

Rezolucioni

PS/PDF: 600 x 600 dpi or 1,200 x 1,200 dpi, PCL transaksional: 600 x 600 dpi, IPDS transaksional: 600 x 600 dpi

Kujtesa

1 x 8GB DDR3

Hard disku

2 x 3,5” SATA II, 500GB, 7200rpm

Shpejtësia e procesorit

2,9 GHz (Intel Quad Core i5-4570S)

Gërmat

136 gërma të Llojit 1 për gjuhët romake
Import përdoruesi i fonteve PS përmes Editorit të Parametrave
Fonte opsionale Adobe Aziatike:
Japoneze: 5 fonte Morisawa (pa fonte Heisei)
Kineze: 2 fonte për Kinezen e thjeshtuar, 1 font për Kinezen tradicionale
Koreane: 1 font për Koreane

Sistemet e Operuese që mbështeten

7 (32/64 bitë), Server 2012R2, 8.1 (32/64 bitë) dhe 10
MacOS 10.9 (64 bitë), MacOS 10.10 (64 bitë), MacOS 10.11 (64 bitë), Server 2016, MacOS 10.12/13 (64 bitë)

Ndërfaqja

Ethernet (10/100/1000 Base-T), USB për dokumentet përmes panelit të operatorit, DVI për lidhjen e panelit të operatorit

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, SNMP v1/v3, Burimit e bartësit MIB, Grupi i sistemit MIB II, Printeri MIB, Monitori i punës MIB, Menaxhimi i punës MIB me dorëzimin me lpr, dosjet automatike, fisha, SMB, IPP, JDF/JMF (me adaptor), njësia USB

Specifikimet e skanimit

Emri

Njësia e lexuesit të imazhit me ngjyra në dy anë K1

Përshkrimi

Njësi skanimi me ngjyra me shtrat të sheshtë dhe furnizues dokumenti automatik dupleks me 300 fletë (Skanim Duples me Një Kalim)

Tipi

Furnizues dokumentesh automatik dupleks me ngjyra me shtrat të sheshtë me një kalim

Madhësitë e mbështetura të medias

A3, A4, A4R, A5, A5R, Madhësi të lira (Gj x Th): Min. 139,7 mm x 128 mm, Maks. 432 mm x 304,8 mm, Maks.

Peshat e mbështetura të medias (BW/CL)

Skanim në një anë (BW/CL): 38 deri në 220 gsm/64 deri në 220 gsm; Skanim në dy anë (BW/CL): 50 deri në 220 gsm/64 deri në 220 gsm

Rezolucioni i skanimit

Kopjimi: 600 dpi x 600 dpi
Dërgimi: 600 dpi x 600 dpi/300 dpi x 300 dpi

Skanim dupleks

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Shpejtësia e skanimit

Në një anë (A4, 300 dpi): (BW/CL) 120/120 ipm*
Në dy anë (A4, 300 dpi): (BW/CL) 200/140 ipm *
Në një anë (A4, 600 dpi): (BW/CL) 120/70 ipm*
Në dy anë (A4, 600 dpi): (BW/CL) 120/70 ipm * 

*Kur PRISMAsync RIP është lidhur si më poshtë.
Në një anë & dy anë (A4, 600 dpi): (BW/CL) 70/70 ipm

Specifikimet e dërgimit

Opsionale / Standarde

Standard në të gjitha modelet (Kërkon Duplex Colour Image Reader Unit H1)

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 x 200 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Destinacioni

E-Mail/FAKS interneti (SMTP), PC (SMB, FTP), WebDAV. Google Docs me aplikacionin iR-ADV Lidhja në Re MEAP

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (1000) / Lokal (Maks. 500)

Formatët e skedarit

TIFF, JPEG, PDF, XPS, PDF/XPS me ngjeshje të lartë, PDF/A-1b, PDF/XPS i kërkueshëm, Office Open XML (PowerPoint, Word)

Kompletet e tipareve të dërgimit universal

Universal Send Advanced Feature Set D1 (opsion): Krijo PDF online (Trace and Smooth), Adobe Reader Extensions PDF (PDF të kërkueshme/XPS është veçori standarde.)
Universal Send Security Feature Set D1 (opsion): Dërgimi i skedarit PDF të enkriptuar dhe shtimi i nënshkrimit të pajisjes te skedarët PDF/XPS.
Universal Send Digital User Signature Kit C1 (opsion): Shtoni nënshkrimin dixhital të përdoruesit në dokumentet PDF/XPS.

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit (BW/CL)

Modeli 85 faqe/min: Deri në 85/85 faqe/min (A4/A5R), deri në 62 faqe/min (A4R)
Modeli 75 faqe/min: Deri në 75/75 faqe/min (A4/A5R), deri në 62 faqe/min (A4R)

Koha e Fotokopjes së Parë (FCOT) (BW/CL)

Ngjyra: Rreth 7.7 sek
BW: Rreth 6,9 sek

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi
Printimi: 2400 dpi x 2400 dpi

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 9999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi 25-400% me rritje 1%
Norma e zmadhimit fiks: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%

Specifikimet e Hyrjes

Rafti POD Deck Lite-C1

Përmasa e Letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13"x19", Përmasë e lirë (139.7 mm x 148 mm to 330.2 mm x 487.7 mm)
Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
Kapaciteti i Letrës: 3,500 fletë (80 gsm) / 4,000 fletë (64gsm)
Përmasat (Gje x The x La): 717 mm x 686 mm x 568 mm
Pesha: Rreth 76 kg

POD Deck Lite XL - A1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13”x19”,

Madhësi e lirë

(139,7 mm x 148 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm,

210 mm x 487,8 deri në 762 mm)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 gm2 me gjatësi deri në 487,7 dhe

64 deri në 300 gm2 nga 487,7 deri në 762 mm)

Kapaciteti i letrës: 3.500 fletë (80 g/m2) /

4000 fletë (64 gm2) / 1000 fletë (80 gm2)

për > 487,7 mm

Përmasat (Gje x The x La): 1105 x 686 x 574 mm

Pesha: Rreth 113 kg

Rafti i letrës me shumë sirtarë-C1

Përmasa e Letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13"x19", Përmasë e lirë (139.7 mm x 182 mm to 330.2 mm x 487.7 mm)
Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
Kapaciteti i Letrës: 3 x 2000 fletë, total 6000 fletë (80 gsm)/3 x 2200 fletë, total 6600 fletë (64 gsm)
Përmasat (Gje x The x La): 950 mm x 797 mm x 1098 mm
Pesha: Rreth 155 kg

Specifikimet e daljes

Elementi i përfundimit me kapëse-W1 Pro

Kapaciteti i sirtarit:
Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A): 1000 fletë A4/A4R/A5R, 1000 fletë A3, 1000 fletë SRA3/13"x19"
Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (B): 4000 fletë A4, 2000 fletë A4R, 1500 fletë A3, 1000 fletë SRA3
Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: A4 100 fletë, A3/A4R 50 fletë
Përmasat (Gje x The x La): 800 mm x 792 mm x 1.239 mm
Pesha: Rreth 130 kg

Elementi i përfundimit të broshurave-W1 Pro

Kapaciteti i sirtarit:
Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A): 1000 fletë A4/A4R/A5R, 1000 fletë A3, 1000 fletë SRA3/13"x19"
Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (B): 4000 fletë A4, 2000 fletë A4R, 1500 fletë A3, 1000 fletë SRA3
Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: A4 100 fletë, A3/A4R 50 fletë
Përmasa e letrës të broshurave me qepje: A3, A4R,SRA3, 13"x19", Përmasë e lirë 210x279.4 mm deri në 330.2x487.7 mm
Kapaciteti i broshurave me kapëse: 25 fletë (80 gsm)
Përmasat (Gje x The x La): 800 mm x 792 mm x 1.239mm
Pesha: Rreth 180 kg

Prerësi i broshurave F1

Kërkon njësinë e përfundimit të broshurave Booklet Finisher W1 Pro
Gjerësia e prerjes: 2-28mm
Trashësia e prerjes: Deri në 50 fletë (përfshin Kapakun)
Pesha e Pranueshme e Letrës: 52 deri në 300g/m2
Përmasat (Gje x The x La): 2091mm (përfshirë lidhjen, konvejerin dhe irtarin e daljes) x 790mm x 1040mm
Pesha: Afro 152kg (përfshirë konvejerin dhe sirtarin e daljes)

Prerës Broshure me Dy Thika A1

Kërkon Prerës Broshure
Gjerësia e Prerjes: 2-15 mm
Trashësia e prerjes: Deri në 50 fletë (përfshin Kapakun)
Pesha e Pranueshme e Letrës: 52 deri në 300 gsm
Përmasat (Gje x The x La): 536 mm x 770 mm x 1.040 mm
Pesha Rreth 145 kg

Punch Unit BT1 / BU1

Kërkon njësinë e përfundimit të broshurave Booklet Finisher-W1 Pro ose të kapëses së telit Staple Finisher-W1 Pro
Lloji i vrimave të shpimit: BT1: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) të zgjedhshme, BU1: 4 vrima (Sue)
Pesha e Pranueshme e Letrës me Vrima: 52-300 gsm
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: 2 vrima: A3, A4, A4R, madhësi e lirë (182 x 182 deri në 297 x 432,0 mm) 4 vrima: A3, A4, madhësi e caktuar, madhësi e lirë (257 x 182 mm deri në 297 x 432 mm)
Pesha Rreth 7,7kg

Njësia e futjes së dokumentit-N1

Numri i sirtarëve: 2 sirtarë
Përmasa e letrës: A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19", Përmasë e lirë (182 × 182 mm to 330.2 × 487.7 mm)
Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
Kapaciteti i letrës: 200 fletë x 2 sirtarë (80 gsm)
Përmasat (Gje x The x La): 336 mm (746mm përfshirë Sirtarin) × 793 mm × 1407 mm
Pesha: 61kg

Aksesori i stivosjes me kapacitet të lartë-H1

Përmasa e Letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13"x19", Përmasë e lirë (140 × 182 mm to 330.2 × 487.7 mm)
Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
Kapaciteti i Daljes
Sirtari i stivosjes: 6000 fletë (80 g/m2) në dy grupe me 3000 fletë secili
Sirtari i sipërm: 200 fletë (80 g/m2 / deri në 330,2 x 762 mm)
Përmasat (Gje x The x La): 899 mm x 745 mm x 1040 mm
Pesha: Rreth 120 kg

Sirtari i kopjimit-R2

Përmasa e Letrës: Të gjitha masat e disponueshme në motorin e shënimit
Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
Kapaciteti i Daljes: 250 fletë në printim simpleks/100 fletë në printim dupleks
Përmasat (Gje x The x La): 422 mm × 382 mm × 175 mm
Pesha: Rreth 1,2 kg

Njësia e palosjes së letrës-J1

Palosje Z: Përmasa e Letrës: A3, A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gsm
Palosje C: Përmasa e Letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gsm
Palosje Z fizarmonikë: Përmasa e Letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gsm
Paralele dyshe: Përmasa e Letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 90 gsm
Palosje përgjysmë: Përmasa e Letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gsm
Kapaciteti i Daljes: Palosje C dhe Palosje Z fizarmonikë: 40 fletë, Paralel dyshe: 25 fletë
Përmasat (Gje x The x La): 336 mm × 793 mm × 1,190 mm
Pesha: Rreth 71 kg

Lidhësi i përsosur-E1

Përmasa e broshurës : Gjerësia: 203 deri në 297mm, Gjatësia: 138 deri në 216mm
Trashësia e broshurës: Deri në 25mm
Gama e prerjes: sipër/poshtë: 6,5 deri në 39,5 mm në secilën anë, ana ballore: 6,5 deri në 49,5 mm
Faqet e trupit:
Numri i Fletëve: 10 deri në 200 fletë (80 gsm)
Madhësitë: A4, SRA4, madhësi e lirë (gjerësia: 257 deri në 320 mm, gjatësia: 182 deri në 228,6 mm)
Pesha e letrës: 60 deri në 163 g/m2* (*106 deri në 163 g/m2: deri në 10 fletë si letër e futur)
Kapaku:
Numri i fletëve: 1 fletë
Madhësitë: A3, SRA3, madhësi e lirë (gjerësia: 257 deri në 330,2 mm, gjatësia: 364,0 deri në 487,7 mm)
Pesha e letrës: 91 deri në 300 gsm
Kapaciteti i sirtarit: Rreth 127 mm ose në total rreth 1000 fletë letre
Përmasat: 922 x 791 x 1300mm
Pesha rreth 308kg
Energjia: 240V, 3,0A

Njësia e shpimit profesionale me shumë funksione-A1

Pesha e pranueshme e letrës: 75-300 g/m2 (letër e thjeshtë), 120-300 g/m2 (letër me veshje) 

Madhësia e pranueshme e letrës:
Shpimi: A5,A4, A4R, SRA4, A3, SRA3
Palosja: A4R, SRA4, SRA3
Mjetet e shpimit: krehër plastik me 21 vrima, unazë e dyfishtë me 23 vrima (e rrumbullakët), unazë e dyfishtë me 34 vrima (e rrumbullakët), spirale me ngjyra me 47 vrima, lidhja velo me 12 vrima, Shpimi si gjethe e lirë me 4 vrima, fletë e lirë me 2 vrima, fletë e lirë me 4 vrima (suedeze), fletë e lirë me 3 vrima
Përmasat (Gje x Th x L): 445 mm x 792 mm x 1040 mm
Pesha: Rreth 102kg

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.