APLIKACIONI

Canon
Programi MOBILE FILE TRANSFER

Shfrytëzoni fuqinë e 5G dhe ripërcaktoni proceset tuaja të punës me lidhje me valë, përmes një aplikacioni transferimi skedarësh për pajisjet portative që ju mundëson krijimin, modifikimin dhe shtimin e të dhënave IPTC në imazhe për etiketim dhe katalogim më të shpejtë kur jeni në terren.

PËRSHPEJTONI PROCESET TUAJA TË PUNËS

Merrni avantazhin në proceset tuaja të punës dhe skedojini imazhet më shpejt përmes një programi që është integruar me synim rendimentin. Shtoni metadata në imazhe, konfiguroni protokollet FTP dhe shumë më tepër duke përdorur këtë program celular Canon me telefonin tuaj të pajtueshëm me 5G. Ju sjell nivele të reja dorëzimi – edhe kur jeni ende duke shkrepur.

 • PUNONI MË ZGJUAR

  Dërgoni informacion drejtpërdrejt te kamera

  Përdoreni aplikacionin për të shtuar metadata IPTC në imazhe para apo pas shkrepjes. Ngarkojeni kamerën me detaje të shkrepjes si p.sh. vendndodhjen, subjektin, aktivitetin dhe kamerën e përdorur për të kursyer kohë më pas.

 • EFIKASITET I OPTIMIZUAR

  Importoni të dhëna të parapërgatitura

  Koha e shpenzuar përpara një shkrepjeje rrit efikasitetin në vijim, prandaj dhe aplikacioni ju lejon të shtoni automatikisht informacion dhe shënime zanore tek imazhet në çastin që shkrepen.

 • LIDHUNI NË LËVIZJE

  Krijoni cilësime serverësh FTP dhe ruajini në telefon

  Përdoreni aplikacionin për të ruajtur deri në 20 adresa FTP, duke transferuar foto përmes telefonave që mbështesin Wi-Fi ose 5G; një zgjidhje ideale për fotografët profesionistë që janë në lëvizje.

 • XHIRONI DHE NGARKONI

  Lidhuni përmes USB ose Wi-Fi1 dhe kryeni transferime automatike

  Aplikacioni lejon lidhje me kabllo ose me valë për transferim të shpejtë dhe të qëndrueshëm imazhesh nga kamera drejt aplikacionit, përdorni lidhjen celulare ose Wi-Fi për të transmetuar imazhe drejt klientëve në çastin që i shkrepni.

 • TRANSFERIM ÇASTI

  Zgjidhni dhe dërgoni imazhe

  Shikojini imazhet në aplikacion dhe dërgojini individualisht ose në grup përmes transferimit për shumë imazhe njëherësh. Pas dërgimit, miniaturat do të shënohet me simbolin e kryerjes për të treguar ngarkimin e suksesshëm.

 • PRISNI, VLERËSONI E MË TEJ

  Prisni2, shtoni shënime zanore dhe caktoni vlerësime me yje

  Pritini dhe dërgojini imazhet, si dhe përdorini vlerësimin e mirënjohur me yje për të treguar preferencën, plus shtoni shënime zanore në pozat tuaja për informacion apo udhëzime specifike.

 • Përfitimet kryesore

 • PUNONI MË ZGJUAR

  Metadata standarde të sektorit

  Sigurimi i të dhënave tuaja për të drejtat e autorit dhe diçiturat në përputhje me protokollet e pranuara është jetik kur punoni me organizatat e lajmeve. Informacione si emri juaj, të drejtat e autorit dhe diçitura mund të futen lehtësisht në programin MFT. Metadatat standarde IIM të integruara në imazhe shpesh referohen si "IPTC headers" dhe mund të kodohen dhe dekodohen lehtësisht nga programet më të njohura të redaktimit të fotografive. Përdorni programin për t'i shtuar këto metadata në imazhe para ose pas shkrepjes. Ngarkojeni kamerën me detaje të shkrepjes si p.sh. vendndodhjen, subjektin, aktivitetin dhe kamerën e përdorur për të kursyer kohë më pas.

 • EFIKASITET I OPTIMIZUAR

  Punoni më zgjuar në distancë dhe përgatituni më shpejt

  Falë përhapjes së vazhdueshme të rrjeteve 5G, programi mund të funksionojë me sinjalin celular të telefonit duke ju mundësuar të punoni në distancë pa Wi-Fi në mënyrë që të mund të dërgoni kudo në terren. Kur i dini detajet e një detyre dhe mund ta shtoni informacionin paraprakisht, programi ju lejon të futni informacionin paraprakisht, duke shtuar informacionet e shkrepjes, si p.sh. gjeoetiketat, përmes GPS së telefonit dhe informacionin zanor automatikisht, në momentin që shkrepet çdo imazh. Programi mund të kyçet sapo të futet informacioni për të parandaluar fshirjen aksidentale kur jeni jashtë në terren.

 • LIDHUNI NË LËVIZJE

  Zgjidhni ose ndryshoni cilësimet e serverit FTP

  Programi MFT lejon që serveri FTP të zgjidhet ose ndryshohet pak përpara dërgimit, duke mundësuar kështu dërgimin e imazheve në vende të ndryshme më shpejt dhe më lehtë. Përdoreni aplikacionin për të ruajtur deri në 20 adresa FTP, duke transferuar foto përmes telefonave që mbështesin Wi-Fi ose 5G; një zgjidhje ideale për fotografët profesionistë që janë në lëvizje.

 • XHIRONI DHE NGARKONI

  Lidhuni përmes USB ose Wi-Fi1 dhe kryeni transferime automatike

  Përdorni ekranin e transferimit në program për të parë statusin e transferimit në kohë reale, si dhe të imazheve teksa dërgohen. Programi lejon lidhjen me tel ose me valë për transferim të shpejtë dhe të qëndrueshëm të imazheve nga kamera në program. Përdorni lidhjen celulare ose Wi-Fi të telefonave për të transmetuar imazhe te klientët në momentin që shkrepen. Imazhet nuk transferohen në telefonin tuaj, thjesht kalojnë përmes programit direkt nga kamera, ndaj nuk keni nevojë të shqetësoheni për mbushjen e papritur të memories së telefonit. Dhe më e rëndësishmja, transferimi automatik mund të përdoret gjithashtu për të krijuar një kopje rezervë të imazheve diku tjetër kur shkrepni në situata të rrezikshme.

 • TRANSFERIM ÇASTI

  Zgjidhni dhe dërgoni imazhe

  Ka dy mënyra në program për të dërguar imazhe: ose si skedarë të vetëm, ose në grup nëpërmjet transferimit të disa imazheve bashkë. Transferimi në imazh të vetëm është mënyra më e thjeshtë për të dërguar një fotografi të caktuar. Thjesht gjeni imazhin që dëshironi të dërgoni, klikoni në ikonën "Transfer" dhe do të dërgohet në serverin FTP nga kamera. Ky opsion është ideal nëse një shënim zanor duhet zbatuar përmes telefonit. Për dërgimin në grup, thjesht shtypni butonin "Select" në këndin e sipërm djathtas të ekranit dhe më pas zgjidhni imazhet ose zgjidhni një sërë imazhesh duke shtypur dhe mbajtur një imazh dhe më pas zgjidhni imazhin e fundit në sekuencën që dëshironi të dërgoni. Pas dërgimit, miniaturat do të shënohet me simbolin e kryerjes për të treguar ngarkimin e suksesshëm. Për një transferim më të shpejtë, përdorni një lidhje USB me kabllo.

 • PRISNI, VLERËSONI E MË TEJ

  Prisni2, shtoni shënime zanore dhe caktoni vlerësime me yje

  Programi MFT përmban një mundësi drejtimi dhe funksion prerjeje për të mundësuar përmirësimin e imazheve përpara transmetimit nëpërmjet FTP. Programet mund të përdoren gjithashtu për të renditur imazhet nëpërmjet vlerësimit me yje. Programi dhe kamera mund t'i zbatojnë këto vlerësime që të mund të bëni modifikime nga një grup i madh imazhesh për të zgjedhur se cilat imazhe të dërgohen nga një grup përfundimtar. Përndryshe, vlerësimet mund të përdoren për të identifikuar subjekte të ndryshme për redaktim ose katalogim të mëvonshëm pas një shkrepjeje. Sistemi i vlerësimi (me yll) mbështetet universalisht, ndaj imazhet e vlerësuara mund të shihen edhe kur hapen në shumicën e programeve të redaktimit të fotografive si Lightroom dhe Photoshop. Prandaj, vlerësimi mund të përdoret si pjesë e procesit tuaj të punës nga shkrepja në redaktim.

 • Shkarkoni programin Canon MOBILE FILE TRANSFER

  Programi MOBILE FILE TRANSFER ofrohet për shkarkim nga pajisja juaj. Thjesht vizitoni App Store ose Google Play dhe kërkoni për "Mobile File Transfer".

  Për pajtueshmërinë e plotë, kontrolloni faqen e programit përkatës.

  Informacioni i pajtueshmërisë

  Programi MOBILE FILE TRANSFER nga Canon ofrohet për pajisjet me iOS dhe Android.

  Artikuj të ngjashëm

 • FOTOGRAFI SPORTIVE

  Shkrepni foto të çuditshme sportive që do t'jua lënë pas konkurrentët

  Ju pëlqejnë sportet, por nuk dini si t'i shkrepni? Pesë fotografë profesionistë zbulojnë teknikat që kanë përdorur për të shkrepur fotot e tyre të preferuara.

 • MAKROFOTOGRAFIA

  Makrofotografia abstrakte: shkrepja e flluskave të sapunit

  Mësoni si të shkrepni pamje të arrira abstrakte makrofotografie shumëngjyrëshe të flluskave të sapunit me këtë udhëzues të thjeshtë hap pas hapi.

 • FOTOGRAFIA E NATYRËS

  Me zemër të lirë

  Pesë arsyet përse PowerShot SX740 HS është ideal për fotografinë e natyrës.

 • ARTIKULLI

  EOS R6, EOS R5 dhe EOS-1D X Mark III janë përditësuar

  Një përditësim i firmuerit mundëson funksione të reja në kamerat kryesore të Canon. Richard Walch, Martin Bissig dhe Eddie Keogh i vënë ato në provë.

 • Mund të jeni të interesuar edhe për

 • Aplikacioni Canon Camera Connect

  Lidheni kamerën me pajisje nga Apple ose me Android për përditësime të programit të integruar, shkrepje në distancë ose për t'i shkarkuar me lehtësi fotot.

 • Digital Photo Professional Express

  Përpunojini me shpejtësi skedarët RAW në pajisjet tuaja portative teksa jeni në lëvizje.

  1. Për pajtueshmërinë shikoni detajet në dyqanin e aplikacioneve të Apple ose të Google Play
  2. Vetëm për Android